És az megvan, amikor a panelfürdőszoba ablakos és szauna is van benne?

Akármennyire is vágyunk a járvány kitörése óta kertes házra, sokaknak még mindig a panellakás jelenti az egyetlen megfizethető megoldást. Persze panelok között is találhatunk igazán, szép, igényesen felújított otthonokat, sőt néhány igazi különlegességet is például olyan extrákkal, mint az amerikai konyhás kialakítás vagy a szauna. Mai cikkünkben az ország legszebb panellakásait gyűjtöttük egy csokorba.

Luxus fürdőszobával a XVII. kerületben

A panellakások egyik leggyengébb pontja kétségtelenül a fürdőszoba, kivéve, ha valaki olyan nagy átalakításba fog, mint ennek a XVII. kerületi, eredetileg 2+2-es panellakásnak a tulajdonosai. A kisebbik egész szobát ugyanis fürdőszobává alakították át, így egy tágas, ablakos fürdőszobát kaptak, ahol egy szauna és egy normál (nem panel) sarokkád is elfért. Ehhez persze a kisebb panellakások alkalmatlanok, de itt még így is maradt 2 hálószoba a tágas nappali mellett, és az eredeti fürdőszobát is megtartották zuhanyzós kialakítással. A lakást természetesen az átalakításkor teljeskörűen fel is újították.

Csodaszép otthon Békásmegyeren

Békásmegyer egyre népszerűbb a budapesti lakótelepek körében. Itt bukkantunk erre a csodásan felújított, 2 szobás lakásra, melynek vételára a teljes berendezést is tartalmazza. Az ingatlan a HÉV megállótól 3 perc sétára, egy panelház 1. emeletén helyezkedik el, és a közelmúltban komplett felújításon esett át. A lakás gyönyörű burkolatokat és berendezést kapott, konyháját a lehető legoptimálisabban használták ki.

Elektromos kandallóval Nagykanizsán

Nagykanizsán, a Városkapu körúton található ez a 3 szobás, gyönyörűen felújított panellakás. Az ingatlan tágas konyhával rendelkezik, amely étkezőként is funkcionál, hűtő-fűtő klímával felszerelt, nappalija és hálószobája mennyezetbe süllyesztett világítással rendelkezik, nappalijában egy elektromos kandalló, fürdőszobájában pedig sarokkád is helyet kapott.

Ötletes megoldásokkal Újpesten

Újpesten, a Pozsonyi utcában, egy dán típusú panelház 3. emeletén helyezkedik el ez a 3 szobás lakás, melyben a nappali és a konyha között praktikusan egy átadópultot alakítottak ki. Mindhárom szobája klimatizált, a szépen felújított lakásban számtalan egyedi lakberendezési ötletet megvalósítottak, melyek közül nekünk a nappali mennyezeti világítása tetszett a legjobban.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Csapást mérhetnek a TikTokra

Csapást mérhetnek a TikTokra

Olyan függőséget okozhat az alkalmazás, mint a cigaretta.

Penny vs. Lidl vs. Aldi: szintet lép a budapesti verseny

Penny vs. Lidl vs. Aldi: szintet lép a budapesti verseny

Új üzletet nyitott a Penny a Nyugatinál.

Véget ért a razziasorozat: milliós bírságok, lefoglalt élelmiszerek és korlátozások

Véget ért a razziasorozat: milliós bírságok, lefoglalt élelmiszerek és korlátozások

Több mint kétezer ellenőrzés történt.

© 2024 (v2.202102)