Páratlan panoráma a Zsámbéki medencére: nézze meg ezt a Budajenőn épülő, mesés ingatlant

A budai agglomeráció egyik legszebb részén, Budajenőn mutatunk egy gyönyörű, most épülő ikerházat. Az ingatlan páratlan panorámával rendelkezik, melyet nem zavar se ház, se épület, és ez nem is fog változni. Az ikerházak egyre elterjedtebbek hazánkban is, és nem is szabad tőlük elzárkózni, ha pedig meglátja ezt a mesés ingatlant, akkor már garantáltan nem is fog.

Az ingatlan a település legnépszerűbb helyén, a sorompóval védett Hilltop lakóparkban épül. Ezen a környéken csodás, új építésű ingatlanok találhatók. Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően a házból örökpanoráma nyílik a Zsámbéki medencére, melyet ablakán kinézve, bármikor élvezhet, de akár a kerti pihenés vagy sütögetés közben is gyönyörködhet a látványban. A közelben kávézó, pékség és posta is fellelhető, az ide költöző családok számára pedig remek hír, hogy az óvoda, az általános iskola és a játszótér sincs messze. Budapest belvárosa nagyjából 40 perc alatt elérhető autóval.

A 170 négyzetméteres földszintes ikerház remek kialakítással rendelkezik. A két házfél nem osztozik közös falon, azokat egy garázs választja el egymástól. A praktikus kialakítású ingatlan egészét egy 44 négyzetméteres amerikai konyhás nappali, 4 hálószoba és 2 fürdőszoba alkotja. Tartozik hozzá egy tároló, valamint egy nagy terasz is, ahova kiülve kitűnő kilátással együtt élvezhetjük a kávénkat, illetve baráti vagy családi összejövetelek helyszíneként is kiválóan használható.

A meleget gáz cirkó biztosítja, mely padlófűtéssel adja le a hőt. Azonban opcionálisan hőszivattyús mennyezeti hűtés-fűtés, valamint napelemes rendszer kialakítása is kérhető. A ház ablakai három rétegű hőszigetelt üveggel rendelkeznek, antracit színűek és redőnyökkel ellátottak. Bár kandallókályha nem képezi a műszaki tartalom részét, a nappaliba kialakításra került kéményhez könnyen lehet egyet csatlakoztatni. A két autó beállására alkalmas garázs 51 négyzetméteren terül el, melybe a bejárást egy 5 méteres automata garázskapu biztosítja. Amennyiben elektromos autóval rendelkezik, akkor azt egyszerűen akár az otthonában is feltöltheti, hiszen a garázsban egy fali töltő is kiépítésre kerül.

 

Az 1059 négyzetméteres telekhányaddal ellátott új építésű ingatlan igazán modern megoldásokkal és lélegzetelállító panorámával várja tulajdonosát. Tökéletes választás fiatal párok és családok számára, hiszen egy sorompóval védett, csendes, oktatási intézményekhez közel eső házban nyugodt körülmények közt nevelheti gyermekeit és élheti mindennapjait.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)