Impozáns tetőtoronyban élhet a belváros egyik legjobb helyén

Ha már utazás közben felnézett egy-egy belvárosi társasház tetejére, akkor találkozhatott már egyedi kinézetű tetőtéri lakással. A mai napon a belvárosban mutatunk egy teljesen új, igazán különleges, tetőtoronyban lévő lakást, amely ötvözi a régi kor eleganciáját a mai modern belsőépítészettel. Amennyiben egy impozáns épületben szeretne élni a belváros egyik kiemelkedő részén, akkor a következő lakást mindenképp tekintse meg!

A forgalmas Rákóczi téren, mégis csendesebb helyen fekszik ez a századfordulón épült társasház. Elhelyezkedését tekintve tehát kiváló, mivel mindössze egy-két perc alatt elérhető a 4-es és a 6-os villamos, az M4 metrómegálló és a 7-es busz. Ennek köszönhetően a munkahelyre, iskolába és egyetemre is roppant könnyen eljuthatunk, de biciklivel és gyalog is könnyen megközelíthető számos fontos csomópont. A közelben bevásárlóközpontok, élelmiszerboltok, piac, éttermek és kávézók is fellelhetők. A családok számára is tökéletes, hiszen rengeteg óvoda és iskola van a környéken. A fiatalok számára, akik élvezni szeretnék a nagyvárosi pezsgést, a központi szórakozóhelyek, a találkahelyek és a bulinegyed is lehetőséget kínál ehhez.

A nagykörút melletti ház legfelső lakásában 3+1 félszoba került kialakításra. Az ingatlan kiemelkedik a többi tetőtéri közül, ugyanis ennek az 5 méter belmagasságú nappalija az épület tornyában kapott helyet. A 100 négyzetméteres lakás egészét 2+1 szoba, egy nappali, konyha és fürdőszoba alkotja. Az egyik hálószoba az emeleten helyezkedik el.

A dupla komfortos ingatlan teljesen gépesítve, beépített konyhával és bútorokkal várja leendő tulajdonosát, valamint klíma is beszerelésre került.

Az ingatlan kulcsrakészen kerül átadásra, így nem kell sokat várnia arra, hogy beköltözhessen új otthonába. A nagyszerű lokációja és egyedi kialakítása igazi kuriózummá teszi, hiszen kevesen mondhatják el magukról, hogy egy gyönyörű toronyban élnek. Tökéletes választás mindazoknak, akik egy nívós és különleges otthonra vágynak Budapest egyik legkiválóbb helyén.

A cikk az ingatlan értékesítőjének megbízásából készült.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Müller Cecília elárulta, mennyire robbant be nálunk az omikron

Müller Cecília elárulta, mennyire robbant be nálunk az omikron

Az országos tisztifőorvos arról beszélt, a minták hány százalékában azonosítják az új variánst.

Tényleg lezuhanhatnak a repülők az 5G miatt - pánikra azért nincs ok

Tényleg lezuhanhatnak a repülők az 5G miatt - pánikra azért nincs ok

Mi is a helyzet az 5G-vel és a repüléssel? Kirándulás a fizika és az amerikai bürokrácia útvesztőiben.

Mészáros Lőrincék családi cége 22 milliárd forintért építhet stadiont és sportcentrumot

Mészáros Lőrincék családi cége 22 milliárd forintért építhet stadiont és sportcentrumot

A Szőnyi úton építenek stadiont fedett lelátóval, mellé versenycsarnokot és edzőcsarnokot is felhúz a Fejér B.Á.L. és az Épkar Zrt.

© 2022 (v2.202102)