Nem árt igyekezni, ha a belváros egyik legjobb lakását keresi

Aki mostanság keres lakást, az jó ha tudja: a minőség egyre inkább drágulni fog, és sok új otthonnál az is probléma, hogy 2022-2023-ban várhatóak az átadások. Meg kell tehát becsülni azokat a házakat, amelyekben van még néhány szabad, hamarosan beköltözhető lakás. Ilyet mutatunk a belváros megújuló részén!

Ilyen, kifejezetten belvárosi környéken épülő házak közt keresgélve bukkantunk rá erre a kitűnő elhelyezkedésű, vadonatúj, már átadott házra a Homok utca 5. szám alatt. A H5 Residence háznak nem csak az az előnye. hogy a József körúthoz közel esik (kb. 8 perc sétára a körút és a 4-6-os villamosok), de az is, hogy János Pál Pápa téri 4-es metró megállója és a közeli Tesco Express is mindössze 4-5 perc séta! További óriási előny, hogy a Lakatos Menyhért Általános Iskola és Gimnázium pár méterre (!) van a háztól így a gyerekekkel elég 7.45-kor elindulni suliba…

De a megújult Teleki téri piac, mélygarázzsal, üzletekkel, új vendéglőkkel szintén csak pár lépés  ide. Továbbá igen közel esik a Blaha Lujza tér, a 2-es metró, a 7-es busz vonala. És persze az elegáns Palotanegyed is, mely az egyetemek, főiskolák, közösségi terek és az értelmiségi fiatalok legfontosabb találkozóhelye lett Pesten. A befektetőknek ez azt jelenti, hogy a kiadással is minden rendben lesz.

Nem árt kiemelni, hogy az olyan fejlesztések, mint a Corvin Negyed, a körút környékén a bulinegyed kialakulása, vagy éppen az említett négyes metró kiépülése, új megállók környéke, – a Keleti Pályaudvar és a II. János Pál pápa tér (régebben Köztársaság tér) és a Csarnok negyedhez tartozó Rákóczi tér – felszíni megújulása teljesen átformálta e belvárosinak számító kerület arculatát.

De nézzük tovább a részleteket. A H5 Residence-ben 6 emeleten eredetileg 37 változatos alaprajzú lakás várta új lakóit, a 30 négyzetméteres kis garzonlakástól 100 négyzetméter feletti, nagyméretű tetőteraszos lakásokig. Ezek közül jelenleg már csak 4 kisebb otthon, és két impozáns, tetőteraszos penthouse lakás szabad, így nem árt gyorsan szemügyre venni a kínálatot annak, aki e jó ár-érték arányú környéken keres! Errefelé egy ingatlan biztosan stabil, rendkívül értékálló befektetés marad a következő, várhatóan jelentős pénzromlással terhelt időszakban is, akár saját célra lakni, akár gyermeknek, akár befektetésnek vásárolunk.

Lényeges, hogy a magas színvonalú, modern hőszivattyús fűtés- és hűtésrendszer, valamint igényes gépészet szolgálja azt, hogy az otthonok a mai elvárásoknak is messzemenően megfelelnek. Fontos tényező mindenkinek, hogy egy lakás lehetőleg modern legyen, hiszen a rezsiköltségek várható növekedése miatt közel sem mindegy, hogy a következő évtizedekben egy korszerű vagy épp korszerűsítésre szoruló otthonba ruházunk-e be. Ha csak mintegy 10 ezer forinttal fizetünk kevesebbet havonta, már az is több mint egymillió forint árelőnyt jelent 8-9 év távlatában…

A ház földszintjén – ahonnan a lakását a 13 személyes, tágas felvonóval, kényelmesen közelítheti meg –. parkolóhelyek kaptak helyet. A garázs hidraulikus emelő (autólift) segítségével kétszintű parkolási lehetőséget kínál az autók számára!

A belinkelt lakáskeresőben pedig könnyen megtalálja a lakások adatait, és méret, szobaszám vagy ár alapján is kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelő új otthonát.

Érdekesség, hogy az épületet az Invenio Stúdió építésziroda tervezte – a modern, letisztult, de időtálló design mellett-, az átgondolt, élhető alaprajzi kialakításra is nagy hangsúlyt fektetve.

 

A cikk megjelenését a Homok utcai, H5 Residence társasház értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Az inflációra hivatkozva hajt végre díjkorrekciót a cég, de vannak, akiknek a közölt mértékhez képest is többet kell fizetniük.

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Tovább drágulhat a magyar állam finanszírozása, újabb hitelminősítő rontott az államadósság besorolásán.

© 2023 (v2.202102)