Vízközelben mesés panorámával: modern lakóparkokat mutatunk vízparti elhelyezkedéssel

Természetközelben mindig nyugalmat érez az ember, ezért ha ilyen környezetben élünk, akkor talán egy kicsit békésebbek lehetnek a munkából hazatérő estéink. Amennyiben vízparton találjuk meg az otthonunkat, akkor nem csak a mesés hangulat, hanem a csodás panoráma is minden nap rabul ejthet minket. Mai válogatásunkban olyan vízparti elhelyezkedésű lakóparkokat mutatunk, amelyek a városi nyüzsgés közepette egy csendes, zöld környezeti otthont teremtenek lakói számára.

Óbuda szívében, a Duna-parttól csupán pár percnyi sétatávolságra található a Buda Bright. A III. kerületi lakópark 26 négyzetméteres garzontól egészen 100 négyzetméteres, 3 szobás lakásokig kínál otthonokat az érdeklődök számára. A felső emeleti lakások saját terasszal rendelkeznek, ahonnan csodás látvány nyílik a Budai hegyekre vagy a város mesés fényeire. A Duna-part közelsége rengeteg kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget nyújt. Emellett az elhelyezkedését tekintve azért is kiváló választás a lakópark, mivel az M0-ás autópálya percek alatt elérhető innen. Óbuda központja autóval nagyjából 8 perc, míg tömegközlekedéssel 15-20 perc alatt megközelíthető, de a HÉV megállója is mindössze néhány percnyire van. A közelben élelmiszerboltok, éttermek, óvoda és iskola is fellelhető.

A XIII. kerületi Foka-öböl közvetlen közelében épül a Duna Terasz Grande. A lakások kialakításának köszönhetően itt mindenki megtalálhatja az elképzelésének megfelelőt, hiszen a legkisebb lakás 30 négyzetméteres, de másfél és 2-4 szobás ingatlanok is helyet kaptak benne. Ezáltal az egyedül élőktől a párokon át a családokig ez a lakópark mindenkinek megfelelő otthont kínál. A legfelső szinten penthouse lakás helyezkedik el.Kivétel nélkül mindegyik lakáshoz tartozik erkély, terasz, tetőkert vagy loggia. Az ingatlanokban okos otthon előkészítés és energiatakarékos hőszivattyús mennyezeti hűtő-fűtő rendszer is kialakításra kerül. A belső kertekben wifi, okospadok és játszótér is kialakításra került. Amennyiben egy kis sétára vágyunk, akkor a Duna-part és a Népsziget is közel van, ha pedig bicikliznénk, akkor a Rákospatak menti kerékpárúton megtehetjük.

A XI. és a XXII. kerület határán, közvetlenül a Duna mellett található a Kék-Duna Rezidencia, melynek köszönhetően mesés panoráma nyílik a folyóra. A Duna közelségét az épület homlokzatának mintája is tükrözi, ezáltal a lakóépület minden szempontból a vízre fókuszál. Négy tornyában összesen 276 lakás került kialakításra, melyek 2-5 szobásak. Ezen kívül egy közösségi tér, egy családi napközi és egy edzőterem is helyet kapott itt. A földszinten garázsok vannak, melyek felett feltöltött része kerti kialakítást kapott, így az első emeleti lakások mindegyike saját kis zöld területtel rendelkezik.Az épületek az Energetikai Tanúsítványok beszerzése során megkapták az „A+++” minősítést, és ez az ország első lakóháza, amely teljes üvegezést kap.

A négy épületegyüttesből álló Blu a XIII. kerületi Vizafogón található. A 300 exkluzív kialakítású és változatos méretű lakások lakót csupán az utca és a Marina sétány választja el a Dunától. Ennek köszönhetően mindig csodás panorámát nyújt a folyó, melyet akár teraszáról is élvezhet, ugyanis az 1-4 szobás ingatlanok mindegyikéhez tartozik saját terasz is. A víz közelsége azonban nem merül ki ennyiben. A belső kertben ugyanis helyet kapott egy úszómedence és egy gyermekmedence is, ezáltal ha úszni támad kedve, akkor a lakásából kilépve már meg is teheti. Ezenfelül a wellness részleget is élvezheti, de a kültéri fitnesz gépek is bármikor használhatóak.

Budapest agglomerációjába, pontosabban Biatorbágyon épült a Tópark lakópark. A komplexum “város a városban” jellegű kialakításának köszönhetően percek alatt elérhet minden olyan szolgáltatást, amire a hétköznapokban szüksége lehet. A lakások mellett ugyanis üzletek, kávézók és éttermek is helyet kaptak, a családok számára jó hír, hogy még bölcsőde és óvoda is található benne, de orvosi rendelő és sportközpont is működik itt. A Törökbálinti-tó szomszédságában található, 296 lakást magába foglaló lakópark 1-4 szobás lakásokat kínál az érdeklődök számára. A természet közelsége nem csak a tóban merül k, hiszen közel 25 hektárnyi területű park is kialakításra került több ezer fa ültetésével. Emellett a közlekedés is kiváló, hiszen az M1 és az M0-ás autópályára is rá lehet menni az útcsatlakozás által, a BAH csomópont mindössze 9 perc alatt megközelíthető.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

Olcsóbb, jobb fogyókúrás tabletták kopogtatnak.

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

© 2024 (v2.202102)