Home office-ban dolgozik? Ezekben a csodás ingatlanokban saját irodája lehet

A koronavírus-járvány berobbanása óta rengeteg cég átállt a home office-ra, vagy a hibrid munkavégzésre, azaz pár napot az irodában, pár napot pedig otthon töltenek a munkavállalók. Otthonról dolgozni kényelmes, hiszen a saját, megszokott környezetünkben lehetünk egész nap, nem kell válogatni, hogy mit vegyünk fel, valamint a bejárási időt és költséget is megspóroljuk. Mai cikkünkben olyan ingatlanokat mutatunk, amelyekben saját irodája lehet, így a home office munka is könnyebben végezhető.

Veszprém történelmi belvárosában található ez a 153 négyzetméteres lakás. Az ingatlan egy 1900-as években épült társasházban került kialakításra. A lakás 1995-ben felújításon esett át. A 2 szintes lakás földszintjén egy nappali, konyha-étkező és mellékhelyiség helyezkedik el, míg az emeleten 3 hálószoba és fürdőszoba található. Emellett tartozik hozzá egy zárható tároló és egy nagyméretű erkély is, ahova a nappaliból juthatunk ki.

Budapesten, Zugló központjában, mégis csendes, nyugodt környéken található ez a 180 négyzetméteres családi ház. Az ingatlan 2006-ban teljeskörű felújításon esett át. Jelenleg két emeletből áll, de a padlástérben igény szerint kialakítható még egy szint. A földszinten vagy fél szuterénben jelenleg vállalkozásra kialakított terület működik, mely által iroda és stúdió is van itt. Az emeleten 3 szoba került kialakításra és egy terasz is tartozik hozzá. Az előkertben 2 fedett autóbeálló kapott helyet.

Székesfehérvár belvárosában fekszik ez a 95 négyzetméteres lakás. Az ingatlan egészét 3 szoba, nappali, konyha, fürdőszoba, külön mellékhelyiség és egy gépészeti helyiség alkotja. Tartozik hozzá egy 12 négyzetméteres terasz, valamint egy, a zárt udvarban található 18 négyzetméteres garázs is. Az ablakai szúnyoghálóval és távvezérelt redőnnyel ellátottak. A szobák laminált parkettával, a nappali pedig kerámia járólappal van bevonva. Az ingatlan gépesítve és bútorozva vásárolható meg.

Mohácson, a belvároshoz és a Duna-parthoz közel található ez a 230 négyzetméteres családi ház. A felújításon átesett két szintes ingatlan földszintjén 4 szoba, 2 konyha, fürdőszoba és mellékhelyiség helyezkedik el. Az emeleten pedig 2 szoba, fürdőszoba és mellékhelyiség került kialakításra. A házhoz tartozik még egy dupla garázs és több melléképület is. Akár két generáció számára is alkalmas.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)