Kiváló elhelyezkedés és energiatakarékosság jellemzi ezt a kispesti társasházat

Budapesten belül rendkívül fontos szempont az ingatlankeresők körében a lokáció. Leegyszerűsíti a mindennapjainkat, ha olyan otthonban élünk, ami több fontos szolgáltatáshoz és tömegközlekedési eszközhöz is közel van. Most egy ilyen, a KÖKI Termináltól 6 perc sétára, mégis csendes helyen lévő, kispesti társasházat mutatunk, amely ráadásul a pénztárcáját is kíméli, hiszen rendkívül energiatakarékos.

Az Artúr Ház frekventált helyen épül, ezért kiváló a közlekedés és több fontos szolgáltatás is könnyen elérhető. Azonban nem kell tartani attól, hogy a város zajai miatt nehéz lesz a pihenés, ugyanis egy kellemes, kertvárosi mellékutcában található. Az épület csupán 6 perc séta a metró Kőbánya-Kispest végállomásától (ma KÖKI Terminál), amely fontos vasúti megálló is. Aki nem akar ennyit sem sétálni, annak egy percnyi sétatávolságra van a Sós utca buszmegálló, ahol a 68-as, 93-as, 93A-s, 148-as és 151-es buszra szállhat fel.  Így szintén perc alatt elérhető a Kőbánya-Kispest metró- és vasútállomás, így még több lehetőség akad a Budapesten belüli és a vidékre való utazásban.

Az ingatlan közelében élelmiszerbolt, gyógyszertár, bank, cukrászda, fogorvosi rendelő, több étterem és szinte a lakás szomszédjában a Kispesti Piac is fellelhető. Amennyiben pedig a globális divatmárka üzletek kínálatai között válogatna, akkor a KÖKI Terminál hatalmas bevásárlóközpontja, barkácsáruháza és élelmiszeráruháza is ott van. Emellett óvoda, általános iskola és játszótér is könnyen megtalálható a környéken, van egy két-tannyelvű gimnázium is pár lépésre. Valamint több egyetem épülete is egyszerűen elérhető, így családok és fiatalok számára is tökéletes választás az Artúr Ház. Azok, akik sportolni szeretnének, a közelben megtalálhatják a Kispesti Uszodát, a sportparkot és edzőtermet is.

A 800 négyzetméteres területen épülő ingatlan 18 lakást kínál az érdeklődök számára, amelyek 1, 3 és 4 szobásak. 37,5 négyzetmétertől egészen 84 négyzetméterig találhat itt lakást, melyek mindegyikéhez saját erkély is tartozik. Így a szobából kilépve élvezheti a friss levegőt, a nyári meleg napokon pedig garantáltan a baráti és családi összejövetelek központjává válhat.

A társasház 10 centiméteres homlokzati EPS szigetelést, míg a zárófödém kőzetgyapot anyagokból 30 centiméter közötti hőszigetelést kapott. A közös terekben padlóburkolatok, a vizes helyiségekben csúszásmentes gres lap, a szobákban pedig laminált padló található. A fűtést korszerű hőszivattyún keresztül padlófűtés biztosítja, a meleg vízről pedig indirekt fűtésű HMV tároló gondoskodik. A hűtést is hőszivattyú biztosítja fan-coilon keresztül. A hőszivattyú energia ellátását a házra felszerelt napelem rendszer biztosítja, ezáltal a lakások rezsiköltsége alacsony, az energiafelhasználása pedig közel nulla lesz.

Mivel az épület a készületek előrehaladtával BB energetikai besorolással fog rendelkezni, ezért a lakások alkalmasak a zöld hitelprogramban való részvételre. Ennek köszönhetően kedvezményes lakáshitellel vásárolhatja meg az Ön által kinézett ingatlant. Minden helyiségbe három rétegű, hőszigetelt üvegezésű, műanyag nyílászárók kerülnek beszerelésre. A lakások mellé igény szerint állandó, biztonságos parkolóhelyet is vásárolhat.

Az Artúr Ház kivitelezése 2021 nyarán kezdődött el, a tervezett átadás pedig 2022 III. negyedévében várható. A csendes, kertvárosi környezet, a kiváló elhelyezkedés és a kialakítás miatt ideális választás egyedülállóknak, pároknak és családoknak egyaránt, valamint befektetésnek is kiváló. Azonban amennyiben itt szeretne ingatlant, akkor siessen, ugyanis már csak néhány lakás keresi tulajdonosát.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Svédország Gripeneket adna át Ukrajnának

Svédország Gripeneket adna át Ukrajnának

Rakéták zúdultak Kijevre és Harkivra, erőműveket is támadtak az oroszok.

Orbán Viktor megint megosztott és tovább uralkodik

Orbán Viktor megint megosztott és tovább uralkodik

Főszerkesztői jegyzet arról, hogy a héten a kormányon belül átrendeződtek az erőviszonyok. Vagy, ha úgy tetszik, azok csak a helyükre kerültek.

Sajnos igaz a hír, drágább lett a dollár

Sajnos igaz a hír, drágább lett a dollár

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben péntek estére a reggeli szintekhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

© 2023 (v2.202102)