Zugló egyik legcsaládiasabb lakóparkja már szerkezetkész!

Jó ütemben halad az építkezés a Bosnyák tér közelében fekvő Metrodom Zugló lakóparkban, ezért jövőre költözhetőek is lesznek a családias hangulatú otthonok. Ha nem akar hosszú éveket várni, míg birtokba veheti új lakását, ráadásul olyan otthont keres, ami nem csak ígéri, hanem valóban minőségi lakókörnyezetet nyújt, érdemes szem előtt tartania ezt a zuglói projektet, ami már szerkezetkész. Máris elmondjuk, hogy miért!

A jó lokációról mindenkinek kicsit más elképzelései vannak, azonban az biztos, hogy Zugló a lista elején szerepel a kerületek népszerűségét tekintve. A fiatalok épp úgy kedvelik, mint a gyermekes családok, hiszen kiemelkedően jó közlekedési kapcsolatokkal ellátott városrészről van szó.

Frekventált elhelyezkedése ellenére Zugló legnagyobb vonzóereje, hogy telis-tele van parkokkal, zöld felülettel és játszóterekkel, ezért megfelelő egyedülállók vagy családosok számára is.

A Bosnyák tér és környéke szuper lehetőségeket rejt magában, a Metrodom pedig éppen ezt kihasználva tervezte lakóparkját innen néhány perces sétatávolságra. A lakópark koncepciója, hogy olyan családias hangulatú lakásokat kínáljon, amelyek tökéletes otthonokká válhatnak azok számára, akik a városi forgatag közelében vágynak nyugodt és kényelmes életre. Bár a lakópark valóban egy elzárt békés sziget lehet az ott élőknek, innen kilépve egy pillanat alatt élvezhetik a nagyvárosi élet minden előnyét. Csupán néhány perc séta a kerület legfőbb csomópontját jelentő Bosnyák tér, ahonnan villamosokkal és számos buszjárattal könnyedén megközelíthető például a Keleti Pályaudvar, az Örs vezér tere vagy a Blaha Lujza tér is. Az éjszakai járatok pedig biztosítják a gondtalan tömegközlekedés lehetőségét éjjel is.

A Metrodom Zuglótól csupán pár percre található ALDI és Tesco is, de pékségek, piac, kisebb üzletek, és szolgáltatók egész sora várja a környékbelieket. A családbarát jelző pedig nem csak a lakóparkra igaz, hanem a környékre is, hiszen a környéken bölcsőde, óvoda és több iskola is van a gyerekeket nevelő családok számára.

 A több mint 6000 négyzetméteres telken 4 épületben összesen 195 lakás került kialakításra, 4 és 5 emeletes házakban. Igencsak nagy választékból találhatjuk meg a számunkra megfelelő otthont: kisebb, 29 m²-es stúdiólakást éppúgy találunk, mint 106 m²-es, négyhálószobás családi rezidenciát, sőt választhatunk nagy teraszos otthont is vagy földszinti, kertkapcsolatos lakást.

A bevezetőben említett minőségi lakókörnyezethez a lakások műszaki tartalma is nagyban hozzájárul. Minden lakás Dual Eco hűtő-fűtő rendszerrel és a Metrodom második generációs okosotthon rendszerével lesz felszerelve, hozzájárulva ezzel a gazdaságos, és környezet kímélő fenntartáshoz.

A Metrodom más lakóparkjaihoz hasonlóan a Metrodom Zugló lakóparkban is színvonalas szolgáltatásokkal járulnak hozzá a lakók kényelméhez: gyönyörű pihenőkertek, fedett biciklitároló, játszótérrel felszerelt belső kert áll rendelkezésre, sőt tűzrakó és grillező hely is várja a lakóparkban élőket. A kikapcsolódásról rossz időben sem kell lemondani, hiszen játszószoba és egy 62 m²-es közösségi helyiség is kialakításra kerül, ahol a lakók együtt nézhetnek meccset, beszélgethetnek egymással és társasozhatnak. Mindemellett talán a legfontosabb, hogy a Metrodom Zugló lakói egész nap biztonságban érezhetik magukat, köszönhetően a teljes lakóparkot körülölelő kerítésnek, a kiépített kamerarendszernek és a 0-24 órában működő portaszolgálatnak.

A cikk megjelenését az ingatlan beruházója, a Metrodom támogatta. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

Olcsóbb, jobb fogyókúrás tabletták kopogtatnak.

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

© 2024 (v2.202102)