Új év, új ingatlan! Legyen otthona a Balatonon

A Balaton partján ingatlant keresni nem csak nyáron lehet, hiszen a legnagyobb tavunk minden évszakban gyönyörű, és megannyi lehetőséget kínál. Sokan álmodozunk arról, hogy milyen jó lenne itt élni, azonban itt az ideje, hogy mindez valósággá váljon és legyen itt egy otthona. Amennyiben régóta tervezi, hogy szeretne a Balatonon ingatlant, akkor ez a cikk Önnek is szól.

Balatonlelle központjában található ez az 1+1 szobás lakás. A 44 négyzetméteres ingatlan egy új építésű, 77 lakásos társasház harmadik emeletén kapott helyet. Az egészét egy nappali, egy hálószoba, egy konyha, egy étkező és egy fürdőszoba alkotja. Mennyezeti hűtő- és fűtőrendszerrel rendelkezik, és egy tágas, Balatonra panorámás terasz is tartozik hozzá. Az udvaron közös használatú fűthető medence is fellelhető. Mindössze 2 perc alatt elérhető a Napfény Strandfürdő, illetve a szabad strand.

Balatonakarattyán fekszik ez a 130 négyzetméteres, felújított családi ház. Az ingatlan földszinti és emeleti lakrésze külön bejáratú, ezért akár két generáció együttélésére is alkalmas. Az alsó szinten 2 hálószoba, nappali, konyha, tárolóhelyiség, fürdőszoba és külön mellékhelyiség került kialakításra. Az emeleten 2 hálószoba, nappali, fürdőszoba és konyha található. Mindkét lakrészbe teraszon keresztül juthatunk be. A felújítás során új nyílászárók és redőnyök kerültek felszerelésre, a ház pedig szigetelést kapott. Az 541 négyzetméteres telken szaletli és garázs is van. Az ingatlan a Balatontól 1,6 km-re helyezkedik el.

Balatonfüredi 4 lakásos társasház földszintjén található a következő, 75 négyzetméteres lakás. A 2013-ban épült ingatlan egészét egy amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, fürdőszoba és külön mellékhelység alkotja. A melegről radiátorok gondoskodnak, a hűvös levegőről pedig a felszerelt klíma. A hátsó kijáraton keresztül a kertbe léphetünk ki. Parkolásra lehetőség van az udvaron, hiszen saját beálló is adott. A leendő tulajdonosnak elég mindössze a bőröndjeit magával hoznia, mivel minden bútor és beépített gép a vételár részét képzi.

Balatonalmádiban található ez a 3 szintes, 140 négyzetméteres családi ház. A 90-es években épült ingatlan jó szerkezeti állapotban van, és kialakítása miatt igény esetén kétgenerációssá is alakítható. Az alsó lakószinten panorámás nappali, konyha, fürdőszoba, spájz és gardrób helyezkedik el, míg az emeleten 3 külön bejáratú szoba, panorámás nappali, fürdőszoba, külön mellékhelyiség, gardrób és mosókonyha van. A pinceszinten garázs, műhely, tároló és kazánhelység kapott helyet. A házban hűtő-fűtő klíma is található, valamint erkély és terasz is tartozik hozzá. Az 1105 négyzetméteres telken murvázott parkoló, üvegház, tyúkól és kerti tároló is fellelhető.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Vannak viszont helyek, ahol már ki sem tudták mutatni a vírust a szennyvízből.

Egyoldalúan emeli meg dolgozói bérét a kecskeméti Mercedes

Egyoldalúan emeli meg dolgozói bérét a kecskeméti Mercedes

A béremelés mellé jár még egymillió forint prémium, emelt vakációs juttatás is - de ez sem volt elég a szakszervezetnek.

Lopott képből dolgozott a magyar kormánypropaganda

Lopott képből dolgozott a magyar kormánypropaganda

Egy punkegyüttes képét használták fel a dollárbaloldalozó plakáthoz, Ön szerint fizettek érte?

Kihallgatta az ügyészség Varga Juditot - egyelőre tanúként

Kihallgatta az ügyészség Varga Juditot - egyelőre tanúként

Az ügyészség részleteket közölt a Magyar Péter hangfelvétele kapcsán indult nyomozás állásáról.

© 2024 (v2.202102)