Csodaszép családi házak Budaörsről

Budaörs még mindig az egyik legnépszerűbb város Budapest agglomerációjában. Népszerűségét többek között annak is köszönheti, hogy aki ideköltözik, annak nem feltétlenül kell bejárnia dolgozni a fővárosba, hiszen a dinamikusan fejlődő kisvárosban is bőven akad munkalehetőség. Mindez természetesen az árakon is meglátszik. Mai válogatásunkban igyekeztünk elfogadhatóbb árú családi házakat összegyűjteni Budaörsről. A válogatásban így házrész, illetve drágább, többgenerációs ingatlan is helyet kapott.

Többgenerációs ház Budaörs legjobb részén

Budaörs elit részén, az 1-es főúthoz közel áll ez a 3 generáció részére is ideális családi ház. A 3 szintes ingatlanban jelenleg 2 lakrész van kialakítva, a földszinten amerikai konyhás nappali + 1 hálószoba, fürdőszoba és háztartási helyiség kapott helyet. Az első emeleten szintén amerikai konyhás nappali + 1 hálószoba, fürdőszoba, külön mosdó és gardrób, a 2. emeleten további 1+2 fél szoba, fürdőszoba és gardrób található, itt lehetőség van egy 3. lakrész kialakítására. A földszinthez nagy terasz, a két felső szinthez egy-egy erkély kapcsolódik.

Nagycsaládnak is ideális, panorámás otthon

Akár nagycsaládnak is ideális lehet ez a kétszintes családi ház, ugyanis amerikai konyhás nappalija mellett, még 5 hálószobával rendelkezik. Ezekből a földszinten 2, az emeleten 3 található, így elosztása révén a fenti szinten akár egy külön lakrész és kialakítható. A ház csendes környéken, mégis a központhoz közel helyezkedik el, 2015-ben épült, újszerű állapotban van. Az épülethez a földszinten egy 15 nm-es fedett terasz, az emeleten egy 35 nm-es fedett terasz kapcsolódik, mely a budaörsi Kőhegyre panorámás.

Frissen felújított kertvárosi házrész

Budaörs kertvárosi részén található ez a nappali + 2 hálós házrész, melyhez saját kertrész is kapcsolódik. Az ingatlan világos, tágas helyiségekkel rendelkezik, terasz is kapcsolódik hozzá, frissen felújított állapotban várja új lakóit.

Első otthonnak ideális házrész a Kálvária domb közelében

Mindössze 39 nm-es, de remek kialakítású ez a házrész, melyhez saját, fallal leválasztott kertrész is kapcsolódik. Az ingatlan egészét konyha, nappali, 1 hálószoba és fürdőszoba alkotja, és szépen felújított állapotban van. Az ingatlan közelében óvoda, bölcsőde, élelmiszerbolt és buszmegálló is megtalálható.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Tíz év után újra visszatérhet a kötvényalapok aranykora

Tíz év után újra visszatérhet a kötvényalapok aranykora

Egy lakás bérbeadása már nem biztos, hogy versenyképes a tíz éves fix állampapír 7,5 százalékos forinthozamával, ráadásul az ingatlanok ára is csökkenhet.

Újabb ukrán várost foglaltak el az oroszok, Moszkva ismét rakétát tesztel – A háború 94. napja

Újabb ukrán várost foglaltak el az oroszok, Moszkva ismét rakétát tesztel – A háború 94. napja

Szeverodonyeckben az ukránok szerint komoly harcok folynak, Putyin nyugati államfőkkel tárgyalt.

Az osztrák autóklubok kiakadtak az új magyar tankolási szabályokon

Az osztrák autóklubok kiakadtak az új magyar tankolási szabályokon

Nem tartják jogszerűnek a benzinturizmus ilyen jellegű megfékezését. 

Vendég lenne, csak séf meg felszolgáló nincs – Munkaerőpiaci helyzet a turizmusban és a vendéglátásban

Vendég lenne, csak séf meg felszolgáló nincs – Munkaerőpiaci helyzet a turizmusban és a vendéglátásban

Erről a témáról, pályázatokról és több kutatás eredményéről esett szó a VIMOSZ legutóbbi konferenciáján.

© 2022 (v2.202102)