Kifinomult luxus, a Duna-parton!

Panorámás luxus álomotthon a Duna-parton? Mindenki erről álmodik, különösen, ha mindez egy kiváló projektben valósul meg. Mai cikkünkben a Foka-öbölből mutatunk be egy luxusingatlan-beruházást, ahol, akár azonnal átvehetőek a minőségi lakások!


A XIII. kerület Vizafogó városrésze igazán népszerű a lakást keresők körében. Ezen belül is különösen ideális a Foka-öböl, ha a természet közelében, mégis minden szolgáltatáshoz közel, kiváló közlekedési feltételek mellett keressük új otthonunkat. Innen könnyen elérhetők óvodák, iskolák, sport- és bevásárlócentrumok, éttermek, illetve a Váci úti irodafolyosó is. A Rákospatak mellett haladó kerékpárútnak köszönhetően a biciklis közlekedés is kiváló, de autóval is a belvárosban lehetünk szűk 10 perc alatt.

Fotó: Török Levente

Itt, a tökéletes adottságú telkek egyikén épült meg a Danubio projekt, amely a környék egyik legkiemelkedőbb ingatlanfejlesztése. A lakások műszaki átadása már elkezdődött, az érdeklődők már megtekinthetik az elkészült lakásokat, sőt a gyönyörűen berendezett mintalakást is. A 9 szintes épületben az álomotthonokhoz panorámás üveglifttel juthatunk fel; a gyönyörű kilátás, az épület tájolásának köszönhetően a lakásokból is tökéletesen élvezhető.

A nappali + 3 szobás mintalakás két erkéllyel is rendelkezik. A nappalihoz kapcsolódó teraszról az öbölben ringatózó hajókban és a Duna szépségében gyönyörködhetünk, míg a szobákból megközelíthető másik erkélyről szintén láthatjuk a Duna hömpölygő főfolyamát. A csodás, vízre néző panoráma élményét tovább fokozza, hogy az erkélykorlátok üvegből készültek, a padló és mennyezeti burkolat pedig luxus óceánjárók fedélzetére emlékeztető, fa hatású burkolatot kapott.

A teraszok ugyanakkor annyira tágasak, hogy akár egy kültéri nappalinak is kényelmesen helyet adhatnak. A szobák hatalmas üvegfelületekkel kapcsolódnak az erkélyekhez, így rendkívül világosak és a panoráma már a lakásból is élvezhető.

Az épület tervezésénél arra is figyeltek, hogy a lakások a tájolásnak köszönhetően is energiatakarékosak legyenek, és nyáron se melegedjenek fel túlságosan. A kellemes hőmérsékletet környezetbarát, energiatakarékos, hőszivattyús hűtő-fűtő rendszer is biztosítja.
A Danubio mintalakásában az amerikai konyhás nappalin és a hálószobákon kívül két fürdőszobát is találunk, melyek közül az egyikben kád, a másikban zuhanyzó kapott helyet. A mosó- és a szárítógépnek pedig egy praktikus háztartási helyiséget alakítottak ki.
A Danubio a lakás berendezésével és belső anyagválasztásával a hazai és nemzetközi piacon egyaránt kiemelkedő tapasztalattal bíró, exkluzív belsőépítész stúdiót, a CODE Showroom-ot bízta meg. Az épület többi lakásának kulcsrakész kialakításában is részt vettek, így garantálva a projekt kiemelkedő luxusát.

Tapasztalat szerint a képek nem adhatják vissza 100%-osan azt az életérzést a komoly érdeklődőknek, amit a lakás nyújtani tud, ezért mindenképp érdemes élőben is megtekinteni azt. Akik csak ismerkednek a projekttel, a Danubio weboldalán a virtuális lakásválasztóban megtalálhatják a még elérhető lakásokat, és a bemutató lakások 3D-s megjelenítését.

A cikk megjelenését a Danubio fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Lengyelország kissé befeszült Ukrajna irányába, Zelenszkij egész nap az Amerikai Egyesült Államokban tárgyalt. Háborús összefoglaló este.

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt forintot

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt forintot

A hazai fizetőeszköz ugyanis kora délután öt egységgel volt gyengébb az euróval szemben.

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Már vagy tíz éve téma, s mostanában megint erősödik a polémia a rovarokról, mint lehetséges jövőbeli élelmiszerről. Jegyzet

Érthetetlen a jogosítványok átalakításának javaslata

Érthetetlen a jogosítványok átalakításának javaslata

Egy szakjogász szerint indokolatlan lenne a napokban felreppent szigorítás a jogosítványoknál.

© 2023 (v2.202102)