Mesés családi házakat találhatunk 55 millió forint alatt Nagykátán

A főváros közelében sokan keresnek maguknak otthont. Budapesttől nem messze található Nagykáta, amely kisszámú lakossága ellenére egy igen fontos település, gyakran a Tápió-vidék fővárosaként is emlegetik. Mai válogatásunkban Nagykátán mutatunk csodaszép családi házakat, melyek 25 és 55 millió forint közötti áron vásárolhatóak meg.

Nagykáta egyik csendes utcájában található ez a 80 négyzetméteres családi ház. Az épület két részből áll. Az elülső rész belső felújításon esett át, de kívülről is már csak az utolsó simítások vannak hátra. A hátulsó részben egy konyha és egy külön bejáratú szoba kapott helyet, az elülső házban pedig egy amerikai konyhás nappali, egy szoba és egy fürdőszoba helyezkedik el. Ennek köszönhetően a ház akár két generáció számára is alkalmas, de teljesen egybe is nyitható. Az ingatlan kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, ugyanis sétatávolságra elérhető a strand, a sportpálya és a vasútállomás is.

A Sport utcában helyezkedik el a következő, 133 négyzetméteres családi ház. Az ingatlan vegyes építésű, ugyanis míg a nagy része salakblokkból készült, addig a hátsó része vályogból épült. A ház három külön lakrészként lett kialakítva, mely mindegyikéhez egy fürdőszoba és egy konyha is tartozik. Emellett egy 8 négyzetméteres, beton burkolatú pince, több tároló és melléképület is található itt. Autóját két nyitott garázsban parkolhatja, de udvari beállásra is van lehetőség. Csupán néhány kilométerre található az autópálya, amivel egyszerűen eljuthatunk a fővárosba.

Ezen a településen található ez a 82 négyzetméteres családi ház is. Az ingatlan lakótere egy külső lépcsőn keresztül érhető el. A házba belépve egy egy légterű konyha, étkező, nappali és fürdőszoba helyezkedik el. A földszint hátsó része pedig jelenleg nyári konyha és társalgó funkciót tölt be. A 647 négyzetméteres telekkel rendelkező házhoz tartozik egy garázs és egy kazánház is.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)