Imádni fogják a gyermekek: így dobhatja fel a gyerekszobát

A gyerekszobát berendezni mindig nagy dolog, hiszen a megfelelő tárgyakat kell megvásárolnunk, úgy, hogy azokat a gyermekek is szeressék és a pénztárcánk is elbírja. A berendezéskor sok kelléket felhasználhatunk: képeket, rajzokat, díszpárnákat, szőnyegeket, sátrat és természetesen játékokat. Most mutatunk néhány ötletet, amivel feldobhatja a szobát, és garantáltan nagyon fogja élvezni a kis lurkó is.

Autóágy

A fiúk többsége autókkal is játszik, amit a játékokon kívül más formában is megjeleníthetünk a gyerekszobában. Az autó formájú ágyak nagyon jól néznek ki, néhánynál még kormány is van beépítve, így az ágy még játék is lehet a gyermekek számára. Ilyen menő fekhely található ennek a 6 szobás, budakalászi családi háznak egyik szobájában is.

Ilyen ágyat több színben és “autómárkában” találhatunk, sőt még hintó és tűzoltóautó is beszerezhető. Ezt utóbbit választották ebbe a 7 szobás, siófoki családi házba.

Házikó ágy

Ha már ágy, akkor más formákat sem hanyagolhatunk el. Az utóbbi időben nagyon népszerűek lettek a házikó formájú ágyak. Ezek biztonságos helyet nyújtanak a gyerekeknek az alváshoz és a játékhoz egyaránt. Az egyedi külsejű alvóhely feletti rész tágas, magasan van a teteje, így nem üti meg magát a lurkónk. A vázára akár takaró is felrakható, így akár bunkerként is használhatja. Ennek a 4 szobás, gárdonyi családi háznak a jelenlegi tulajdonosai is ilyet választottak.

Mászóka

Minden gyermek szeret szaladgálni és mászni, ami a rossz időben és télen nem mindig megoldható a kertben vagy a játszótéren. Csemeténk szobájába ezért akár egy, az óvodákban és iskolákban is használt bordásfalat is felszerelhetünk. Emellett pedig akár egy mozgatható, kötélből és fából készült kötéllétra is beszerezhető, ha már kicsit nagyobb a gyermek. Mindkettőt beszerelték ebbe a 2+2 szobás, sződi sorházi lakás egyik szobájába.

Plüssök

Szinte minden gyerek szereti a plüssöket, amiket előszeretettel fel is halmoznak nekik a szülők. Azonban ma már nem csak kis méretben kaphatóak, vannak olyanok, melyek akár a gyerkőcnél is nagyobbak. Ezeket akár a földre is rakhatjuk, ahol hozzábújhat és rámászhat. Egy hatalmas fehér-rózsaszín unikornisnak is akadt hely ebben az 5 szobás, diósdi családi házban.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kiugróan sokan keresnek lakást Szabolcsban

Kiugróan sokan keresnek lakást Szabolcsban

Az ország többi részén is erősebb a kereslet mint a covid előtt. Igaz, gyengébb, mint tavaly.

Fontos részlet derült ki az szja-visszatérítésről

Fontos részlet derült ki az szja-visszatérítésről

Az szja-visszatérítésre jogosultanak érdemes már januárban kitölteniük az adóelőleg-nyilatkozatot, hogy munkáltatójuk mielőbb figyelembe vegye a nekik járó kedvezményeket.

Brutálisan drágulnak az üzemanyagok, de van egy jó hírünk

Brutálisan drágulnak az üzemanyagok, de van egy jó hírünk

Ha nem lenne a kormány által bevezetett árstop, az elmúlt időszak árváltozásait figyelembe véve a benzin átlagára 502, a gázolaj átlagára 517 forint lenne.  

Rendkívül sokan kerültek kórházba a koronavírus miatt

Rendkívül sokan kerültek kórházba a koronavírus miatt

Három nap alatt 247-tel nőtt a kórházban kezeltek száma, de most 25-tel kevesebben vannak lélegeztetőgépen, mint pénteken.

© 2022 (v2.202102)