Ezüstparti luxus várja ebben a siófoki álomotthonban

A Balaton déli partjának “fővárosa” Siófok, amelynek csodás strandjai megannyi nyaralni vágyót, a magyar tenger partján állandó otthont vagy üdülőt keresőt vonz. Rengetegen jönnek ide bulizni is, hiszen az Aranypart a pörgésről és a szórakozásról híres, míg az Ezüstpart a város nyugisabb részét képviseli, ami a családok körében nagyon népszerű. Mai cikkünkben az utóbbihoz közeli, siófoki ingatlant mutatunk, mely álomotthonban a nagy családok és befektetők is megtalálhatják, amit keresnek.

Az Ezüstparttól 5 perc sétatávolságra fekszik ez a mesés luxus családi ház. A strand közeli elhelyezkedése ellenére mégis csendes, forgalommentes utcában található.  A közelben vendéglők, éttermek, kávézók és bevásárlási lehetőségek is adottak. A vasútállomás 10 perc alatt elérhető, amivel könnyen eljuthatunk Budapestre, de a belvárosa autóval is kevesebb, mint másfél óra alatt megközelíthető.

A 360 négyzetméteres ingatlan alsó szintjén 3 félszoba, nappali, étkező, konyha, kamra és mellékhelyiség kapott helyet. Az emeletet 3 különálló lakrészre lehet osztani, egy 3 és két 2 szobásra. Mindegyik lakrész saját fürdőszobával ellátott. E szint felett egy toronyszoba is kialakításra került, ami jelenleg kártyaszobaként funkcionál, de csupán a fantázia szabhat határt annak, hogy új tulajdonosa mire használja. A kialakítása miatt a ház sokféleképpen hasznosítható, befektetésnek és kiadásra is tökéletesen alkalmas.

A ház földszintjéről az emeletre egy gyönyörű falépcsőn át mehetünk, de akár kívülről is megközelíthetjük a felső szintet egy igazán impozáns lépcsősoron, ami emellett a háznak is csodás külsőt kölcsönöz.A családi ház rendkívül világos, köszönhetően a hatalmas üvegfelületű, hőszigetelt nyílászáróknak. A nappalit gyönyörű parketta fedi, a hálószobákban laminált padló, míg a többi helyiségben járólap található. A konyhában gépesített konyhabútor áll rendelkezésre.

A nappaliból egy teraszra léphetünk ki. Innen a parkosított, térkővel burkolt kerten keresztül egy nagyobb társaság befogadására alkalmas szaletlibe jutunk. Itt egy sütögető hely kapott helyet, amely nyári napokon tökéletes helyszínként szolgálhat baráti vagy családi összejövetelek számára. Az 1620 négyzetméteres telken egy fedett autóbeálló és egy kerti szerszámok tárolására is alkalmas faház is fellelhető.

A csodaszép ingatlan elhelyezkedése, mérete és kialakítása miatt kiváló nagyobb családok, többgenerációs családok, cégek és befektetés számára is.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Már nem koronavírusos Márki-Zay Péter

Már nem koronavírusos Márki-Zay Péter

Öt napja posztolta ki Márki-Zay Péter, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje, hogy koronavírusos, ma viszont már arról számolt be, hogy túl van a betegségen.

Vagyonkezelésre és médiareklámra cserélte a fánkbizniszt Vajna Tímea

Vagyonkezelésre és médiareklámra cserélte a fánkbizniszt Vajna Tímea

Vajna Tímea új vizek felé evezett a fánkozóból való kiszállás után és a fánkozó is profilt váltott.

A hirosimai atomrobbanás eltörpült a tongai vulkánkitörés ereje mellett

A hirosimai atomrobbanás eltörpült a tongai vulkánkitörés ereje mellett

A NASA tudósai szerint a tongai vulkánkitörés olyan hatalmas robbanóerőt szabadított fel, amely mellett eltörpült a hirosimai atombombáé.

Újabb csapás: a gyerekinflációval is meg kell barátkoznunk

Újabb csapás: a gyerekinflációval is meg kell barátkoznunk

Több mint 70 ezer diák vett részt a középiskolai írásbeli felvételin, ezzel megágyaznak a következő lépcsőnek a tanulásukban.

© 2022 (v2.202102)