Kiváló ingatlant mutatunk vállalkozása számára Ferencvárosban

Vállalkozások számára nem egyszerű megtalálni a tökéletes ingatlant, hiszen nagyon fontos, hogy jó elhelyezkedéssel, kialakítással és megfelelő mérettel is rendelkezzen. Mai cikkünkben egy olyan irodaházat mutatunk Ferencvárosban, amely többek közt egészségközpontnak, vállalati központnak, iskolának és rendezvény-helyszínnek is kiváló lehet.

Mivel az Üllői út környezete, valamint a Corvin-Negyed is nagy fejlődésen esik át, ezért még kiválóbb választás lehet ez a kétszintes épület. Ez az összefüggő iroda- illetve intézmény-együttes Ferencváros egyik leggyorsabban fejlődő részén van, ami tökéletesen alkalmas cégközpontnak, de pesti, fővárosi telephelynek is kitűnő lehet.

Az ingatlan remek helyen, az Üllői úton található. A 4-es és 6-os villamos, valamint az M3 metró Semmelweis Klinikák és Corvin-Negyed megállója egyaránt csupán 3-4 perc alatt elérhető. A közelében élelmiszerboltok, éttermek, benzinkút és pláza is elérhető, amennyiben pedig a szabadban sétálgatnánk vagy egy kis nyugalomra vágynánk, akkor 3 perc sétatávolságra fellelhető a Salkaházi Sára park és a Tűzliliom park, negyedórányira pedig a csodás Orczy-kert is. Továbbá könnyen megközelíthető a Semmelweis Egyetem, Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Károli Gáspár Református Egyetem épülete is. 

Az épület 534 négyzetméteren terül el, és mindkét emeletén előadótermek, irodák, raktárak és szociális helyiségek találhatók. Ezek azonban igény szerint könnyen átalakíthatóak az új funkcióik szerint. Továbbá egy igen jó elrendezésű pihenőtér is az irodaház részét képzi, ahol a kollégák pihenhetnek, beszélgethetnek, vagy az ügyfelek várakozhatnak. A földszinten a bejárat mellett egy recepció került kialakításra, ami bármely vállalkozás számára rendkívül hasznos lehet. 

Az épület utoljára nyelviskolaként üzemelt, ezért jelenleg a tulajdoni lap szerinti megnevezése is iskola. Azonban rendkívül jó kialakítása miatt szinte bármilyen vállalkozásnak otthont nyújthat, legyen szó orvosi központról, irodáról és bemutatóteremről, itt bármit üzemeltethet. Emellett frekventált elhelyezkedése is vonzóvá teszi az ingatlant a befektetők, vállalkozók számára. 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nézze meg, hogyan alakultak a járványadatok, érdemes!

Nézze meg, hogyan alakultak a járványadatok, érdemes!

Az NNGYK a koronavírusról és az influenzáról is jelentett.

Orbán Viktor az éj leple alatt végrehajtott egy fejcserét

Orbán Viktor az éj leple alatt végrehajtott egy fejcserét

A hírszerzés volt vezetője nem lesz többet helyettes államtitkár.

Egyre veszélyesebbek a drónok Ukrajnában - és ki fognak onnan szabadulni

Egyre veszélyesebbek a drónok Ukrajnában - és ki fognak onnan szabadulni

Messzebbre repülnek, jobban céloznak, nagyobbat robbannak, és sokkal-sokkal több lesz belőlük. És senki sem tudja megakadályozni, hogy elterjedjenek a világban.

© 2024 (v2.202102)