Mesés családi házakat találhatunk 55 millió forint alatt Nagykátán

A főváros közelében sokan keresnek maguknak otthont. Budapesttől nem messze található Nagykáta, amely kisszámú lakossága ellenére egy igen fontos település, gyakran a Tápió-vidék fővárosaként is emlegetik. Mai válogatásunkban Nagykátán mutatunk csodaszép családi házakat, melyek 25 és 55 millió forint közötti áron vásárolhatóak meg.

Nagykáta egyik csendes utcájában található ez a 80 négyzetméteres családi ház. Az épület két részből áll. Az elülső rész belső felújításon esett át, de kívülről is már csak az utolsó simítások vannak hátra. A hátulsó részben egy konyha és egy külön bejáratú szoba kapott helyet, az elülső házban pedig egy amerikai konyhás nappali, egy szoba és egy fürdőszoba helyezkedik el. Ennek köszönhetően a ház akár két generáció számára is alkalmas, de teljesen egybe is nyitható. Az ingatlan kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, ugyanis sétatávolságra elérhető a strand, a sportpálya és a vasútállomás is.

A Sport utcában helyezkedik el a következő, 133 négyzetméteres családi ház. Az ingatlan vegyes építésű, ugyanis míg a nagy része salakblokkból készült, addig a hátsó része vályogból épült. A ház három külön lakrészként lett kialakítva, mely mindegyikéhez egy fürdőszoba és egy konyha is tartozik. Emellett egy 8 négyzetméteres, beton burkolatú pince, több tároló és melléképület is található itt. Autóját két nyitott garázsban parkolhatja, de udvari beállásra is van lehetőség. Csupán néhány kilométerre található az autópálya, amivel egyszerűen eljuthatunk a fővárosba.

Ezen a településen található ez a 82 négyzetméteres családi ház is. Az ingatlan lakótere egy külső lépcsőn keresztül érhető el. A házba belépve egy egy légterű konyha, étkező, nappali és fürdőszoba helyezkedik el. A földszint hátsó része pedig jelenleg nyári konyha és társalgó funkciót tölt be. A 647 négyzetméteres telekkel rendelkező házhoz tartozik egy garázs és egy kazánház is.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb csapás: a gyerekinflációval is meg kell barátkoznunk

Újabb csapás: a gyerekinflációval is meg kell barátkoznunk

Több mint 70 ezer diák vett részt a középiskolai írásbeli felvételin, ezzel megágyaznak a következő lépcsőnek a tanulásukban.

Kiugróan sokan keresnek lakást Szabolcsban

Kiugróan sokan keresnek lakást Szabolcsban

Az ország többi részén is erősebb a kereslet mint a covid előtt. Igaz, gyengébb, mint tavaly.

Fontos részlet derült ki az szja-visszatérítésről

Fontos részlet derült ki az szja-visszatérítésről

Az szja-visszatérítésre jogosultanak érdemes már januárban kitölteniük az adóelőleg-nyilatkozatot, hogy munkáltatójuk mielőbb figyelembe vegye a nekik járó kedvezményeket.

Brutálisan drágulnak az üzemanyagok, de van egy jó hírünk

Brutálisan drágulnak az üzemanyagok, de van egy jó hírünk

Ha nem lenne a kormány által bevezetett árstop, az elmúlt időszak árváltozásait figyelembe véve a benzin átlagára 502, a gázolaj átlagára 517 forint lenne.  

© 2022 (v2.202102)