Prémium minőségű budapesti lakások, kiváló elhelyezkedéssel

Budapest rengeteg lehetőséget nyújt, sokan keresnek itt maguknak állandó otthont, vagy befektetést. A fővárosban rendkívül fontos a lokáció, hogy olyan lakást találjunk, ahonnan könnyen el lehet jutni a munkahelyre, egyetemre, iskolába vagy óvodába, és több fontos szolgáltatás is a közelben legyen. Mai válogatásunkban kiváló elhelyezkedéssel rendelkező budapesti lakóparkokat mutatunk.

A Duna Terasz Grande a XIII. kerületi Foka-öböl közvetlen közelében található. Az épületpark legkisebb lakása 30 négyzetméteres, ami kiváló választás az első otthont keresők számára, de családok is megtalálják itt a számításukat, ugyanis 2-4 szobás, tágas lakások is várják az érdeklődőket. A legfelső szinten penthouse lakások kapnak helyet, melyek a helyenként íves falaknak köszönhetően igazán egyedi és extravagáns enteriőrt kapnak. Mindegyik ingatlanhoz tartozik saját erkély, terasz, tetőkert vagy loggia. Továbbá megtörtént az okos otthon előkészítése és az energiatakarékos hőszivattyús mennyezeti hűtő-fűtő rendszer is kialakításra került. A belső kertekben okospadok, játszótér és wifi is található. A belváros autóval mindössze 10 perc alatt elérhető, de az M3-as metróval is könnyen megközelíthető.

A Magnólia Ház a XIII. kerületben, a Kartács utca és a Hajdú utca sarkán épül. A társasházban összesen 67, 1-4 szobás lakás található, melyekhez 2 lépcsőházon keresztül és egy 12 személyes korszerű lifttel is eljuthatunk. Az elegáns lépcsőházakat az emeleteken függőfolyosó köti össze. Az érdeklődök a földszinti kertkapcsolatos lakásoktól, a kis ékszerdoboz méretű garzonokon át egészen a loft hangulatú lakásokig mindent megtalálhatnak itt. Az épület alápincézett részén tárolóhelyiségek és közösségi szabadidős tér kerül kialakításra. A közös használatú helyiségekben szabadidős és sport tevékenységre lesz lehetőségük a lakóknak. A városi nyüzsgés kiegyensúlyozása érdekében a belső udvaron saját használatú kertek is lesznek.  A társasháztól mindössze 3 perc alatt elérhető a 32-es busz, 5 perc alatt pedig több villamos is.

A XI. kerületben, a Márton utca és a Gát utca sarkán található a Gama Lakópark. A 8 szintes épületben összesen 158, 2-4 szobás lakás kapott helyet. A lakópark frekventált, mégis csendes környéken fekszik. Csupán 3 perc sétatávolságra van a 4-es és a 6-os villamos, illetve a 281-es buszmegálló is. A Nyugati és a Keleti pályaudvar egyaránt nagyjából 25 perc alatt elérhető tömegközlekedéssel. A közelben éttermek, üzletek, színház, mozi, múzeumok, parkok, iskolák és óvodák is fellelhetőek, de a Dandár gyógyfürdő és a Duna-part is 10 perc alatt megközelíthető.

A XIII. kerületben található az Uptown, amely minőségi új lakásokat kínál egyedül élőknek, pároknak és családoknak egyaránt. A Rákos-patak közelében, a Tahi úton fekvő épületet a sportos életstílust kedvelők számára is kiváló választás, hiszen a környékbeli fitness centrumok számtalan sportolási lehetőséget nyújtanak. A 7 szintes társasházban 1-4 szobás lakások kerültek kialakításra. A közelben iskolák, egészségügyi intézmények, szórakoztató- és sportlétesítmények, illetve bevásárlóhelyek is fellelhetők.

A West Green Home tökéletes helyen, a XIII. kerületi Lehel utca és Bulcsú utca által határolt területen épül. A 7 emeletes lakóépületegyüttes összesen 96, 1-3 szobás lakást kínál, melyekhez lifttel is eljuthatunk. A nagyszerű lokációjának köszönhetően az M3 metró, a Nyugati téri 4-es és 6-os villamos, valamint a 14-es villamos Lehel téri megállója is mindössze pár perc alatt megközelíthető. Könnyen elérhető innen a Váci úti irodafolyosó, több egyetem és fontos csomópont is. Amennyiben vásárolni szeretnénk, akkor a közelben található a Lehel téri piac, a Westend City Center a Skála és a Duna Plázához se kell sokat utazni metróval.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

Olcsóbb, jobb fogyókúrás tabletták kopogtatnak.

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

© 2024 (v2.202102)