Okos otthon és prémium minőség: nézze meg most épülő álomotthonát Balatonföldváron

A Balaton partján ingatlant keresni nem csak nyáron lehet. Legnagyobb tavunk minden évszakban gyönyörű látványt nyújt, ki ne szeretne ilyen csodás környezetben állandó otthont? Ma Balatonföldváron mutatunk be egy luxus minőséggel elkészített, okos otthon rendszerrel ellátott, új építésű ikerházat, mely rendkívül közel van a parthoz, és ahonnan a főváros is könnyen elérhető.

Szinte mindenki szeretne egy Balaton parti otthonban lakni, ahonnan pár perc alatt elérhetjük a magyar tengert. Ennél az ingatlannál ez megvalósulhat, hiszen a Nyugati Stranddal szemben, a parttól mindössze 200 méterre található. Ennek köszönhetően a vízpart percek alatt megközelíthető.

A zárt lakóparkban fekvő ikerház lokációja emellett azért is kiváló, mert a közelben éttermek, játszótér és benzinkút is van, ha pedig nagy bevásárlásra vágyunk, akkor autóval csupán pár perc alatt odaérhetünk az egyik nagy szupermarkethez. Innen ráadásul Budapest sincs messze, körülbelül 1 és negyed óra alatt elérhető.

A 130 négyzetméteres ingatlan egészét 3 hálószoba, amerikai konyhás nappali, 2 fürdőszoba, 2 mellékhelyiség és egy garázs alkotja. Ehhez tartozik még egy kertkapcsolatos, 45 négyzetméteres fedett terasz, valamint egy hőszivattyúval fűtött-hűtött medence is, ami rögtön a terasz előtt helyezkedik el.

A kertnek ezen része teljes mértékben használható a hűvösebb estéken, de akár télen is, hiszen a fűthető medence mellett elektromos teraszfűtés is működtethető, így kiváló helyszín lehet családi vagy baráti társaságok összejövetele számára.

Az ikerház magas műszaki tartalommal rendelkezik, a hűtésről és a fűtésről hőszivattyú gondoskodik, amely padlófűtéssel és falfűtéssel adja le a hőt, illetve fan-coil is beépítésre került. Az ablakok elektromos redőnnyel felszereltek.

Az említett prémium minőségű kivitelezést kiválóan mutatja az is, hogy vízlágyító, központi porszívó és okos otthon rendszer előkészítése is történik.

Jelenleg szerkezetkész állapotban van az épület, a gépészet és a villanyszerelés folyamatban van. Az ingatlan tervezett műszaki befejezésének időpontja ez év december vége.

A balatonföldvári ikerház tökéletes választás azok számára, akik élvezni szeretnék a luxus életstílust és a minőségi felszereltséget, melyek az egész házat jellemzik. A Balaton közelsége pedig még többet hozzátesz ahhoz, hogy minden nap úgy érezzük, mintha nyaralnánk.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Lengyelország kissé befeszült Ukrajna irányába, Zelenszkij egész nap az Amerikai Egyesült Államokban tárgyalt. Háborús összefoglaló este.

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt forintot

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt forintot

A hazai fizetőeszköz ugyanis kora délután öt egységgel volt gyengébb az euróval szemben.

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Már vagy tíz éve téma, s mostanában megint erősödik a polémia a rovarokról, mint lehetséges jövőbeli élelmiszerről. Jegyzet

Érthetetlen a jogosítványok átalakításának javaslata

Érthetetlen a jogosítványok átalakításának javaslata

Egy szakjogász szerint indokolatlan lenne a napokban felreppent szigorítás a jogosítványoknál.

© 2023 (v2.202102)