Télen-nyáron csodálatos: legyen otthona a Hévízi-tó közelében

Hévíz kiemelkedő település a turizmus szempontjából, hiszen a gyógyfürdő miatt rengeteg hazai és külföldi vendég látogat el ide, de emellett nem hanyagolható el a Balaton közelsége sem. A Hévízi-tó télen-nyáron népszerű desztináció, és pontosan emiatt állandó otthonnak is kitűnő. Mai válogatásunkban Hévízen mutatunk meseszép ingatlanokat, amelyek közt megtalálhatja álmai otthonát.

Hévíz egyik legszebb utcájában, a Hévízi-tótól mindössze 800 méterre található ez a 246 négyzetméteres családi ház. A központi helyen épült ingatlanban 4+2 szoba, konyha és fürdőszoba került kialakításra. A polgári stílusú háznak a tetőterén 100 négyzetméter beépíthető, amennyiben még több élettérre van szüksége.

A település központjához közel épült ez a 110 négyzetméteres sorházi lakás. A háromszintes ingatlan földszintjén egy tágas nappali, étkezővel ellátott konyha és mellékhelyiség található. Az első emeleten 3 hálószoba és egy fürdőszoba, a tetőtérben pedig egy nagy szoba és egy fürdőszoba kapott helyet. A nappaliban egy cserépkályha is van, ebből a helyiségből pedig egy kis kertbe juthatunk ki. A 145 négyzetméteres telken egy garázs is fellelhető.

A város egyik forgalomtól mentes, csendes utcájában fekszik ez a 450 négyzetméteres luxus villa. A panorámás ingatlanban egy amerikai konyhás nappali és 4 hálószoba került kialakításra, melyek mindegyikéhez saját fürdőszoba, gardrób és erkély tartozik. Az alagsorban fitnesz és wellness részleget hoztak létre, ahol jakuzzi, szauna, konditerem és pihenő sarok található. A házban egy galéria is van, amely jelenleg dolgozószobaként funkcionál. Az 1500 négyzetméteres telken egy 4 autó számára alkalmas garázs is fellelhető.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

© 2024 (v2.202102)