Milyen jó lehet elbújni a Balatonnál – az új esztendőben is

Jó a Balatonnál idén is! Íme egy siófoki, a Balaton parthoz közeli társasház, ahol az újévben Ön is elbújhat a világ zaja, vagy éppen a pandémia újabb hulláma elől. Válassza inkább a Balaton szelíd hullámait…

Miközben a tó télen, tavasszal, nyáron, vagy ősszel is gyönyörű, a nyári csúcs heteket leszámítva pedig még csendes is. Eközben a Balaton keleti csücskéből Kelenföld környékére lehet érni kevesebb, mint 60 perc alatt, ha jó a forgalom. Azok tehát, akiknek a home office rendszer okán csak heti két-három alkalommal kell a fővárosba látogatni, kifejezetten ideális új otthon is lehet nem csupán a Velencei-tó, hanem akár Siófok is, különösen a Budaörs, vagy Kelenföld környékére járóknak.

Ennek megfelelően egészen más ma a Balaton megítélése, mint akár 2 évvel ezelőtt, a járvány kitörése előtt volt. Nem elegáns „vidék” ma már a tópart, hanem inkább Budapest egy külső „elővárosa”, hasonlóan a nyugati trendekhez, hiszen a világvárosokban is legalább egy órát kell utazni az agglomeráció szélére…

Ha pedig így tekintünk Siófokra, továbbá figyelembe vesszük a „tengerparti” élet eleganciáját, nívóját, akkor bizony rögtön megértjük, hogy miért találkozunk a Balaton déli fővárosában magas, lényegében a Budapestihez hasonló ingatlanárakkal.

Nincsen azonban minden veszve: akad azért még itt is olyan nívós, újonnan kialakított lakás, amely megfizethetőnek mondható, kitűnő ár-érték aránnyal csábít. Arról nem is szólva, hogy nem csak egy otthon, de egy klasszikus nyaralólakás is jó dolog itt. Ez – mondjuk nyáron, vagy az egyre hosszabb elő- és utószezonban – akár bérbe is adható, ha a gazdái – tegyük fel – valamelyik igazi tenger partján nyaralnak, vagy másutt van dolguk.

Íme tehát egy remek, új építésű lakás Siófokon, az egyik legjobb helyen. Mert hát mit is keres az ember, amikor lakást keres: ideális méretű lakásokat, jó helyen, megfizethető áron, csendes környezetben. A Fresh Garden éppen ilyen; sőt mi több: van wellness részlege, parkosított a kert, ráadásul a siófoki szabad-strand mindösszesen tíz percnyi könnyű sétára van a háztól.

Magyarán a Fresh Garden tökéletes lakásnak, nyaralónak és kizárólag befektetésnek egyaránt. Ez utóbbi esetén akár kényelmesen, több hónapra, azaz hosszú távra is kiadható egy ilyen befektetés.

Továbbá a természet közelsége, a kitűnő megközelíthetőség és a város elsőrangú ellátottsága (éttermek, bevásárlási és szórakozási lehetőségek télen is, iskolák, intézmények) mellett a Balaton hihetetlenül szép látványa az ember szívét megemeli.

Így hát a városi forgatag elől bármikor elmenekülhetünk a magyar tenger partjának egyik legmenőbb helyére és hátunk mögött hagyhatjuk a főváros tömegét, nyüzsgését. Ne feledjük továbbá, hogy nehéz Siófokon „mellényúlni”, mert a lakások itt folyamatosan növelik értéküket, piaci árukat, így sokkal jobb helyen van itt a pénzünk mint a bankban vagy állampapírban.

A Fresh Garden igen korrekt ajánlat, hiszen remek méretű, másfél szobás, tágasabb lakások 36-39 millió forinttól kaphatóak, azaz érezhetően olcsóbban, mint Budapesten.

A cikk a Fresh Garden lakópark beruházójának támogatásával készült.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Már nem koronavírusos Márki-Zay Péter

Már nem koronavírusos Márki-Zay Péter

Öt napja posztolta ki Márki-Zay Péter, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje, hogy koronavírusos, ma viszont már arról számolt be, hogy túl van a betegségen.

Vagyonkezelésre és médiareklámra cserélte a fánkbizniszt Vajna Tímea

Vagyonkezelésre és médiareklámra cserélte a fánkbizniszt Vajna Tímea

Vajna Tímea új vizek felé evezett a fánkozóból való kiszállás után és a fánkozó is profilt váltott.

A hirosimai atomrobbanás eltörpült a tongai vulkánkitörés ereje mellett

A hirosimai atomrobbanás eltörpült a tongai vulkánkitörés ereje mellett

A NASA tudósai szerint a tongai vulkánkitörés olyan hatalmas robbanóerőt szabadított fel, amely mellett eltörpült a hirosimai atombombáé.

Újabb csapás: a gyerekinflációval is meg kell barátkoznunk

Újabb csapás: a gyerekinflációval is meg kell barátkoznunk

Több mint 70 ezer diák vett részt a középiskolai írásbeli felvételin, ezzel megágyaznak a következő lépcsőnek a tanulásukban.

© 2022 (v2.202102)