Élj a Duna partján – gyönyörű házak várnak Kulcson, közel a fővároshoz

Kulcs mindössze 15 kilométerre fekszik Dunaújvárostól, de Budapestet is egyszerűen, 1 óra alatt meg lehet inenn közelíteni. A Duna partján elterelő község népszerű nyaralóhely is, illetve itt van a szépséges Békás-tó is. A természet és a vizek szerelmesei itt megtalálhatják a megfelelő helyet számukra. Ma Kulcson mutatunk gyönyörű házakat, mind állandó otthont, mind pedig nyaralót keresők számára.

Ezen a településen található ez a 216 négyzetméteres családi ház. A 2007-ben épült ingatlanban 3 külön nyíló hálószoba, nagyméretű étkezős nappali, konyha és fürdőszoba kapott helyet. A konyha beépített gépekkel rendelkezik, a nappaliból pedig közvetlenül egy fedett, 48 négyzetméteres teraszra léphetünk. A házhoz tartozik egy elektromos kapuval felszerelt garázs is. Az 1272 négyzetméteres telken egy teljes gépesítéssel és vízforgatóval ellátott medence és halastó is található.

Frekventált helyen, a János utcában áll ez a 180 négyzetméteres családi ház. Az 1990-ben épült, két szintes ingatlan földszintjén egy szoba, konyha, étkező, fürdőszoba, télikert és kazánház került kialakításra. Az emeleten 2 szoba, fürdőszoba, külön mellékhelyiség és erkély helyezkedik el. A saroktelken fekvő ház alatt egy 10 négyzetméteres pince is található. Az 1600 négyzetméteres telek nagyon rendezett, rajta játszóház, garázs, szaletli, műhely, tároló és gazdasági épület is van. Ha egy kis kikapcsolódásra vágyik, akkor a Duna-part mindössze 10 perc alatt megközelíthető gyalogosan.

A Duna-parton fekszik ez a kiváló panorámával rendelkező, 167 négyzetméteres családi ház. A luxus ingatlanban 7 hálószoba, nappali, 4 fürdőszoba és konyha kapott helyet. A ház teljes szélességén végigfut egy 35 négyzetméteres faburkolatú terasz, ahonnan gyönyörködhetünk az elénk táruló Duna lélegzetelállító látványában. Erre a teraszra két hálószobából és a nappaliból is nyílik kijárat. A 3642 négyzetméteres telek vakondhálóval védett, a kert gyönyörűen parkosított, keleti oldala pedig a Duna partjáig kihúzódik. A folyóhoz vezető út végében egy boltíves borospince is fellelhető.

A település üdülőövezetében található ez a 390 négyzetméteres hétvégi ház. Az északkeleti-délnyugati tájolású ingatlan egyedülálló dunai örökpanorámával rendelkezik. A felső szintje költözhető, az alsó szinten pedig önálló lakrész kialakítható igény szerint. Az emeleten elhelyezkedő helységekben laminált padló és járólap van, a fűtés pedig jelenleg radiátoros. A telek területe 1500 négyzetméretes, ami rendkívül sok lehetőséget rejt magában.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)