Nézd meg új, kertvárosi otthonod, és válaszd ki a legjobban tetsző burkolatot!

Ha új építésű lakást veszünk, általában nincs lehetőségünk a projekt elején vagy közepén megtekinteni a kiválasztott ingatlant, tehát jobbára tervezőasztalról vásárolunk. A kertvárosi, már szerkezetkész állapotban lévő, Zöldmező lakóparknál más a helyzet. Itt akár már ki is nézhetünk leendő otthonunk ablakán, és magunk választhatjuk ki a nekünk legjobban tetsző burkolatot.

Az utóbbi időben a belváros zsúfoltsága és magas árai miatt is egyre népszerűbbek a kertvárosias, külső kerületek. Bár sokáig Zuglót tekintették Pest jó közlekedési adottságokkal rendelkező zöldövezetének, az árak már ott is annyira elszálltak, hogy érdemes szétnézni a XVI. kerületben is. Itt épül a Zöldmező lakópark is, kiváló infrastruktúra mellett, változatos méretű és elosztású, erkélyes, teraszos lakásokkal.

A beruházás Rákosszentmihályon, az M0-ás és az M3-as bevezetőjétől néhány percre, csendes és zöld környezetben valósul meg, ahonnan busszal rövid idő alatt az Örs Vezér Terén lehetünk. De erre nincs is igazán szükség, hiszen a környéken minden fontos szolgáltatás, iskola, óvoda, játszótér, valamint kikapcsolódási, sportolási lehetőségek, étterem, cukrászda és uszoda is megtalálhatóak. Illetve a bevásárlási lehetőség is adott, hiszen néhány percre van a János utcai Lidl, és a Pólus Center is mindössze 2,5 km távolságra helyezkedik el innen.

A Zöldmező lakópark fővárosi léptékben mérve kisebb, családias méretű fejlesztés, zöld környezetben helyezkedik el. L-alakú épülete egy belső kertet ölel körbe, legtöbb lakása rendelkezik erkéllyel vagy terasszal, földszinti lakásai pedig kertkapcsolatosak.

A projekt változatos lakásméreteket kínál a 31 nm-es garzontól a 83 nm-es 3 szobás lakásokig. A lakások 30%-a már gazdára is talált, azonban a fennmaradó lakások közt is megtalálhatják még az igényeiknek megfelelőt a családok éppúgy, mint az első lakásukat kereső fiatalok vagy az idősebb korosztály.

A Zöldmező lakópark idén tavasszal indult és máris elérte legmagasabb pontját, így már a bokrétaavatót is megtartották. A 2022 év végén átadásra kerülő lakásokat így már most, élőben is meg lehet nézni és a helyszínen a burkolatokat is ki lehet választani.

A lakásokat klímával is felszerelik, az ablakok pedig elektromos redőnyöket is kapnak. Az autók parkolása is biztosított a mélygarázsban vagy a felszíni beállókon, és természetesen tárolók is vásárolhatóak a lakásokhoz.

A minőségre és az időben történő átadásra pedig a fejlesztő BAYER Construct vállalatcsoport több évtizedes tapasztalata a garancia, akik a generálkivitelezést is a kezükben tartják.

A cikk megjelenését a Zöldmező Lakópark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Átrendezte a bírói kart Sulyok Tamás

Átrendezte a bírói kart Sulyok Tamás

A köztársasági elnök egy személyt felmentett, többet viszont kinevezett, illetve meghosszabbította a megbízatásukat.

Tízezreket vihet el a hétvégi családi strandolás

Tízezreket vihet el a hétvégi családi strandolás

Régen a strandolás egész napos filléres népi szórakozás volt, de ma nagyon nem az.

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Mi történt az orosz-ukrán háború 790. napján? Keddi összefoglalónk. 

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

A 16. héten is nagyot dobott a TV2, folytatódott a nyerő széria.

© 2024 (v2.202102)