Home office-ban dolgozik? Ezekben a csodás ingatlanokban saját irodája lehet

A koronavírus-járvány berobbanása óta rengeteg cég átállt a home office-ra, vagy a hibrid munkavégzésre, azaz pár napot az irodában, pár napot pedig otthon töltenek a munkavállalók. Otthonról dolgozni kényelmes, hiszen a saját, megszokott környezetünkben lehetünk egész nap, nem kell válogatni, hogy mit vegyünk fel, valamint a bejárási időt és költséget is megspóroljuk. Mai cikkünkben olyan ingatlanokat mutatunk, amelyekben saját irodája lehet, így a home office munka is könnyebben végezhető.

Veszprém történelmi belvárosában található ez a 153 négyzetméteres lakás. Az ingatlan egy 1900-as években épült társasházban került kialakításra. A lakás 1995-ben felújításon esett át. A 2 szintes lakás földszintjén egy nappali, konyha-étkező és mellékhelyiség helyezkedik el, míg az emeleten 3 hálószoba és fürdőszoba található. Emellett tartozik hozzá egy zárható tároló és egy nagyméretű erkély is, ahova a nappaliból juthatunk ki.

Budapesten, Zugló központjában, mégis csendes, nyugodt környéken található ez a 180 négyzetméteres családi ház. Az ingatlan 2006-ban teljeskörű felújításon esett át. Jelenleg két emeletből áll, de a padlástérben igény szerint kialakítható még egy szint. A földszinten vagy fél szuterénben jelenleg vállalkozásra kialakított terület működik, mely által iroda és stúdió is van itt. Az emeleten 3 szoba került kialakításra és egy terasz is tartozik hozzá. Az előkertben 2 fedett autóbeálló kapott helyet.

Székesfehérvár belvárosában fekszik ez a 95 négyzetméteres lakás. Az ingatlan egészét 3 szoba, nappali, konyha, fürdőszoba, külön mellékhelyiség és egy gépészeti helyiség alkotja. Tartozik hozzá egy 12 négyzetméteres terasz, valamint egy, a zárt udvarban található 18 négyzetméteres garázs is. Az ablakai szúnyoghálóval és távvezérelt redőnnyel ellátottak. A szobák laminált parkettával, a nappali pedig kerámia járólappal van bevonva. Az ingatlan gépesítve és bútorozva vásárolható meg.

Mohácson, a belvároshoz és a Duna-parthoz közel található ez a 230 négyzetméteres családi ház. A felújításon átesett két szintes ingatlan földszintjén 4 szoba, 2 konyha, fürdőszoba és mellékhelyiség helyezkedik el. Az emeleten pedig 2 szoba, fürdőszoba és mellékhelyiség került kialakításra. A házhoz tartozik még egy dupla garázs és több melléképület is. Akár két generáció számára is alkalmas.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Már nem koronavírusos Márki-Zay Péter

Már nem koronavírusos Márki-Zay Péter

Öt napja posztolta ki Márki-Zay Péter, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje, hogy koronavírusos, ma viszont már arról számolt be, hogy túl van a betegségen.

Vagyonkezelésre és médiareklámra cserélte a fánkbizniszt Vajna Tímea

Vagyonkezelésre és médiareklámra cserélte a fánkbizniszt Vajna Tímea

Vajna Tímea új vizek felé evezett a fánkozóból való kiszállás után és a fánkozó is profilt váltott.

A hirosimai atomrobbanás eltörpült a tongai vulkánkitörés ereje mellett

A hirosimai atomrobbanás eltörpült a tongai vulkánkitörés ereje mellett

A NASA tudósai szerint a tongai vulkánkitörés olyan hatalmas robbanóerőt szabadított fel, amely mellett eltörpült a hirosimai atombombáé.

Újabb csapás: a gyerekinflációval is meg kell barátkoznunk

Újabb csapás: a gyerekinflációval is meg kell barátkoznunk

Több mint 70 ezer diák vett részt a középiskolai írásbeli felvételin, ezzel megágyaznak a következő lépcsőnek a tanulásukban.

© 2022 (v2.202102)