Modern, prémium minőségű tetőtéri lakásokat mutatunk Budapesten

A tetőtéri lakás nem csak a pazar kilátás miatt kitűnő választás ingatlant keresők számára. Ezek a lakások igazán dizájnosak és kreatívan alakíthatóak. Általában rendkívül világosak, ami nem csupán a szemnek és a hangulatnak tesz jót, hanem még optikailag nagyobbnak is láttatja otthonunkat. Mai cikkünkben gyönyörű tetőtéri ingatlanokat mutatunk Budapesten.

Az V. kerületben, a belváros csendes részén található ez a 130 négyzetméteres, polgári épületben elhelyezkedő lakás. A kívül-belül felújított házra 2017-ben építették rá a tetőteret. A belső kétszintes lakás alsó szintjén egy hálószoba, nappali, konyha+étkező és egy jakuzzi kádas fürdőszoba, míg az emeleten két különnyíló hálószoba és egy fürdőszoba került kialakításra. Tartozik hozzá egy udvarra néző terasz és klíma is.

A II. kerületi Vízivárosban található ez a panorámás, 117 négyzetméteres lakás. A belső kétszintes ingatlan a Varsányi Irén utcában fekvő, 20-as években épült társasházban kapott helyet. A tetőtér 13 éve épült rá, jelenlegi tulajdonosa pedig egy éve felújította. A lakás egészét 3+1 fél szoba, amerikai konyhás nappali, 2 fürdőszoba és külön mellékhelység alkotja. Tartozik hozzá klíma, valamint egy kizárólagos használatú, zárható tároló is, amely a társasház földszintjén helyezkedik el. A lakásban mindenhol beépített világítás és hang koncepció van.

A XII. kerületi Orbán-hegyen, a Bartha utcában található ez az 95 négyzetméteres lakás, mely egy 1930 környékén épült villaépület tetőterében helyezkedik el. Az ingatlanban 1+3 félszoba, nappali, konyha és fürdőszoba került kialakításra. A jelenlegi tulajdonos 6 évvel ezelőtt felújította a lakást, amely eredetileg 1986-ban került beépítésre. A felújítás során okos otthon vezérlésű világítás és fűtés is beszerelésre került. Tartozik még a lakáshoz egy hatalmas, 15 négyzetméteres terasz és egy kétállásos garázs is.

A V. kerületi Kálvin téren található egyik múlt századi épületben kapott helyet ez a 83 négyzetméteres lakás. A tetőteret 2004-ben építették a társasházra, ahova lift visz fel bennünket. A lakásba belépve egy átriumos fogadótérbe lépünk, ahonnan egy, akár önálló lakrészként is használható szoba nyílik, amihez saját gardrób és fürdőszoba tartozik. Emellett egy mosókonyha/tároló is helyet kapott itt. Az emeleten egy hálószoba, egy tágas amerikai konyhás nappali és egy fürdőszoba kapott helyet, valamint egy 14 négyzetméteres intim terasz is elhelyezkedik ezen a szinten. A lakáshoz tartozik klíma is, illetve a bútorok és a beépített konyhagépek a vételár részét képzik.


© 2021 (v2.202102)