Otthonok, ahol nem bánjuk, ha otthon kell maradni szilveszterkor

A pandémia miatt idén szilveszterkor is korlátozott lehetőség nyílik a bulizásra, ünneplésre. Sokan inkább otthon maradnak a családdal, vagy a szűkebb baráti társasággal. Ehhez azonban megfelelő nagyságú tér kell, és akár olyan szórakozási lehetőségek, amiket maximálisan kihasználhatunk az új év köszöntésekor. Mai válogatásunkban olyan ingatlanokat mutatunk, ahol nem is bánjuk, ha otthon kell maradnunk szilveszterkor.

A város felett

Ki ne szeretne egy belvárosi, penthouse lakást, ahol az egész város a lábai előtt hever? Az ilyen ingatlanok egész évben kiváló lehetőséget szolgáltatnak a bulizásra, a következő szilveszteren vagy augusztus 20-án pedig a tűzijátékot is élvezhetjük innen. Ennek a VI. kerületi, belső kétszintes, 163 nm-es lakásnak a tetőteraszáról például a bazilika tornyában gyönyörködhetünk, de a panorámaablakoknak köszönhetően a lakás több pontjáról is csodás a kilátás.

Lenyűgöző panorámával Budán

Persze vannak, akik a város központjától kicsit távolabb szeretnek bulizni, de ugyanúgy igénylik a luxust és a panorámát. Az ő figyelmükbe ajánljuk ezt a II. kerületben, Adyligeten található pazar kilátással rendelkező, 463 négyzetméteres ikerházfél. A 2002-ben épült ingatlanban 5+2 szoba került kialakításra. A hidegburkolatú helyiségeket márvánnyal és gránittal burkolták. Az alagsotban egy 98 négyzetméteres garázs is helyet kapott. A kertben fűthető medence is van, amely a hideg ellenére is használható, és akár ideális helyszín lehet az óév elbúcsúztatására. Emellett egy 6 személyes masszázs medence is tartozik a házhoz. Az ingatlan minden helyisége panorámás, de talán a luxus fürdőszoba fürdőkádjából a legszebb a kilátás.

Eszméletlen luxus Kecskeméten

A luxus természetesen nemcsak Budapesten érhető el, hanem a fővárostól 1 órára fekvő, dinamikusan fejlődő Kecskeméten is. Ennek a felső kategóriás, 500 négyzetméteres családi háznak a 150 négyzetméteres szuterén szintjén például wellness részleg került kialakításra, ahol szaunázni, jakuzzizni és medencézni lehet, így akár a legnagyobb kényelem és luxus használatával köszönthetjük az új évet. Emellett az ingatlan 3 szintjén 6 hálószoba, egy nappali, 4 fürdőszoba és konyha található. A házban padló- és falfűtés, klíma, gránit és kőporcelán burkolatok vannak, valamint többek közt terasz, dupla garázs és kültéri fűtött medence is tartozik hozzá.

Csodaház az agglomerációban

A XVI. kerület és Csömör határán található ez a mediterrán stílusú, 250 négyzetméteres családi ház, ahol a nappali éke egy csodás, hatalmas akvárium. Az ingatlanhoz 2 terasz is kapcsolódik, emeleti szobáiból  erkély nyílik, az udvaron pedig egy kerti tó is helyet kapott. A nappali mellett a tulajdonosoknak igazi vendégváró étkező-konyhát sikerült kialakítaniuk, ahol bárszekrény és borhűtő is helyet kapott. A kétszintes ingatlan földszintjén egy hatalmas nappali, étkezővel ellátott konyha, hálószoba, fürdőszoba, mellékhelyiség, mosókonyha és tároló kapott helyet. Az emeleten 3 hálószoba és fürdőszoba helyezkedik el.

Ott, ahol senkit sem zavarunk
Egy szilveszteri bulihelyszín kiválasztásánál persze fontos szempont lehet az is, hogy olyan helyen legyen, ahol senkit sem zavarunk. Ez a Kecskemét Szarkásban található kúria egy több, mint 9000 nm-es birtokon helyezkedik el, ahol egy teniszpálya és egy 400 nm-es kerti tó is helyet kapott a közepén napozóval. Bár ezeket a funkciókat szilveszterkor természetesen nem tudjuk kihasználni, még mindig vár egy 5 személyes jakuzzi és több, mint 300 nm-nyi lakótér, hatalmas nappali-étkezővel.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)