Bújj el Göcsej festői szépségű kis falvaiban!

A Göcsej, más néven Közép-Zalai-dombság a Zalai-dombság legnagyobb kistája, a Zala, a Felső- és az Alsó-Válcika, valamint a Kerka völgyei által közrezárva. Igazi mesebeli vidék, amelynek festői szépségű kis falvai remek lehetőséget kínálnak arra, hogy elvonuljunk a világ elől. Épp ezért mai bejegyzésünkben az itt elhelyezkedő, 500 fő alatti kis falvak legszebb eladó ingatlanait gyűjtöttük össze.

Gyönyörű kétgenerációs ház Babosdöbrétén

Babosdöbréte mindössze 12 km-re fekszik Zalaegerszegtől, a csendes kis falu nevezetessége a Jézus szíve és Szent Imre tiszteletére szentelt templom, illetve egy 1800-as években épült uradalmi kastély is található a településen, sajnos romos állapotban. Itt bukkantunk erre a 3 szintes, kétgenerációs családi házra, mely rendkívül szépen felújított és folyamatosan karbantartott állapotban van. A földszintről a tetőtéri lakrészbe gyönyörű kőrisfa lépcső vezet, a szobák padlóit kőrisfa parketta borítja, a beépített bútorok mind egyedi gyártásúak, akárcsak a fa beltéri ajtók és ablakok.

Egyedi kialakítású, szinteltolásos ház Nagylengyelben

Nagylengyel Zalaegerszegtől dél-nyugatra, a Göcsej kapujában helyezkedik el, nagy kiterjedésű szőlőhegyek és erdők veszik körbe. Itt található ez a szinteltolásos, 4 szintes családi ház, mely kétgeneráció számára is kényelmes életteret biztosít. Földszintjén garázs és tároló, első szintjén konyha-étkező, nappali és fürdőszoba, 2. emeletén konyha, fürdőszoba és szoba, 3. emeletén nappali és hálószoba kapott helyet, tetőterében akár egy újabb lakrész kialakítható.

Szépen felújított családi otthon, Hottón

Hottó a Göcseji dombság egy viszonylag magas, északi pontján található, két falu, Hottó és Zalaszentmihályfa összeolvadásával keletkezett. Különleges látnivalója a Zalaszentmihályfa határában álló Árpád kori templom. Itt, Zalaszentmihályfa részen áll ez az 1970-ben épült családi ház, mely komplett felújításon esett át, összes vezetékét, nyílászáróit és burkolatait is cserélték. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival és 2 hálószobával várja új lakóit.

Nagyobb családnak is kényelmes ház Lickóvadamoson

Zalaegerszegtől 13 km-re fekszik a szintén két településből, Nagylickóból és Vadamosból összeolvadt Lickóvadamos, melyeket a Gellénházi-patak választ el egymástól. Ebben az erdőkkel körülvett kis faluban találtuk ezt a nappali + 3 szobás családi házat, mely egy nagyobb családnak is kényelmes lehet. A tető cserép héjazatát 10 éve cserélték, a külső nyílászárók műanyagok, a kaputól a bejáratig térköves úton lehet eljutni.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Mi történt az orosz-ukrán háború 790. napján? Keddi összefoglalónk. 

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

A 16. héten is nagyot dobott a TV2, folytatódott a nyerő széria.

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Erősödött a főbb devizákkal szemben.

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

Üzenve a propagandistáknak, a Tisza Párt alelnöke egy vidéki, lepusztult egészségügyi intézményről osztott meg néhány fotót.

© 2024 (v2.202102)