Nyerj álmaid állásával!

Az év vége nemcsak az ünnepekre való készülődés időszaka, hanem a számvetés és a tervezgetés ideje is. Számot vetünk elért eredményeinkkel, az év történéseivel, mi volt jó, és min változtatnánk. Értékelünk, tervezgetünk, és ilyenkor körvonalazódnak újévi fogadalmaink is.

Van, aki az egyensúlyt és a biztonságot keresi, sokan családot és házat terveznek, mások viszont az autóikat szeretnék lecserélni, vannak, akik hazatérnek, miközben mások kalandvágyból elindulnak… És vannak, akik azt tervezik, hogy munkát-állást-hivatást váltanak jövőre! Aki ez utóbbit tervezi, annak nem érdemes január 1-ig várnia, hanem már most ajánlott elkezdeni a keresgélést Magyarország egyik legrégebbi és legnagyobb állásaggregátor oldalán, a Jobinfo.hu-n.

Sikeres álláskeresés 

Persze a sikeres álláskereséshez nem elég, ha csak mi böngészünk a cégek ajánlatai között, fontos, hogy ők is megtaláljanak minket, sőt, gyakran a legjobb állások – úgy, ahogy a legjobb ingatlanok – nem álláshirdetés formájában, hanem munkáltatói közvetlen megkereséssel találják meg a jelölteket. Ezért indította el a Jobinfo.hu legújabb szolgáltatását CVDB platform néven, ahol pár egyszerű lépésben létrehozhatjuk Álláskereső fiókunkat és feltölthetjük önéletrajzunkat, hogy ránk találjon álmaink állása. Mindez a folyamat ráadásul nem vesz igénybe többet 5 percnél!

Miért jó Neked mindez? 

Mert a legfontosabb álláskeresői alapadatok megadásával, az álláskeresői profilod minél részletesebb kitöltésével és a feltöltött CV-d segítségével sokkal jobb esélyed van arra, hogy a neked leginkább megfelelő cégek rád találjanak, a munkáltatók számodra releváns ajánlatokat tegyenek.

7 ok, hogy miért jó ez neked

  1. A Covid-19 globálisan és radikálisan átalakítja a nemzetgazdaságok működését, és ennek nyomán a munkaerőpiac is komoly és részben még ismeretlen átalakulás előtt áll! A radikálisan átalakuló munkaerőpiac aktuális változásairól szeretnénk – a nyereményjáték segítségével is – tudást és információt gyűjteni, és ezt a tudást és információt mind a munkáltatói, mind a munkavállalói oldal számára rendelkezésre bocsátani, hogy álláskereső és munkáltató még könnyebben egymásra találjon.
  2. Azonban nemcsak egy nagyon friss, az aktuális piaci változásokat tükröző keresleti-kínálati információs tudásbázis felépítése a célunk, hanem az is, hogy bepillantást nyerjünk a munkáltatók által támasztott új igényekbe, még többet tudjunk a munkavállalók helyzetéről, igényeiről, a te igényeidről, ezáltal segítsük azt, hogy minél hamarabb megtaláld álmaid állását!
  3. Regisztrációddal Magyarország legnagyobb állásaggregátorának adatbázisába kerülsz be, azaz nagy eséllyel a Magyarországon feladott álláshirdetések nagy része elér téged!
  4. Hirdető partnereink türelmetlenül várják, hogy szembetalálkozzanak veled, megismerjék erősségeidet, és ajánljanak egy, a képességeidnek leginkább megfelelő állást!
  5. Több mint 20 ezer publikus hirdetés vár rád, illetve számos olyan, amely nem érhető el nyilvánosan. Keress, kutass, és engedd házhoz jönni a számodra leginkább ígéretes munkáltatókat!
  6. A www.cvdb.hu platformon található cégek sokasága kereste, keresi és találja meg nálunk a számukra is leginkább ígéretes munkavállalókat.
  7. Lehet, hogy már most is jó helyen dolgozol, de minden ajánlatnál lehet még jobb is! Készülj fel tehát a munkaerőpiaci meglepetésekre, legyél nyitott és hagyd, hogy álmaid állása rád találjon!

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

 Megszavazták: a magyar állam lehet a debreceni repülőtér többségi tulajdonosa

Megszavazták: a magyar állam lehet a debreceni repülőtér többségi tulajdonosa

51 százalékot szereznek a Debrecen International Airport Kft-ben. 

Fontos döntés: kitolták a rendőrök kötelező oltásának határidejét

Fontos döntés: kitolták a rendőrök kötelező oltásának határidejét

Napok óta csiripelték már a verebek, most azonban bizonyossá vált, hogy három hónappal, április 30-ig a dátumot.

Thaiföldön is díjazták Karikó Katalint

Thaiföldön is díjazták Karikó Katalint

Karikó Katalin és két kutatótársa vehette át a 2021. évi Mahidol Herceg Díjat Bangkokban.

© 2022 (v2.202102)