Kifinomult luxus, a Duna-parton!

Panorámás luxus álomotthon a Duna-parton? Mindenki erről álmodik, különösen, ha mindez egy kiváló projektben valósul meg. Mai cikkünkben a Foka-öbölből mutatunk be egy luxusingatlan-beruházást, ahol, akár azonnal átvehetőek a minőségi lakások!


A XIII. kerület Vizafogó városrésze igazán népszerű a lakást keresők körében. Ezen belül is különösen ideális a Foka-öböl, ha a természet közelében, mégis minden szolgáltatáshoz közel, kiváló közlekedési feltételek mellett keressük új otthonunkat. Innen könnyen elérhetők óvodák, iskolák, sport- és bevásárlócentrumok, éttermek, illetve a Váci úti irodafolyosó is. A Rákospatak mellett haladó kerékpárútnak köszönhetően a biciklis közlekedés is kiváló, de autóval is a belvárosban lehetünk szűk 10 perc alatt.

Fotó: Török Levente

Itt, a tökéletes adottságú telkek egyikén épült meg a Danubio projekt, amely a környék egyik legkiemelkedőbb ingatlanfejlesztése. A lakások műszaki átadása már elkezdődött, az érdeklődők már megtekinthetik az elkészült lakásokat, sőt a gyönyörűen berendezett mintalakást is. A 9 szintes épületben az álomotthonokhoz panorámás üveglifttel juthatunk fel; a gyönyörű kilátás, az épület tájolásának köszönhetően a lakásokból is tökéletesen élvezhető.

A nappali + 3 szobás mintalakás két erkéllyel is rendelkezik. A nappalihoz kapcsolódó teraszról az öbölben ringatózó hajókban és a Duna szépségében gyönyörködhetünk, míg a szobákból megközelíthető másik erkélyről szintén láthatjuk a Duna hömpölygő főfolyamát. A csodás, vízre néző panoráma élményét tovább fokozza, hogy az erkélykorlátok üvegből készültek, a padló és mennyezeti burkolat pedig luxus óceánjárók fedélzetére emlékeztető, fa hatású burkolatot kapott.

A teraszok ugyanakkor annyira tágasak, hogy akár egy kültéri nappalinak is kényelmesen helyet adhatnak. A szobák hatalmas üvegfelületekkel kapcsolódnak az erkélyekhez, így rendkívül világosak és a panoráma már a lakásból is élvezhető.

Az épület tervezésénél arra is figyeltek, hogy a lakások a tájolásnak köszönhetően is energiatakarékosak legyenek, és nyáron se melegedjenek fel túlságosan. A kellemes hőmérsékletet környezetbarát, energiatakarékos, hőszivattyús hűtő-fűtő rendszer is biztosítja.
A Danubio mintalakásában az amerikai konyhás nappalin és a hálószobákon kívül két fürdőszobát is találunk, melyek közül az egyikben kád, a másikban zuhanyzó kapott helyet. A mosó- és a szárítógépnek pedig egy praktikus háztartási helyiséget alakítottak ki.
A Danubio a lakás berendezésével és belső anyagválasztásával a hazai és nemzetközi piacon egyaránt kiemelkedő tapasztalattal bíró, exkluzív belsőépítész stúdiót, a CODE Showroom-ot bízta meg. Az épület többi lakásának kulcsrakész kialakításában is részt vettek, így garantálva a projekt kiemelkedő luxusát.

Tapasztalat szerint a képek nem adhatják vissza 100%-osan azt az életérzést a komoly érdeklődőknek, amit a lakás nyújtani tud, ezért mindenképp érdemes élőben is megtekinteni azt. Akik csak ismerkednek a projekttel, a Danubio weboldalán a virtuális lakásválasztóban megtalálhatják a még elérhető lakásokat, és a bemutató lakások 3D-s megjelenítését.

A cikk megjelenését a Danubio fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Juhász Péter bebizonyította, hogy nem a Tiéd a Belváros

Juhász Péter bebizonyította, hogy nem a Tiéd a Belváros

Az Együtt volt politikusa Kovács Alex Gáborral a Tiéd a Belváros jelöltjével szemben győzedelmeskedett az V. kerületi előválasztáson.

Bod Péter Ákos: Iparpolitika – fényes jövő és mai gondok

Bod Péter Ákos: Iparpolitika – fényes jövő és mai gondok

A Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter által jegyzett versenyképességi stratégia nagyon eltérő részletezettségű és konkretizáltsági szintű.

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

© 2024 (v2.202102)