Kiváló elhelyezkedés és energiatakarékosság jellemzi ezt a kispesti társasházat

Budapesten belül rendkívül fontos szempont az ingatlankeresők körében a lokáció. Leegyszerűsíti a mindennapjainkat, ha olyan otthonban élünk, ami több fontos szolgáltatáshoz és tömegközlekedési eszközhöz is közel van. Most egy ilyen, a KÖKI Termináltól 6 perc sétára, mégis csendes helyen lévő, kispesti társasházat mutatunk, amely ráadásul a pénztárcáját is kíméli, hiszen rendkívül energiatakarékos.

Az Artúr Ház frekventált helyen épül, ezért kiváló a közlekedés és több fontos szolgáltatás is könnyen elérhető. Azonban nem kell tartani attól, hogy a város zajai miatt nehéz lesz a pihenés, ugyanis egy kellemes, kertvárosi mellékutcában található. Az épület csupán 6 perc séta a metró Kőbánya-Kispest végállomásától (ma KÖKI Terminál), amely fontos vasúti megálló is. Aki nem akar ennyit sem sétálni, annak egy percnyi sétatávolságra van a Sós utca buszmegálló, ahol a 68-as, 93-as, 93A-s, 148-as és 151-es buszra szállhat fel.  Így szintén perc alatt elérhető a Kőbánya-Kispest metró- és vasútállomás, így még több lehetőség akad a Budapesten belüli és a vidékre való utazásban.

Az ingatlan közelében élelmiszerbolt, gyógyszertár, bank, cukrászda, fogorvosi rendelő, több étterem és szinte a lakás szomszédjában a Kispesti Piac is fellelhető. Amennyiben pedig a globális divatmárka üzletek kínálatai között válogatna, akkor a KÖKI Terminál hatalmas bevásárlóközpontja, barkácsáruháza és élelmiszeráruháza is ott van. Emellett óvoda, általános iskola és játszótér is könnyen megtalálható a környéken, van egy két-tannyelvű gimnázium is pár lépésre. Valamint több egyetem épülete is egyszerűen elérhető, így családok és fiatalok számára is tökéletes választás az Artúr Ház. Azok, akik sportolni szeretnének, a közelben megtalálhatják a Kispesti Uszodát, a sportparkot és edzőtermet is.

A 800 négyzetméteres területen épülő ingatlan 18 lakást kínál az érdeklődök számára, amelyek 1, 3 és 4 szobásak. 37,5 négyzetmétertől egészen 84 négyzetméterig találhat itt lakást, melyek mindegyikéhez saját erkély is tartozik. Így a szobából kilépve élvezheti a friss levegőt, a nyári meleg napokon pedig garantáltan a baráti és családi összejövetelek központjává válhat.

A társasház 10 centiméteres homlokzati EPS szigetelést, míg a zárófödém kőzetgyapot anyagokból 30 centiméter közötti hőszigetelést kapott. A közös terekben padlóburkolatok, a vizes helyiségekben csúszásmentes gres lap, a szobákban pedig laminált padló található. A fűtést korszerű hőszivattyún keresztül padlófűtés biztosítja, a meleg vízről pedig indirekt fűtésű HMV tároló gondoskodik. A hűtést is hőszivattyú biztosítja fan-coilon keresztül. A hőszivattyú energia ellátását a házra felszerelt napelem rendszer biztosítja, ezáltal a lakások rezsiköltsége alacsony, az energiafelhasználása pedig közel nulla lesz.

Mivel az épület a készületek előrehaladtával BB energetikai besorolással fog rendelkezni, ezért a lakások alkalmasak a zöld hitelprogramban való részvételre. Ennek köszönhetően kedvezményes lakáshitellel vásárolhatja meg az Ön által kinézett ingatlant. Minden helyiségbe három rétegű, hőszigetelt üvegezésű, műanyag nyílászárók kerülnek beszerelésre. A lakások mellé igény szerint állandó, biztonságos parkolóhelyet is vásárolhat.

Az Artúr Ház kivitelezése 2021 nyarán kezdődött el, a tervezett átadás pedig 2022 III. negyedévében várható. A csendes, kertvárosi környezet, a kiváló elhelyezkedés és a kialakítás miatt ideális választás egyedülállóknak, pároknak és családoknak egyaránt, valamint befektetésnek is kiváló. Azonban amennyiben itt szeretne ingatlant, akkor siessen, ugyanis már csak néhány lakás keresi tulajdonosát.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Keményen lecsapnak Polt Péterék - gyanúsítottként hallgatják meg a kormány ismert kritikusát

Keményen lecsapnak Polt Péterék - gyanúsítottként hallgatják meg a kormány ismert kritikusát

Komoly vádakkal gyanúsítják. Vajon ilyen határozottan fognak eljárni a Magyar Péter által felvetett ügyekben is?

Szijjártó Péter havonta telefonál Szergej Lavrovval

Szijjártó Péter havonta telefonál Szergej Lavrovval

Ez a laptársunknak adott nagyinterjúból derül ki.

Elárasztották Debrecent a külföldi turisták - de hova mentek a magyarok?

Elárasztották Debrecent a külföldi turisták - de hova mentek a magyarok?

Csak nem akkugyárnézőbe jöttek? Itt vannak a legfrissebb adatok a turizmusról.

Hízhat Orbán Viktor mája: jókorát nőttek a reálbérek

Hízhat Orbán Viktor mája: jókorát nőttek a reálbérek

Minden összevetésben 10 százalék feletti növekedés az egy évvel korábbi adatokhoz képest.

© 2024 (v2.202102)