Ilyen egy csodaszép lakás a VII. kerület egyik csendes, mégis frekventált részén

Nem egyszerű Budapesten jó méretű és kialakítású lakást találni, amely mindemellett még nyugodt és kulturált helyen is fekszik. Mai cikkünkben azonban egy ilyen, csodás adottságokkal rendelkező ingatlant mutatunk, mely lakás a VII. kerület egyik csendes utcájában fekszik. Nem csak állandó otthonnak, de befektetésnek is kiváló, így ebben a lakásban minden ingatlankereső megtalálhatja a számításait.A lakás nagyon jó elhelyezkedéssel rendelkezik, hiszen a Dob utca közel van az V. kerülethez, míg a VI. kerület elegáns Andrássy úti szakasza mindössze pár perc séta alatt elérhető. Az utca rendkívül hangulatos és kulturált, az elmúlt évben pedig egyirányúsították a forgalmat és növény szigetekkel szűkítették az utat, ami mesés látványt nyújt. Nincs nagy forgalom, aminek köszönhetően csendes a környék, így nyugodtan kipihenheti magát egy-egy fárasztó nap végén.

A tömegközlekedés is kiváló, mivel az Opera, az Astoria, a Deák Ferenc tér és a Bajcsy-Zsilinszky úti csomópontok mind-mind 10 percen belül megközelíthetőek gyalogosan, ahonnan metróval, busszal vagy villamossal is tovább utazhatunk. A közelben éttermek, pizzéria, pékség és élelmiszerbolt is található. Emellett az ELTE egyik épülete csupán 2 perc sétatávolságra fekszik, de a remek tömegközlekedési lehetőségek miatt több felsőoktatási intézményhez könnyen eljuthatunk.

A gyönyörű lakás egy nagyjából 10 évvel ezelőtt épült társasházban került kialakításra. A harmadik emeleti ingatlanban 2 hálószoba, egy amerikai konyhás nappali, 2 fürdőszoba és egy konyha kapott helyett. Az egyik fürdőszobában kád, a másikban zuhanyzó került beszerelésre. A csaptelepek, a mosdók és a burkolatok egyaránt magas minőségűek.

A modern konyha gépesítve áll az új tulajdonosok rendelkezésére, így nem kell külön arra is pénzt és időt fordítania. A teljes felújításon átesett lakás tökéletes kialakítással rendelkezik. Ugyanakkor méretének és lokációjának hála bérbeadásra is tökéletes, így amennyiben befektetésre vágyik, ez a lakás annak is ideális. Az ingatlan a fürdők kivételével mindenhol igazi, tömörfa parkettát kapott. A meleget házközponti fűtés biztosítja. Mindegyik szobából francia erkély nyílik. A jövőbeni tulajdonosoknak lehetőségük van a 30 négyzetméteres terasz használatára is, ami bár nem saját tulajdon, azonban jelenleg is csak a lakás lakói használják. A terasz a nagy mérete miatt tökéletes helyszín lehet baráti vagy családi összejövetelek számára.

Nagyszerű tulajdonságai által a lakást fiatal párok, családok és egyetemisták is jó szívvel választhatják, de befektetésként is használható. Mivel az ingatlan teljesen felújított, így arra sem kell költenie, elég a bútorait és a bőröndjeit magával hoznia.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)