Gyönyörű eladó kúriákat találhatunk Magyarország-szerte

Rengeteg gyönyörű kúria épült Magyarország-szerte. Legyen szó a XX. század elején épült, vagy viszonylag új külsővel rendelkező épületekről, az ingatlanpiacon mindegyikből találhatunk. Mai válogatásunk során ezek közül szemezgettünk, hiszen ezeket a kúriákat nem csupán állandó otthonnak, de akár szállásnak, irodának és rendezvényközpontnak is használhatjuk, tehát remek befektetésnek bizonyulnak.

Budapesttől 65 kilométerre, a Jászberény közelében fekvő Tápióságon található ez a 240 négyzetméteres kúria. Az ingatlan az 1910-es években épült, majd 2005-ben felújították. A gyönyörű kúriában 6 szoba, 3 félszoba, 2 konyha és 3 fürdőszoba került kialakításra. A nyilvántartás szerinti tanya besorolású ingatlan vizét fúrt kútból nyeri, míg a gázt egy 3 köbméteres gáztartály biztosítja, valamint fatüzelésű kályhák is vannak. A 2500 négyzetméteres telken elhelyezkedő kúria a főúttól és a szomszédoktól is távol esik.

A Komáromtól nagyjából 20 kilométerre található Csépen fekszik ez a 494 négyzetméteres kúria. A Toszkán jellegű főépület 1928-ban épült, 2004-ben pedig teljeskörű felújításon és korszerűsítésen esett át. A földszinti lakórészen recepció, üzemi konyha, közösségi lakótér és több fürdőszobás szoba kapott helyet. A tetőtérben 3 nagy közösségi tér van. Az ingatlan kiváló lehetőség befektetők számára, hiszen szállás, idősek otthona, iroda és raktárépület is működhet benne. Az épület alápincézett, riasztóval felszerelt, valamint az 5877 négyzetméteres parkosított telken egy kerti tó is található.

Nagykőrös belvárosában helyezkedik el ez a 200 négyzetméteres szecessziós kúria, melyet 1910-ben épített a Jakabházy-Eötvös család. A műemlék épületben 6 szoba, nappali, konyha, étkező, kamra, 2 fürdőszoba és egy mellékhelyiség került kialakításra. Továbbá tartozik hozzá egy terasz is, de az 559 négyzetméteres telken egy garázs és egy tároló is található. Bár az ingatlanra számos felújítási munkálat vár még, azok elvégzését követően tökéletesen alkalmassá válik ügyvédi irodák, rendelők vagy magánintézmény kialakítására.

A Balatonhoz és Székesfehérvárhoz közeli Polgárdin található ez a 400 négyzetméteres kastélyszerű kúria. Az ingatlanban 6 szoba kapott helyet, a vendégszobához pedig saját fürdőszoba és mellékhelyiség is tartozik,  de a
gondnoki szobának is külön fürdője és illemhelye van. Minden helyiség padlófűtéses. Amennyiben több szobára vágyik, akkor a tetőtérben még több kialakítható. A 70 négyzetméteres nappaliban egy nagy vízteres cserép burkolatú kandalló is található. Az épülethez továbbá tartozik egy hatalmas terasz is, ahonnan csodás kilátás tárul elénk. A parkosított, 5 hektáros telken egy filagória, egy 70 négyzetméteres garázs és 2 üvegház is fellelhető. Az épület jelenleg 80%-os készültségi szinten van.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Vagyonkezelésre és médiareklámra cserélte a fánkbizniszt Vajna Tímea

Vagyonkezelésre és médiareklámra cserélte a fánkbizniszt Vajna Tímea

Vajna Tímea új vizek felé evezett a fánkozóból való kiszállás után és a fánkozó is profilt váltott.

A hirosimai atomrobbanás eltörpült a tongai vulkánkitörés ereje mellett

A hirosimai atomrobbanás eltörpült a tongai vulkánkitörés ereje mellett

A NASA tudósai szerint a tongai vulkánkitörés olyan hatalmas robbanóerőt szabadított fel, amely mellett eltörpült a hirosimai atombombáé.

Újabb csapás: a gyerekinflációval is meg kell barátkoznunk

Újabb csapás: a gyerekinflációval is meg kell barátkoznunk

Több mint 70 ezer diák vett részt a középiskolai írásbeli felvételin, ezzel megágyaznak a következő lépcsőnek a tanulásukban.

Kiugróan sokan keresnek lakást Szabolcsban

Kiugróan sokan keresnek lakást Szabolcsban

Az ország többi részén is erősebb a kereslet mint a covid előtt. Igaz, gyengébb, mint tavaly.

© 2022 (v2.202102)