Álomotthon a Balaton-parton kedvező konstrukciókkal? Még az idén érdemes lépni!

Az év végi hajrában hajlamosak vagyunk minden olyan teendőt jövőre halasztani, ami nem munkahelyi feladat, vagy nem az ünnepekkel kapcsolatos. Pedig vannak dolgok, amiket nem érdemes halogatni. Tekintettel arra, hogy az ingatlanárak egyre nőnek és a lakáshitelek is egyre drágábbak, az ingatlanvásárlás is ebbe a kategóriába tartozik. Különösen, ha találunk egy olyan beruházást, ahol most akciósan, 10-90%-os ütemezéssel foglalhatunk. És, ha azt is elmondjuk, hogy ez a projekt a Balaton-parton található és egész évben használható wellness részleggel is rendelkezik majd?

Kétségtelen, hogy a járvány kezdete óta még jobban megnőtt az érdeklődés a Balaton-parti ingatlanok iránt, így a drágulás, az ingatlanpiacnak ezt a területét még jobban érinti, ezért nem mindegy, hogy meddig várunk az ingatlanvásárlással. A Balatonföldváron épülő Bora Residence lakópark kétségtelenül kiváló befektetés, így érdemes kihasználni, hogy most még nagyon kedvező fizetési konstrukcióval vásárolhatunk ingatlant.

Balatonföldvár jelenleg a déli part egyik legdinamikusabban fejlődő kisvárosa, amely a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően egész évben kiváló hely akár állandó lakhelyünket kívánjuk ide áthelyezni, akár csak pihenni, kikapcsolódni szeretnénk az év bármely időszakában. Ugyanakkor mégis megőrizte csendes kisvárosi jellegét, századfordulós báját. Legszebb része minden bizonnyal a platánfákkal szegélyezett Kvassay sétány, amely mellett csodás századfordulós villák sorakoznak.

Természetesen a lokáció mellett a kivitelezés is első osztályú, építésénél abszolút a luxusigények kerülnek előtérbe, így a projektben megvalósuló 58 lakás nívós burkolatokat, hőszivattyús fűtés-hűtést kap, azaz gyakorlatilag 21. századi színvonalon készül. Ezen felül a lakások legtöbbjéhez terasz is tartozik, az udvaron pedig medence, a földszinten wellness részleg várja a lakókat. A földszinten továbbá üzletek is helyet kapnak, és a lakásokhoz garázshelyek és tárolók is vásárolhatók.

A lakások változatos méretűek és kialakításúak, a nagyobb, 3, 4 szobás lakások mellett a legkedveltebb nappali + 1 hálós lakásokból is sok épül. A kivitelezés nemrég kezdődött, és 2023 nyarán vehetik birtokba a lakásokat az új tulajdonosok. A kedvező 10-90%-os fizetési ütemezéssel azonban már nem sokáig lehet lakást lefoglalni, ezért érdemes sietnie annak, aki ebben a páratlan beruházásban szeretne ingatlant vásárolni.

A cikk megjelenését a Bora Residence lakópark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Az inflációra hivatkozva hajt végre díjkorrekciót a cég, de vannak, akiknek a közölt mértékhez képest is többet kell fizetniük.

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Tovább drágulhat a magyar állam finanszírozása, újabb hitelminősítő rontott az államadósság besorolásán.

© 2023 (v2.202102)