Vállalkozna vagy befektetne? Nézze meg ezt a többfunkciós hajdúnánási ingatlant

Amennyiben vállalkozásának keres helyet, vagy egy többfunkciós ingatlant keres befektetésnek, akkor ez a Nyíregyházától nagyjából 25 km-re fekvő hajdúnánási ingatlan tökéletes választás lehet. Az épületben egy szabadidőközponttal bővített vendéglátóipari egység kapott helyet, ami felett egy összkomfortos lakás is található.

Hajdúnánás, az M3-as autópálya mellett fekvő város híres a gyógyfürdőjéről és a strucctenyészetéről, néhány éven belül pedig a MotoGP pálya építése miatt motoros fellegvárrá fog változni. Ezen a helyen tökéletes vállalkozást indítani, hiszen remek lokációjának és a készülő pályának köszönhetően sok ember fordul majd itt meg. Az ingatlantól csupán 5 percnyi sétatávolságra fellelhető a buszmegálló, de 11 perc alatt a vasútállomás is elérhető. Az ingatlan a belvárosban, a Somorjai László Városi Sportcsarnok szomszédságában található. Ezen kívül a közelben van élelmiszerbolt, gyógyszertár, állatorvos és gimnázium is.

Az ingatlan 2012-ben épült és egy 540 négyzetméteres vendéglátó egységből áll, amelyhez szabadidőközpont is tartozik. Ezáltal egy kétállásos bowling pálya, egy vizesblokkal ellátott fallabdapálya és egy szauna is található itt. Emellett egy 60 fő befogadására alkalmas különterem, egy 40 fő befogadására alkalmas kisvendéglő, egy konyha és egy látványkonyha is helyet kapott. Továbbá egy 30 négyzetméteres terasz is az ingatlan egészét alkotja, ahova a vendégek kiülhetnek a nyári meleg napokon, és ott is elfogyaszthatják hűsítő italaikat. A konyha teljes felszereltséggel, a látványkonyha pedig beépített kemencével, pizzakemencével, gyrossütővel és dagasztógéppel áll az új tulajdonos rendelkezésére.

Az emeleten egy különálló lakrész került kialakításra, amelyben 3 szoba, nappali, konyha, fürdőszoba és spájz helyezkedik el. Ez remek lehetőséget nyújt, hogy családja közel legyen az üzlethez, de akár kiadásra is kiváló. Az üzlet felett egy hatalmas beépíthető padlástér is van, így ha tovább szeretné bővíteni az ingatlant a vállalkozása vagy a lakhelye számára, akkor az egyszerűen megoldható. Az épület udvarán egy kétállásos, nyitott gépkocsibeálló is található. Az ingatlan “A” energiaosztály besorolású, rendelkezik hőszivattyú rendszerrel, valamint mennyezeti hűtéssel és fűtéssel is.

Az ingatlan kiváló lehetőségeket rejt magában, ugyanis korábbi tulajdonosa által egy olyan vállalkozás működött itt, amelyet ismernek és szeretnek a vendégek. A 2024-ben induló motoros versenyek által pedig még nagyobb forgalom várható Hajdúnánáson.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Már nem koronavírusos Márki-Zay Péter

Már nem koronavírusos Márki-Zay Péter

Öt napja posztolta ki Márki-Zay Péter, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje, hogy koronavírusos, ma viszont már arról számolt be, hogy túl van a betegségen.

Vagyonkezelésre és médiareklámra cserélte a fánkbizniszt Vajna Tímea

Vagyonkezelésre és médiareklámra cserélte a fánkbizniszt Vajna Tímea

Vajna Tímea új vizek felé evezett a fánkozóból való kiszállás után és a fánkozó is profilt váltott.

A hirosimai atomrobbanás eltörpült a tongai vulkánkitörés ereje mellett

A hirosimai atomrobbanás eltörpült a tongai vulkánkitörés ereje mellett

A NASA tudósai szerint a tongai vulkánkitörés olyan hatalmas robbanóerőt szabadított fel, amely mellett eltörpült a hirosimai atombombáé.

Újabb csapás: a gyerekinflációval is meg kell barátkoznunk

Újabb csapás: a gyerekinflációval is meg kell barátkoznunk

Több mint 70 ezer diák vett részt a középiskolai írásbeli felvételin, ezzel megágyaznak a következő lépcsőnek a tanulásukban.

© 2022 (v2.202102)