56M alatt – Halloweenkor félelmetesen jó árú Pest környéki házakat mutatunk

Budapesttől távol lévő településekről, de még a fővárosból is egyre többen költöznek nagyvárosunk agglomerációjába. Azonban az ingatlanárak folyamatosan növekednek, és ez alól nem kivételek a Pest megyei helységek sem. Azonban szerencsére még találhatunk olyan házakat, amelyek — a mai piachoz képest – kedvező áron lehetnek a mieink, és mindezt úgy, hogy nagyszerű állapotban, kiváló kialakítással rendelkeznek. Mai cikkünkben az agglomerációból mutatunk szép házakat 56 millió forint alatt.

Kerepesen, az M0-ás autóúttól pár percre, Kistarcsa mellett, megújuló, gyorsan fejlődő, két HÉV megállóval, pár éve épült bölcsődével, 3 felújított óvodával, üzletekkel, szolgáltatókkal, két postával is ellátott városkában található ez a 111 négyzetméteres családi ház. A csodás dombok közt egy hatalmas vadonatúj családi házas lakópark és egy új templom is épül, de a Hungaroring felé autózva, jó forgalom esetén kevesebb mint 20 perc alatt a Városligethez, vagy a Mexikói úti 1-es metróhoz érünk az M3-as bevezetőn! Egyre többen fedezik fel, így nagyon kilőttek itt az árak, már a felújítandó kádárkockák is 40-50 millió forint körül indulnak.

Az ingatlan egészét 2+1 fél szoba, amerikai konyhás nappali, fürdőszoba, mellékhelység, terasz és tároló alkotja. A szobák laminált padlóval, a vizes helyiségek pedig kerámia járólappal lettek ellátva. A meleget két inverteres klíma és infra panelek biztosítják. A 750 négyzetméteres telken egy tároló is helyet kapott, mely jelenleg felújítás alatt van. A beépített és gépesített konyha a vételár részét képzi.

Budakeszin épült ez a 48 négyzetméteres sorház. Az ingatlan két részből áll, egy házból és egy vele szemben lévő, 16 négyzetméteres kis garzonból. Az alsó szinten egy szoba, konyha és fürdőszoba, míg a tetőtérben egy szoba kapott helyet. A kis házban egy szoba és egy fürdőszoba helyezkedik el. Igazán jó állapotban van, korábban felújításon is átesett. Az ingatlan egy 1496 m2 területű, osztatlan közös telken áll.

Szigetszentmiklóson található a következő, 50 négyzetméteres sorház. A 2008-ban épült ingatlanban egy hálószoba, amerikai konyhás nappali, kamra, fürdőszoba és egy háztartási helység került kialakításra. Minden helységben műanyag nyílászárók kerültek, melyek szúnyoghálóval és redőnnyel felszereltek. A házhoz tartozik klíma, elektromos kapuval ellátott fűtött garázs, valamint napelemek is felszerelésre kerültek. Az udvaron is pihenhetünk, ugyanis rendelkezésre áll egy 25 négyzetméteres előkert és egy 50 négyzetméteres lekerített saját hátsókert is.

Budakalászon fekszik ez a 64 négyzetméteres ikerház fél. Az ingatlant egy hálószoba, nappali, konyha és fürdőszoba tesz ki. A ház 2018-ban felújításon esett át, mely során egy igazán hangulatos, igényes belsőt kapott. Amennyiben nagyobb lakótérre vágyunk, akkor a tetőtér további 45 négyzetméteren beépíthető. Saját telekrésszel rendelkezik, a kertben pedig helyet kapott egy garázs is. Az emögött lévő részen egy elszigetelt, árammal ellátott faház, szaletli és játszótér is található. Amennyiben még terjeszkedni szeretnénk, akkor egy terasz is könnyen létrehozható az előkert részén.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb fizetős parkolási zónák jönnek Budapesten

Újabb fizetős parkolási zónák jönnek Budapesten

Újbudán a Sashegyen, Zuglóban pedig az Örs vezér terénél kell fizetni. 

Lánchíd felújítása: vizsgálat indult vesztegetés miatt

Lánchíd felújítása: vizsgálat indult vesztegetés miatt

Nyomozást rendelt el a Nemzeti Nyomozó Iroda.

Brutálisan megdrágultak a balatoni szállások

Brutálisan megdrágultak a balatoni szállások

Akad olyan település, ahol 30 százalékos áremelkedés történt. 

A szolgáltatások inflációja magas, és ez még vissza fog ütni  – ez volt a jegybank sajtótájékoztatója percről percre

A szolgáltatások inflációja magas, és ez még vissza fog ütni – ez volt a jegybank sajtótájékoztatója percről percre

A jegybank alapkamat-csökkentő döntését indokolta Virág Barnabás, az MNB alelnöke

© 2024 (v2.202102)