Vállalkozásának ideális ingatlant mutatunk Ferencvárosban

Vállalkozásunk számára mindig nehéz megtalálni a kiváló épületet. Mindig fontos szempont, hogy megfelelő legyen az ingatlan mérete, legyen jó kialakítása és olyan elhelyezkedéssel rendelkezzen, ahova a dolgozók és az ügyfelek is könnyen eljuthatnak. Mai cikkünkben egy olyan ingatlant mutatunk be a IX. kerület szívében, Ferencvárosban, amely ezeknek a kitételeknek mind-mind eleget tehet.

Egy ingatlan többek közt azért is lesz kiváló a vállalkozások számára, mert rendkívül jó helyen található. Ez az Üllői úti épület frekventált helyen fekszik, hiszen a 4-es és a 6-os villamos megállója csupán 3-4 perc sétatávolságra van, de ugyanennyi idő alatt elérhetünk a Klinikák és a Corvin-negyed metrómegállóhoz is. A környéken élelmiszerboltok, éttermek, benzinkút és pláza is van.

Amennyiben egy kis nyugalomra vágyunk és a szabadban sétálgatnánk, akkor azt is könnyen megtehetjük, mivel 3 percnyi sétatávolságra fellelhető a Salkaházi Sára park és a Tűzliliom park is. Ha például nyelviskolát üzemeltetne akkor az is fontos információ, hogy innen roppant könnyen megközelíthető a Semmelweis Egyetem, Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Károli Gáspár Református Egyetem épülete is.

Az 534 négyzetméteres ingatlanban 14 helyiség került kialakításra, amelyek két szinten helyezkednek el. Mindkét emeleten találhatók irodák, előadótermek, raktárak és szociális helyiségek, amik természetesen könnyen átalakíthatók az ingatlan új funkciójának megfelelően. Továbbá egy nagyon jó elrendezésű pihenőtér is helyet kapott az épületben, ahol az ügyfelek várakozhatnak vagy a kollégák pihenhetnek. A földszinten, rögtön a bejárat mellett egy recepció is található, így bármilyen vállalkozást létrehozhat itt, az épület garantáltan jó otthonként fog szolgálni a számára.

Az ingatlan utoljára nyelviskolaként üzemelt, ezért jelenleg a tulajdoni lap szerinti megnevezése is iskola. Azonban ez a hatalmas irodaház a kiváló kialakítása, jó mérete és tökéletes lokációja miatt szinte bármilyen vállalkozásnak ideális lehet. Legyen szó egészségközpontról, irodáról, bemutatóteremről, iskoláról vagy rendezvényhelyszínről, csak a fantáziája szabhat határt annak, hogy milyen funkciót tölt majd be ez az épület.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)