Vállalkozásának és otthonának is helyet biztosít ez a kőszegi ingatlan

Kőszeg rendkívül gazdag történelmi múlttal rendelkező, csodaszép város. Tökéletes választás annak, aki vidéken élne, vagy esetleg közel az osztrák határhoz. Mai cikkünkben egy kőszegi ingatlant mutatunk, ami kialakítása által több generáció otthonának is kiváló, sőt, ha még vállalkozása is van, akkor itt annak is talál helyet, rögtön az otthona alatt.

A Fő tér mellett, a Rákóczi Ferenc utca és a Temető utca sarkán található ház rendkívül jó elhelyezkedéssel rendelkezik. A belvárosban minden elérhető gyalogosan: valamennyi kőszegi iskola, középiskola, élelmiszerboltok, bankok, orvosi rendelők, éttermek, kávézók karnyújtásnyira találhatók. Szombathely autóval nagyjából 25 perc alatt megközelíthető, míg Ausztriába a Kőszegi Határátkelőhelyen keresztül 6 percnyi autóút alatt eljuthatunk.

A kb. 1850-ben épült társasház közös kapubejárattal rendelkezik. Az ingatlan bejárata a kapuszínből nyílik és a teljes felső emelete eladó. Ez két különálló lakásból áll, valamint kizárólagos használati jogként tartoznak hozzá a földszinti, külön bejáratú összkomfortos helyiségek is, melyek például vállalkozásra is hasznosíthatók.

A felső szinten lévő lakásokhoz saját, zárható, napfényes lépcsőház vezet, ahol hangulatos fa ívelt lépcsősoron mehetünk végig. A földszinten a szemben elhelyezkedő, kazettás üveges bejárati ajtó pedig az alsó szinten lévő helyiségekhez nyílik.

Az egyik emeleti lakás 71 négyzetméteres, melyben 2 külön nyíló szoba, tágas konyha, 6 személyes étkező, kamra, mosókonyha, fürdőszoba és különálló mellékhelyiség kapott helyet. Minden helyiségben az ablakok fából készültek és hangszigeteltek, a fűtése gáz cirkó. A másik lakás 37 négyzetméteren terül el. Ebben nappali, konyha, étkező, fürdőszoba és különálló mellékhelyiség került kialakításra. A hangszigetelt ablakai az utcára és az udvarra néznek. A meleget hőtárolós kályha szolgáltatja, ami éjszakai árammal működik, ezáltal takarékos. A 35 négyzetméteres földszinti helyiségekben egy szoba, konyha, fürdőszoba, kamrák és tárolók helyezkednek el, a fűtése gáz cirkó kazánról működik. Azonban ha még nagyobb helyre vágyik, akkor a tetőtér beépítésére is van lehetőség.

Az ingatlan homlokzata és a tető pár évvel ezelőtt felújításon esett át, akárcsak az emeleti lakások. Az alsó szinten akár önálló vállalkozás is üzemeltethető, így ha cégének keres helyet, akkor az otthona közvetlen közelében meg is találja. Kitűnően alkalmas többek közt manikűrös, masszázs vagy fodrászat számára. A ház előtt nagy a gyalogos forgalom, ugyanis a Főtér és a lakótelep közötti útvonalon, nagyon frekventált helyen van, bármely szolgáltatás számára ideális helyszín. Az ingatlanhoz tartozik még 2 kamra, mely az udvaron található és összesen 30 négyzetméter. Továbbá egy udvari autóbeálló is az ingatlan egészét alkotja.

Kialakításának köszönhetően az ingatlan több generációnak is tökéletes, de akár befektetésnek is kiváló lehetőséget biztosít, hiszen kiadásra is rendkívül alkalmas.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mi is az a Mere? A németek is vásárolnak náluk

Mi is az a Mere? A németek is vásárolnak náluk

Orosz üzletlánc Magyarországon? Na, ezt sem tudta volna senki elképzelni, mondjuk harminc évvel ezelőtt.

Orbán Viktor békéje is füstbe mehet a washingtoni fordulattal, Zelenszkij újabb dolgot tilt meg katonáinak

Orbán Viktor békéje is füstbe mehet a washingtoni fordulattal, Zelenszkij újabb dolgot tilt meg katonáinak

Az amerikai fegyverszállítmányok állítólag már európai raktárakban várják, hogy útnak indulhassanak Ukrajnába.

Ömlik az orosz gáz Európába, ki nem találná, ki az egyik fő vásárlója

Ömlik az orosz gáz Európába, ki nem találná, ki az egyik fő vásárlója

Rekordot döntött a Török Áramlat áprilisban.

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Három hónap alatt több mint többszáz milliót égettek el a kormányzati propaganda szócsövei a közösségi médiában.

© 2024 (v2.202102)