Három ház és egy hatalmas birtok: éljen vagy vállalkozzon a festői Nadapon

A Fejér megyei Nadap meglepően sok lehetőséget rejt magában, hiszen a Velencei-hegység és a Velencei-tó közelében található, valamint egyre jelentősebb lovas és kerékpáros turizmussal bír. Mai cikkünkben itt Nadapon mutatunk három házat, amelyeket egyben, egy hatalmas birtok részeként kínálnak eladásra. Az állattartásra és gazdálkodásra is alkalmas terület egy vagy több család számára is ideális otthon lehet, de jövedelmező befektetés is válhat belőle.

Az ingatlanok a rendezett sváb falu központjában, a védett utcaképes főutcában találhatóak. Szemben étterem, mellette pedig élelmiszerbolt is fellelhető. A településen családias óvoda, orvosi rendelő is működik.  A településről sokan ingáznak a fővárosba, hiszen Budapest mindössze 30 percre, míg Székesfehérvár 20 percre van. Nadapról mindössze 7 percnyi autóútra van a velencei állomás, ahonnan az új vonatokkal kevesebb, mint 40 perc alatt érhetünk Kelenföldre. A Velencei-tó autóval mindössze 6 perc alatt megközelíthető. Nadap kitűnő fekvése miatt a Velencei-hegységbe kirándulók kedvelt célpontjává vált.

A jelenlegi tulajdonosok három házat kínálnak eladásra, amelyek egy 1,2 hektáros telken találhatók. A három telek összenyitásából a tulajdonosok egy önellátó gazdaságot létesítettek, melynek köszönhetően az ingatlanok egy tanya-méretekkel megáldott területen fekszenek, mégis a falu központjában. A házak a főutcáról nyílnak, de hátulról az erdő határolja, amelyen keresztül egy turistaút vezet a Szintezési ősjegyig, Nadap legismertebb látványosságáig.

Az egyik ingatlan egy 88 négyzetméteres téglaház, amely nem régiben új koszorút, tetőszerkezetet és héjazatot kapott. A ház egyterű felső szinttel rendelkezik, és amennyiben nagyobb lakótérre vágyik, hozzáépítéssel tovább bővíthető.

A 10 éve épült középső ház két szintes és két lakrészből áll, melyek külön bejáratúak. A 259 négyzetméteres ingatlan földszintjén egy hálószoba, fürdőszoba, amerikai konyhás nappali és egy nagy kamra kapott helyet. Az egyik lakrész alsó szintjén elhelyezkedő, jelenleg alkotóműhelyként funkcionáló helyiségből széles lépcső vezet fel az egyterű galériára. Az itt található nappaliból 2 hálószoba és egy fürdőszoba nyílik. Továbbá tartozik a házhoz egy fedett, 55 négyzetméteres kocsibeálló is. Az ingatlan teljes bútorzattal együtt áll az új tulajdonos rendelkezésére.

A harmadik ingatlan egy kőalappal rendelkező vályogház, amely 2020-ban alapmegerősítést, új tetőszerkezetet és héjazatot kapott. A ház egyszerűen két lakássá is alakítható, amihez nagy segítség, hogy 2 fürdőszoba is található benne. Jelenleg a nyílászáró cseréje és a homlokzati vakolás zajlik.

A kert kerttervező által került kialakításra. A parkosított telek dombos-völgyes kialakítása lehetővé tette, hogy a legmélyebb pontján egy tó-rendszer kapjon helyet. Itt két sziget és egy félsziget is található, méreteinél fogva pedig halak tartására is alkalmas. Mellette egy 1000 négyzetméteres pázsitos rét van, amelyet egy íjász pálya lövő fala határol. A telken rengeteg gyümölcsfa található, az erdő mellett pedig egy diós teraszra bukkanhatunk, ahonnan meseszép panoráma tárul elénk. A veteményes mellett csirkeól és a nyulaknak kialakított kör-rét helyezkedik el, valamint egy nagyjából 60 tőből álló szőlő lugas is található a birtokon.

Az ingatlanok tökéletes választásnak bizonyulnak azok számára, akik állatokat tartanának és gazdálkodnának, de akár több család összeköltözésére is lehetőséget nyújt. Központi elhelyezkedésükből adódóan a házak befektetés céljából is kiválóak, hiszen vendégház, kiszolgáló épület, bolt, kávézó és fagyizó is kialakítható – utóbbi kettő még nincs is a településen. Emellett mintagazdaságként való bemutatásra vagy állatsimogatóval egybekötött élmény-turizmus megvalósítására is alkalmas. Ahogy említettük, faluban jelentős a lovas- és a kerékpárturizmus, így érdemes lehet e két lehetőséget is kihasználni.

Amennyiben kiszolgálóépületekben, turizmusban gondolkodik, fontos megemlíteni, hogy igény szerint az ingatlan erdővel kapcsolatos részén további 6 db, nagyméretű, gyönyörű panorámával rendelkező, építési telek is kialakítható, amelyeken akár lombházak, vendéglátó egységek is helyet kaphatnak. Szimbiózisban a kerttel, a gazdasággal és a központi fekvésű házakkal mindez egy igazi turista-paradicsommá válhat!
Még több információt és képet találhat az ingatlanokról a www.nadapingatlan.hu oldalon.

A cikk az ingatlan értékesítőjének támogatásával készült.

Ajánlott ingatlanok

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

© 2024 (v2.202102)