Budapest agglomerációjában kedvező áron: mesés házak 40 millió forint alatt Ercsiben

A Budapest külsőbb agglomerációjában található városka, Ercsi sok lehetőséget rejt. Dél-Buda innen igen könnyen megközelíthető: jó forgalom esetén a XXII. kerületi Campona központ nagyjából 18-20 perc,  Rákóczi híd pedig szűk fél óra. Mai válogatásunkban Ercsiben mutatunk meseszép családi házakat 40 millió forint alatt.

Ercsi gyönyörű környezetben, a Duna jobb partján fekszik, a teljesen kiépült Érd határától az M6-oson csak 8-10 percre. Viszont – szemben Érddel – itt az ingatlanok még baráti áron elcsíphetők, 40 millió körül minőségi, tágas, újszerű otthonok is akadnak.

Vágjunk is bele: Ercsi Savanyúrét részén található ez a 80 négyzetméteres családi ház.

Az 1996-ban épült ingatlan földszintjén egy nappali, konyha étkezővel, fürdőszoba és egy külön mellékhelyiség helyezkedik el, míg a tetőtérben 2 hálószoba és egy mellékhelyiség kapott helyet. A házhoz egy kazánház/tároló helyiség is tartozik. A fűtés korszerűsítése megtörtént, új kondenzációs gázkazán szolgáltatja a meleget, radiátoros hőleadással. Az 1437 négyzetméteres telek rendezett és karbantartott. Elhelyezkedését tekintve is kiváló, hiszen tömegközlekedés, élelmiszerbolt, iskola és óvoda egyaránt 10 perc távolságra vannak.

A városban épült a következő, 105 négyzetméteres családi ház is. Az 1998-ban elkészült ingatlan egészét 3 hálószoba, egy nagy amerikai konyhás nappali, kamra, fürdőszoba és külön mellékhelyiség alkotja. A melegről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, ami radiátoron keresztül adja le a hőt. A házhoz egy kisebb házikó is tartozik, ami külön lakásként is tökéletesen funkcionálhat, hiszen egy szoba és egy fürdőszoba is kialakításra került benne. 10 perc sétatávolságra fellelhető a vasútállomás, iskola, óvoda és élelmiszerbolt is.

Ercsi központi részén fekszik ez a 120 négyzetméteres családi ház. Az ingatlanban 3 hálószoba, egy nappali, egy konyha és egy fürdőszoba található. A házba klíma is beszerelésre került, ezért a forró nyári napokon is élvezheti a hűvös otthon kényelmét. Emellett térkamerát és riasztót is felszereltek, gondoskodva a lakók biztonságáról. A 900 négyzetméteres telken található egy dupla garázs, műhely és pince is.

A település egyik csendes részén található a következő, 120 négyzetméteres családi ház. Az 1969-ben épült ingatlanban egy nappali, 1+2 fél hálószoba, egy konyha és egy fürdőszoba került kialakításra. A ház teljes közműves, és felújításon esett át. A családok számára jó hír, hogy a közelben óvoda és iskola is fellelhető, így számukra kiváló választás lehet. Az M6 autópálya mindössze 5 perc alatt elérhető.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Már nem koronavírusos Márki-Zay Péter

Már nem koronavírusos Márki-Zay Péter

Öt napja posztolta ki Márki-Zay Péter, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje, hogy koronavírusos, ma viszont már arról számolt be, hogy túl van a betegségen.

Vagyonkezelésre és médiareklámra cserélte a fánkbizniszt Vajna Tímea

Vagyonkezelésre és médiareklámra cserélte a fánkbizniszt Vajna Tímea

Vajna Tímea új vizek felé evezett a fánkozóból való kiszállás után és a fánkozó is profilt váltott.

A hirosimai atomrobbanás eltörpült a tongai vulkánkitörés ereje mellett

A hirosimai atomrobbanás eltörpült a tongai vulkánkitörés ereje mellett

A NASA tudósai szerint a tongai vulkánkitörés olyan hatalmas robbanóerőt szabadított fel, amely mellett eltörpült a hirosimai atombombáé.

Újabb csapás: a gyerekinflációval is meg kell barátkoznunk

Újabb csapás: a gyerekinflációval is meg kell barátkoznunk

Több mint 70 ezer diák vett részt a középiskolai írásbeli felvételin, ezzel megágyaznak a következő lépcsőnek a tanulásukban.

© 2022 (v2.202102)