Helyet keres vállalkozásának? Nézze meg ezt a frekventált, terézvárosi üzlethelyiséget

Ilyen gyorsan változó időkben mi más lehetne kiváló befektetés, mint egy terézvárosi ingatlan. Most egy olyan, a Nyugatihoz közeli, körúti ingatlant mutatunk, amely elsősorban vállalkozókat céloz, vagy olyan befektetőt, aki vállalkozóknak, vállalatoknak adna ki egy szuper, körúti ingatlant. Ez az utcai, plusz galériás “főhadiszállás” önmagában is kuriózum, de csodás tetőterasz is tartozik az ingatlanhoz!

Ez a kiváló elosztású ingatlan Budapest belvárosának egyik igazán forgalmas részén., a Teréz körúton található.

Ennek köszönhetően az M3-as és az M1-es metrókkal valamint több busszal is egyszerűen megközelíthető, sőt még vonattal is, hiszen a Nyugati pályaudvar csupán percre van innen. A közelben élelmiszerboltok, éttermek is kávézók is fellehetőek, de a remek közlekedés miatt szinte minden fontos szolgáltatás és csomópont könnyen elérhető.

Ugyanígy a leendő vásárlók, partnerek is könnyen megtalálnak egy-egy ilyen gyöngyszemet.

A szóban forgó üzlethelység egy 1920-ban épült gyönyörű épületben helyezkedik el, ami 2011-ben magas minőségű anyagokkal teljes körű felújításon esett át. A 294 négyzetméteres ingatlan két szintből áll, melyeket egy belső lift és lépcső köt össze. Ezáltal a két emelet akár egymástól függetlenül is használható, ráadásul az elektromos redőnyök által még tovább is el lehet őket választani.

A földszintjén 2 nagy terem, konyha helyiségek, tárolók, fürdők, valamint 2, mozgáskorlátozottak számára is használható illemhelység található. Az emeleten van egy nagy terasz, ami kiválóan alkalmas lakásétterem vagy kávézó kiegészítőjeként.

Mint az fentebb is kiderült, a két szint önállóan, külön is működtethető. Több helység került kialakításra a 123,44 négyzetméteres galérián is. Ezen a helyen azonban termek, mellékhelységek és egy tusoló is helyet kapott.

Itt azonban nem ér véget, hiszen egy csodás tetőterasz is tartozik az ingatlanhoz. Amennyiben oktatási központnak keres megfelelő épületet, akkor ezt átalakítás nélkül veheti át, hiszen a nagy termeket oktatóteremként használták. Ezek mind az udvarra nyílnak, ezért a tanítás csendes, nyugodt körülmények közt folyhat. Ezeken kívül az üzlet részét képzi még a pincerész is.

Az említett felújítás során lecserélésre került a teljes gépészet és több klíma is beszerelésre került. Vállalkozását teljes biztonságban tudhatja, ugyanis az ingatlan kamerarendszerrel ellátott, valamint az utcai kamerák is vigyáznak rá. A figyelem felhívására és több ember elérése érdekében a bejáratnál egy programozható fényreklám is kihelyezésre került.

Forgalmas utcában való elhelyezkedése és a kiváló tömegközlekedési lehetőség miatt tökéletesen alkalmas bármilyen vállalkozás számára.

Legyen szó magánklinikáról, szépségszalonról, bemutatóteremről vagy akár irodaházról, itt a kialakítás variálható, így bármilyen tevékenység remek helyet kaphat.

Nézzük a részleteket: a földszint 168nm, belső elektromos leválasztó fallal, 2 db nagyobb teremmel, ami raktárhelyként is funkcionálhat, mozgáskorlátozottak részére is használható toalett, fürdő, tárolók, konyha helységekkel.

A felső emelet, teljesen külön is működhet, a két szint egymástól függetlenül is funkcionálhat, akár más tevékenységgel is. A galéria 123,44 nm alapterületű, nagyobb-kisebb helységek, termek, tusoló, illemhelyek, valamint a tetőterasz található.

2011-ben a teljes gépészet is felújításra került, gáz cirkó kazánnal üzemel a fűtés és a meleg víz.

Több klíma került beszerelésre az épületbe, de biztonsági kamerarendszerrel is ellátott. Az üzlethelyiséghez pince rész is tartozik, mely további lehetőségnek is teret ad. Lehetőség van továbbá több bejárat kialakítására az épületbe. Programozható fényreklám található a bejáratnál, kiegészítve az utcai portálfelületet, így még nagyobb célközönség érhető el.

A cikk az ingatlan értékesítőjének megbízásából készült.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)