Találja meg új otthonát a cívisvárosban!

Debrecen hihetetlen, dinamikus fejlődésen ment át az elmúlt években, ami egyrészt természetesen a rengeteg odatelepült nagyvállalatnak, másrészt nemzetközileg is elismert egyetemének köszönhető. A város szívja a munkaerőt, ami azt is jelenti, hogy sokan keresik itt új otthonukat, ami természetesen az árak emelkedésén is meglátszik. Mai cikkünkkel azoknak szeretnénk segíteni, akik a cívisvárosban keresik új otthonukat.

Egy igazán különleges otthon a Belvárosban

Aki munka miatt költözik Debrecenbe, annak a Belváros ideális választás lehet. Itt, a Nagytemplom közelében bukkantunk egy nagyon különleges galériás lakásra, ami kompletten felújítottak, és rendkívül ízlésesen, a nagypolgári házhoz illő stílusban rendeztek be, így bútorai közt 80-100 éves barokk bútorok is találhatók. Az igazi különlegessége pedig, hogy a vételár a teljes berendezést is tartalmazza, így gyakorlatilag ajándékként kapja az egyedi bútorokat, aki megvásárolja ezt az ingatlant. És akkor még nem mondtunk el mindent, ugyanis a lakáshoz egy 30 nm-es terasz és egy udvari beálló is tartozik. Számtalan pozitív tulajdonságának köszönhetően tehát akár befektetésnek is ideális, jelenleg is bérlő lakja, aki akár tovább is maradna.

Családi álomotthon Ondódon

Aki családdal költözne, és inkább a külvárosban keresgél, annak kiváló lehet ez a gyönyörűen felújított családi ház, melyben egy amerikai konyhás nappali és két hálószoba kapott helyet. A fürdőszobában sarokkád van, jelenleg folyamatban van egy zuhanyzó beszerelése is. A házhoz 40 nm-es, fedett terasz is kapcsolódik.

Praktikus elosztású kislakás az egyetem közelében

Ha valaki egyetemistáknak szeretné kiadni lakását, vagy egyetemista gyermekének keres lakást, akkor mindenképp megfontolandó, ez a kétszobás lakás, mely az egyetemtől 5 perc sétára található. A teljeskörűen felújított lakásban étkező-konyha és két különnyíló szoba található, melyek közül az egyikhez gardrób és loggia is kapcsolódik.

Exkluzív ház családoknak, Kerekestelepen

Ebben a Kerekestelepen elhelyezkedő, különleges családi házban, azok a családok találhatják meg új otthonukat, akik nem szeretnének nagyon messzire költözni a belvárostól, mégis vágynak a kertvárosi nyugalomra. A nappali + 3 szobás családi ház két telekre épült, így két utcáról nyílik, egy két állásos garázs és egy 48 nm-es, a ház falai által U alakban körbe ölelt terasz is tartozik hozzá. A gyönyörű mediterrán stílusú házban fagerendás mennyezet, hajópadló, csempekandalló kovácsoltvas díszek határozzák meg a hangulatot.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A sokk után: így néz ki a magyar fordulat

A sokk után: így néz ki a magyar fordulat

Kérdés, hogy mire költik majd a háztartások a többletet. 

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

Egy évvel ezelőtti videón árulta el magát Varga Judit és Gulyás Gergely Rogán Antallal kapcsolatban?

A miniszter úgy beszélt a Völner-Schadl-ügyről, hogy két oldalán Varga Judit és Gulyás Gergely, azaz Magyar Péter akkori felesége és egyik közeli barátja ült.

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

Újabb országban vetette meg a lábát Szijjártó Péter

1990 óta feléjük se néztünk, most rögtön külképviselet is nyílik az afrikai országban.

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Majdnem mindenhol nyerésre állunk a Covid ellen, de néhány magyar város kivétel

Vannak viszont helyek, ahol már ki sem tudták mutatni a vírust a szennyvízből.

© 2024 (v2.202102)