Az év eddigi legjobb híre: mostantól 3 új felületen jelentkezünk!

Ahogy azt olvasóink és ügyfeleink az évek alatt megszokhatták minden újdonságunkról, fejlesztésünkről igyekszünk a lehető leggyorsabban beszámolni. Nem kellett erre sokat várni az új évben sem, alig vártuk, hogy megoszthassuk a hírt: Idén januártól három új felületen találkozhatnak a jól ismert Otthontérkép Magazinos cikkeinkkel.

Az elmúlt évben gőzerővel dolgoztunk rajta, hogy az ingatlankereső vagy ingatlant kínáló felhasználóinknak a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassunk. Többek között 2021-ben Magyarországon elsőként vezettük be a kétszintű licitrendszert, ahogy arról korábban egy másik cikkünkben is beszámoltunk. Lendületünk azóta is töretlen, így az új évet egy igazán nagy megújulással indítjuk. Januártól új fejezet kezdődik, hiszen három olyan portálon találkozhatnak cikkeinkkel, melyek mind-mind meghatározó szerepet töltenek be a területükön a hazai online kiadványok piacán. Mostantól a Femina.hu, a Napi.hu és a Totalcar.hu felületeit színesítjük a
megszokott minőségben Otthontérkép Magazinos tartalmainkkal, valamint az Ingatlantájolós és Otthontérképes ingatlanhirdetéseinkkel.

Mint mindig, most is a minőséget és a felhasználói élményt tartottuk szem előtt, így olyan felületeket választottunk, ahol a legrelevánsabb olvasói csoportot érhetjük el ingatlan témájú tartalmainkkal.

A Femina.hu hivatalos mérések alapján az elsődlegesen nőknek szóló portálok között a leglátogatottabb ma Magyarországon, míg a Napi.hu a gazdasági portálok egyik legmeghatározóbb szereplője. A Totalcar.hu pedig az egyik legrégebbi és leglátogatottabb autós portál Magyarországon. E három felület együttesen a magyar internethasználók csaknem 60 %-ához eljut, így bízunk abban, hogy az új
együttműködéseink révén az olvasók még több hasznos és érdekes tartalommal találkozhatnak.

A legfontosabb tehát, hogy a tőlünk megszokott változatos témákkal, kreatív ötletekkel, ingatlanpiaci újdonságokkal jelentkezünk továbbra is minden nap, immár három új felületen. Bízunk benne, hogy megújulásunk révén még több látogató ismerkedhet meg hirdetési portáljainkkal, tájékozódhat a legfontosabb kérdésekről szakmai cikkeinken keresztül és nem utolsó sorban reméljük, hogy nálunk találnak rá álmaik otthonára.

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Tíz év után újra visszatérhet a kötvényalapok aranykora

Tíz év után újra visszatérhet a kötvényalapok aranykora

Egy lakás bérbeadása már nem biztos, hogy versenyképes a tíz éves fix állampapír 7,5 százalékos forinthozamával, ráadásul az ingatlanok ára is csökkenhet.

Újabb ukrán várost foglaltak el az oroszok, Moszkva ismét rakétát tesztel – A háború 94. napja

Újabb ukrán várost foglaltak el az oroszok, Moszkva ismét rakétát tesztel – A háború 94. napja

Szeverodonyeckben az ukránok szerint komoly harcok folynak, Putyin nyugati államfőkkel tárgyalt.

Az osztrák autóklubok kiakadtak az új magyar tankolási szabályokon

Az osztrák autóklubok kiakadtak az új magyar tankolási szabályokon

Nem tartják jogszerűnek a benzinturizmus ilyen jellegű megfékezését. 

Vendég lenne, csak séf meg felszolgáló nincs – Munkaerőpiaci helyzet a turizmusban és a vendéglátásban

Vendég lenne, csak séf meg felszolgáló nincs – Munkaerőpiaci helyzet a turizmusban és a vendéglátásban

Erről a témáról, pályázatokról és több kutatás eredményéről esett szó a VIMOSZ legutóbbi konferenciáján.

© 2022 (v2.202102)