Lélegzetelállító panoráma és zöldövezet várja ebben a szentendrei álomotthonban

Már épül az új otthona Szentendre egyik legszebb részén, Szarvashegyen. A prémium minőségű anyagokból készülő villából lélegzetelállító panorámában részesülhet minden nap, hiszen azt nem akármilyen zöldövezet veszi körbe. A luxus életstílust kedvelőinek, valamint a nyugodt környezet szerelmesei számára tökéletes választás lehet ez a szentendrei ingatlan.

Csodálatos helyen, a Skanzen felett és a Duna-Ipoly Nemzeti Park közvetlen szomszédságában épül a Szarvashegy Villa. Az ingatlanból ennek köszönhetően páratlan kilátás nyílik. Csendes, nyugodt környezetben található, mégis közel a fővároshoz, ugyanis Budapest belvárosa autóval nagyjából fél óra alatt elérhető. A villától mindössze pár perc alatt a buszmegálló is megközelíthető, ahonnan a városon belül könnyen közlekedhetünk és a HÉV-hez is egyszerűen eljuthatunk.

Az ingatlan tökéletes felszereltsége kiváló árarányban van a hasonló tulajdonságokkal épülő házakhoz képest. Itt ugyanis egy teljesen berendezett és gépesített konyha, bútorozott fürdőszobák, egyedi infraszauna, kiépített napelem rendszer és egy komplett okosotthon várja a leendő tulajdonost. Az 5 szobás villa nem hagyományos módon épül, hiszen HEA acélgerendákból készül. Az ingatlan földszintjén egy szülői lakosztály, nappali, konyha+étkező, gardrób és infraszaunával ellátott tágas fürdőszoba kap helyet. Az emeleten 3 különálló tágas szoba, fürdőszoba, háztartási szoba és acél galéria helyezkedik el. A gyönyörű panorámás galériáról átláthatóvá válik a teljes földszinti tér. A nappali loft stílusú, így hatalmas nyitott térérzetet kelt, amihez az óriási üvegfalak is hozzájárulnak.

A hozzá kapcsolódó konyha teljes bútorozása és gépesítése (aktívszenes páraelszívó, borhűtő, gőzfunkciós sütő, mikrohullámú sütő, mosogatógép, automata kávéfőző, jégkocka készítővel ellátott hűtő) is a vételár részét képezi, ahogy a két fürdőszoba és az infraszauna berendezése is. A konyhasziget pultja és a rejtett munkapult kvarc alapú kompozit kőből készült, amihez beépített indukciós főzőlap társul. A lakók a vízkőről is elfeledkezhetnek, hiszen a házban központi vízlágyító berendezés is beépítésre kerül.

Az építmény hasznos alapterülete 328 négyzetméter, melyből 202 négyzetmétert tesz ki a lakótér. Az épülő ingatlanban egy teljesen kiépített okosotthon rendszer is kiépítésre kerül, amely világításvezérlést, árnyékolásvezérlést, hőmérséklet és páratartalom érzékelést, időjárás állomást, helyiségenkénti fűtés és hűtés vezérlést, szellőztetés vezérlést, beléptetést, videó kaputelefont és elektromos kapu vezérlést is magába foglal. A fűtés-hűtés padló és mennyezeti felületfűtéssel történik. Emellett egy 10 kW-os napelem rendszer is kialakításra kerül, mellyel a ház fűtési költségeit minimalizálhatja. Amennyiben elektromos autója van, akkor annak a töltésére is kiválóan alkalmas, hiszen egy 11 kW-os fali töltőállomás is beszerelésre kerül, amelynek állítható a töltőáram erőssége és időzítő lehetőség is adott hozzá.

A házban hővisszanyerő szellőztetés lesz, így garantált a friss levegő, miközben a zaj, a por és a pollen szennyeződés bejutása szinte kizárt. A villa lakóinak biztonságáról riasztó és kamerarendszer gondoskodik. Az egyszerűbb és könnyebb téli közlekedés érdekében a két autó számára alkalmas, fedett gépkocsibeálló előtt fűtött kocsifelhajtót alakítanak ki, ami az extrém időjárási körülmények között is gyorsan olvasztja le a havat és a jeget. A 795 négyzetméteres füvesített telket cserjék és örökzöldek szépítik, melynek öntözését automata öntözőrendszer végzi el.  Ráadásul a jövőbeni tulajdonos kérésére a ház a belsőépítészeti terv alapján akár be is bútorozható. A házat körül ölelő fedett loggiának köszönhetően az emeleti hálószobákból is kiléphet a természetbe.

A szentendrei álomotthon tervezett kulcsrakész átadásának időpontja 2022 III. negyedéve, és ütemezett részletfizetésre is lehetőség van. A belső enteriőr letisztult, minimalista stílusú. A tervezés során roppant fontos szempont volt, hogy az épület magas minőségű anyagokból készüljön. Emiatt a leendő tulajdonosok mesés zöld környezetben és páratlan panorámával élvezhetik a luxus életstílust.

Az ingatlanról videók is készültek, amiket ide kattintva lehet megtekinteni.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Csődtömegnek tűnik a kormány egyik ikonikus rendszere

Csődtömegnek tűnik a kormány egyik ikonikus rendszere

Szenvednek a tankerületek.

Újabb méretes támogatást kaphatnak az ukránok, erre jutottak az oroszok, beteg lehet a csecsen hadúr

Újabb méretes támogatást kaphatnak az ukránok, erre jutottak az oroszok, beteg lehet a csecsen hadúr

Nagy-Britannia újabb támogatást ígért Ukrajnának.

Tett egy apró lépést a forint

Tett egy apró lépést a forint

Olcsóbb lett az euró és a dollár. 

© 2024 (v2.202102)