A nyugalom szigete a lüktető főváros szívében

Aki szereti a pörgést, az egyértelműen a belvárosba költözik, de neki is szüksége van, néha egy kis csendre, pihenésre. Ugyanakkor aki nyugalomra vágyik, annak is fontos lehet, hogy otthonához minden közel legyen. A néhány éve megújult Corvin-negyed sokak kedvence, egy igazán fiatalos, pörgős városrész, a főváros szívében, ahol minden helyben megtalálható, és a közlekedés is kiváló. Itt épül most a Nap 22 társasház, egy nyugodt kis sziget, ami visszavonulásra is alkalmas, mindössze néhány perc sétára található a Corvin Sétánytól.

Amikor új otthonunkat keressük, számtalan feltételt szabunk, hiszen mindenki számára fontos, hogy otthona nemcsak könnyen elérhető, mégis csendes helyen legyen, de lehetőleg legyen energiatakarékos, kiváló elosztású, jó tájolású, és legalább ilyen fontos a jó lakóközösség vagy a zöld felületek aránya is. A Nap 22 társasházban ezt mind megtalálhatjuk, sőt az is elmondható az itt épülő lakásokról, hogy családok, párok, egyedülállók, idősebbek, fiatalok és befektetők részére is egyaránt ideálisak.

Mint már említettük a beruházás egy csendes kis utcában, a Nap utcában kerül megvalósításra, ahonnan a 3-as metró, a 4-es, 6-os villamosok megállói, a Corvin Plaza és több egyetem is könnyen elérhető. Azonban nemcsak az utca, hanem az épület is nyugodt életkörülményeket biztosít azáltal, hogy 7 szintjén mindössze 38, zömében erkélyes, teraszos lakás kap helyet, tehát egy kis lakóközösségű, barátságos társasház születik itt, méghozzá az előírtnál nagyobb zöldfelülettel.

A Nap 22 társasház lakásai ezenkívül rendkívül energiatakarékosak, BB energetikai besorolásúak, ami részben fokozott hőszigetelőképességüknek, részben hőszivattyús hűtés-fűtés rendszerüknek köszönhető. A fűtés-hűtés rendszer lakásonként, programozható termosztáttal szabályozható. Ezen felül a hőszigetelt ablakokat beépített redőnytokkal és elektromos redőnyelőkészítéssel is felszerelik.

A lakások okosotthon rendszer előkészítést is kapnak, ami egyéni igények alapján, felár ellenében fejleszthető, azaz lehetőség van például a termosztát, redőnyök vagy a villanykapcsolók WIFI által történő vezérlésének kialakítására.

A változatos méretű és elosztású lakások között mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt, akár az egy gyermekes családok is találhatnak itt CSOK feltételeknek megfelelő lakást, így ÁFA- és illeték-kedvezménnyel is vásárolhatnak, ami már kisméretű lakásoknál is több millió forint megtakarítást jelent. De nemcsak a családosok vásárolhatnak kedvező feltételekkel, hiszen a lakások megfelelnek az NHP Zöld Otthon Program követelményeinek, tehát kedvezményes Zöld Hitelt is lehet rájuk igényelni.

A közelben lévő egyetemeknek köszönhetően egyetemisták számára ideális lakások is épülnek, a fiatalokat elektromos roller tároló is várja töltőállomással, tehát aki befektetés céljára keres lakást, az is megtalálhatja itt a számítását.

A beruházó természetesen arra is gondolt, aki valami igazán egyedülálló, különleges ingatlant keres, így az épület tetején más hasonló beruházásoktól eltérően nem több, hanem egyetlen egy luxus penthouse lakás kap helyet, terasszal, zöldtetővel, szaunával, jakuzzival.

Látható tehát, hogy a Nap 22 társasház minden igényt tökéletesen kielégít, méghozzá a város szívében, mégis csendes helyen. Az első tulajdonosok várhatóan 2023 végén vehetik majd birtokba új otthonukat.

A cikk megjelenését a Nap 22 társasház fejlesztője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Keményen lecsapnak Polt Péterék - gyanúsítottként hallgatják meg a kormány ismert kritikusát

Keményen lecsapnak Polt Péterék - gyanúsítottként hallgatják meg a kormány ismert kritikusát

Komoly vádakkal gyanúsítják. Vajon ilyen határozottan fognak eljárni a Magyar Péter által felvetett ügyekben is?

Szijjártó Péter havonta telefonál Szergej Lavrovval

Szijjártó Péter havonta telefonál Szergej Lavrovval

Ez a laptársunknak adott nagyinterjúból derül ki.

Elárasztották Debrecent a külföldi turisták - de hova mentek a magyarok?

Elárasztották Debrecent a külföldi turisták - de hova mentek a magyarok?

Csak nem akkugyárnézőbe jöttek? Itt vannak a legfrissebb adatok a turizmusról.

Hízhat Orbán Viktor mája: jókorát nőttek a reálbérek

Hízhat Orbán Viktor mája: jókorát nőttek a reálbérek

Minden összevetésben 10 százalék feletti növekedés az egy évvel korábbi adatokhoz képest.

© 2024 (v2.202102)