Télen-nyáron csodálatos: legyen otthona a Hévízi-tó közelében

Hévíz kiemelkedő település a turizmus szempontjából, hiszen a gyógyfürdő miatt rengeteg hazai és külföldi vendég látogat el ide, de emellett nem hanyagolható el a Balaton közelsége sem. A Hévízi-tó télen-nyáron népszerű desztináció, és pontosan emiatt állandó otthonnak is kitűnő. Mai válogatásunkban Hévízen mutatunk meseszép ingatlanokat, amelyek közt megtalálhatja álmai otthonát.

Hévíz egyik legszebb utcájában, a Hévízi-tótól mindössze 800 méterre található ez a 246 négyzetméteres családi ház. A központi helyen épült ingatlanban 4+2 szoba, konyha és fürdőszoba került kialakításra. A polgári stílusú háznak a tetőterén 100 négyzetméter beépíthető, amennyiben még több élettérre van szüksége.

A település központjához közel épült ez a 110 négyzetméteres sorházi lakás. A háromszintes ingatlan földszintjén egy tágas nappali, étkezővel ellátott konyha és mellékhelyiség található. Az első emeleten 3 hálószoba és egy fürdőszoba, a tetőtérben pedig egy nagy szoba és egy fürdőszoba kapott helyet. A nappaliban egy cserépkályha is van, ebből a helyiségből pedig egy kis kertbe juthatunk ki. A 145 négyzetméteres telken egy garázs is fellelhető.

A város egyik forgalomtól mentes, csendes utcájában fekszik ez a 450 négyzetméteres luxus villa. A panorámás ingatlanban egy amerikai konyhás nappali és 4 hálószoba került kialakításra, melyek mindegyikéhez saját fürdőszoba, gardrób és erkély tartozik. Az alagsorban fitnesz és wellness részleget hoztak létre, ahol jakuzzi, szauna, konditerem és pihenő sarok található. A házban egy galéria is van, amely jelenleg dolgozószobaként funkcionál. Az 1500 négyzetméteres telken egy 4 autó számára alkalmas garázs is fellelhető.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb csapás: a gyerekinflációval is meg kell barátkoznunk

Újabb csapás: a gyerekinflációval is meg kell barátkoznunk

Több mint 70 ezer diák vett részt a középiskolai írásbeli felvételin, ezzel megágyaznak a következő lépcsőnek a tanulásukban.

Kiugróan sokan keresnek lakást Szabolcsban

Kiugróan sokan keresnek lakást Szabolcsban

Az ország többi részén is erősebb a kereslet mint a covid előtt. Igaz, gyengébb, mint tavaly.

Fontos részlet derült ki az szja-visszatérítésről

Fontos részlet derült ki az szja-visszatérítésről

Az szja-visszatérítésre jogosultanak érdemes már januárban kitölteniük az adóelőleg-nyilatkozatot, hogy munkáltatójuk mielőbb figyelembe vegye a nekik járó kedvezményeket.

Brutálisan drágulnak az üzemanyagok, de van egy jó hírünk

Brutálisan drágulnak az üzemanyagok, de van egy jó hírünk

Ha nem lenne a kormány által bevezetett árstop, az elmúlt időszak árváltozásait figyelembe véve a benzin átlagára 502, a gázolaj átlagára 517 forint lenne.  

© 2022 (v2.202102)