Csodaszép családi házak Budaörsről

Budaörs még mindig az egyik legnépszerűbb város Budapest agglomerációjában. Népszerűségét többek között annak is köszönheti, hogy aki ideköltözik, annak nem feltétlenül kell bejárnia dolgozni a fővárosba, hiszen a dinamikusan fejlődő kisvárosban is bőven akad munkalehetőség. Mindez természetesen az árakon is meglátszik. Mai válogatásunkban igyekeztünk elfogadhatóbb árú családi házakat összegyűjteni Budaörsről. A válogatásban így házrész, illetve drágább, többgenerációs ingatlan is helyet kapott.

Többgenerációs ház Budaörs legjobb részén

Budaörs elit részén, az 1-es főúthoz közel áll ez a 3 generáció részére is ideális családi ház. A 3 szintes ingatlanban jelenleg 2 lakrész van kialakítva, a földszinten amerikai konyhás nappali + 1 hálószoba, fürdőszoba és háztartási helyiség kapott helyet. Az első emeleten szintén amerikai konyhás nappali + 1 hálószoba, fürdőszoba, külön mosdó és gardrób, a 2. emeleten további 1+2 fél szoba, fürdőszoba és gardrób található, itt lehetőség van egy 3. lakrész kialakítására. A földszinthez nagy terasz, a két felső szinthez egy-egy erkély kapcsolódik.

Nagycsaládnak is ideális, panorámás otthon

Akár nagycsaládnak is ideális lehet ez a kétszintes családi ház, ugyanis amerikai konyhás nappalija mellett, még 5 hálószobával rendelkezik. Ezekből a földszinten 2, az emeleten 3 található, így elosztása révén a fenti szinten akár egy külön lakrész és kialakítható. A ház csendes környéken, mégis a központhoz közel helyezkedik el, 2015-ben épült, újszerű állapotban van. Az épülethez a földszinten egy 15 nm-es fedett terasz, az emeleten egy 35 nm-es fedett terasz kapcsolódik, mely a budaörsi Kőhegyre panorámás.

Frissen felújított kertvárosi házrész

Budaörs kertvárosi részén található ez a nappali + 2 hálós házrész, melyhez saját kertrész is kapcsolódik. Az ingatlan világos, tágas helyiségekkel rendelkezik, terasz is kapcsolódik hozzá, frissen felújított állapotban várja új lakóit.

Első otthonnak ideális házrész a Kálvária domb közelében

Mindössze 39 nm-es, de remek kialakítású ez a házrész, melyhez saját, fallal leválasztott kertrész is kapcsolódik. Az ingatlan egészét konyha, nappali, 1 hálószoba és fürdőszoba alkotja, és szépen felújított állapotban van. Az ingatlan közelében óvoda, bölcsőde, élelmiszerbolt és buszmegálló is megtalálható.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

Olcsóbb, jobb fogyókúrás tabletták kopogtatnak.

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

© 2024 (v2.202102)