Álomotthon a Balaton-parton kedvező konstrukciókkal? Még az idén érdemes lépni!

Az év végi hajrában hajlamosak vagyunk minden olyan teendőt jövőre halasztani, ami nem munkahelyi feladat, vagy nem az ünnepekkel kapcsolatos. Pedig vannak dolgok, amiket nem érdemes halogatni. Tekintettel arra, hogy az ingatlanárak egyre nőnek és a lakáshitelek is egyre drágábbak, az ingatlanvásárlás is ebbe a kategóriába tartozik. Különösen, ha találunk egy olyan beruházást, ahol most akciósan, 10-90%-os ütemezéssel foglalhatunk. És, ha azt is elmondjuk, hogy ez a projekt a Balaton-parton található és egész évben használható wellness részleggel is rendelkezik majd?

Kétségtelen, hogy a járvány kezdete óta még jobban megnőtt az érdeklődés a Balaton-parti ingatlanok iránt, így a drágulás, az ingatlanpiacnak ezt a területét még jobban érinti, ezért nem mindegy, hogy meddig várunk az ingatlanvásárlással. A Balatonföldváron épülő Bora Residence lakópark kétségtelenül kiváló befektetés, így érdemes kihasználni, hogy most még nagyon kedvező fizetési konstrukcióval vásárolhatunk ingatlant.

Balatonföldvár jelenleg a déli part egyik legdinamikusabban fejlődő kisvárosa, amely a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően egész évben kiváló hely akár állandó lakhelyünket kívánjuk ide áthelyezni, akár csak pihenni, kikapcsolódni szeretnénk az év bármely időszakában. Ugyanakkor mégis megőrizte csendes kisvárosi jellegét, századfordulós báját. Legszebb része minden bizonnyal a platánfákkal szegélyezett Kvassay sétány, amely mellett csodás századfordulós villák sorakoznak.

Természetesen a lokáció mellett a kivitelezés is első osztályú, építésénél abszolút a luxusigények kerülnek előtérbe, így a projektben megvalósuló 58 lakás nívós burkolatokat, hőszivattyús fűtés-hűtést kap, azaz gyakorlatilag 21. századi színvonalon készül. Ezen felül a lakások legtöbbjéhez terasz is tartozik, az udvaron pedig medence, a földszinten wellness részleg várja a lakókat. A földszinten továbbá üzletek is helyet kapnak, és a lakásokhoz garázshelyek és tárolók is vásárolhatók.

A lakások változatos méretűek és kialakításúak, a nagyobb, 3, 4 szobás lakások mellett a legkedveltebb nappali + 1 hálós lakásokból is sok épül. A kivitelezés nemrég kezdődött, és 2023 nyarán vehetik birtokba a lakásokat az új tulajdonosok. A kedvező 10-90%-os fizetési ütemezéssel azonban már nem sokáig lehet lakást lefoglalni, ezért érdemes sietnie annak, aki ebben a páratlan beruházásban szeretne ingatlant vásárolni.

A cikk megjelenését a Bora Residence lakópark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Berúgták a kampányt a pártok, gyűlnek az ajánlások, egyre durvábbakat mondanak egymásra a szemben álló felek. Hogyan bírják ezt az emberek? Kiderül a videóból.

© 2024 (v2.202102)