Állati szép lakásokat mutatunk 54 millió forint alatt

Akik ingatlant keresnek, belefuthattak már olyan hirdetésekbe, ahol a képek közt olyanokat is láthattak, ahol a kis kedvencek épp valamelyik bútoron vagy a padlón elterülve pózolnak. Mai cikkünkben olyan lakásokat válogattunk össze, amelyek a háziállatok miatt, de tőlük függetlenül is állatian jól néznek ki, és kedvező áron megvásárolhatók.

Budapest 14. kerületében, Alsórákoson található, 1990-ben épült társasházban van ez a 74 négyzetméteres lakás. A tágas, világos, 3. emeleti ingatlan 1+1 fél hálószobából, amerikai konyhás nappaliból, fürdőszobából és külön mellékhelyiségből áll. A nagyobb szoba a tetőtérben került kialakításra. Tartozik hozzá egy udvari autóbeálló, egy saját tároló és egy nagy, 8,77 négyzetméteres terasz is, amelynek a fele részben beépítésre került, itt egy infraszauna is helyet kapott.

Miskolcon, a belvároshoz közel fekszik a következő, 35 négyzetméteres lakás. A 7. emeleti ingatlant tavaly festették és álmennyezet kialakításon is átesett. A lakásban 1+1 fél szoba, konyha és fürdőszoba helyezkedik el. A nagy szobát laminált parketta, míg a kis szobát járólap borítja. A lakásban klíma, 12 pontos acél biztonsági ajtó, beépített gardróbszekrény és mosogatógép is található.

Pécs belvárosában, egy három emeletes társasház földszintjén került kialakításra ez a 42 négyzetméteres lakás. Az ingatlanban egy szoba, konyha és fürdőszoba kapott helyet. A szoba szőnyegpadlóval, a többi helyiség pedig járólappal burkolt. A fűtést gáz konvektor szolgálja. Mivel 3 méteres belmagassággal rendelkezik, ezért egy galéria építésére is lehetőség van, amennyiben több helyet szeretne az otthonában. Tartozik hozzá egy saját, 4 négyzetméteres tároló is.

Nyergesújfalun, csendes, zöld környezetben épült társasház 4. emeletén került kialakításra ez az 51 négyzetméteres lakás. Az ingatlanban 2 szoba, konyha és fürdőszoba kapott helyet. Pár éve felújításon esett át, amely során cserélve lettek a hideg és a melegburkolatok, beszerelésre kerültek műanyag nyílászárók, valamint a konyha és a fürdőszoba is felújításon esett át. A lakáshoz tartozik egy 4 négyzetméteres tároló is, amely az alagsorban található.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Példátlan lépéssel próbálkozik a Nike

Példátlan lépéssel próbálkozik a Nike

Méretes az olimpiai büdzsé.

Orbán Viktor elmondta, mire kell összpontosítani Németországgal közösen

Orbán Viktor elmondta, mire kell összpontosítani Németországgal közösen

Egy csomagban a védelempolitika, a kereskedelem és az innováció. 

© 2024 (v2.202102)