Nézd meg a Duna-part legújabb vízparti álomotthonait!

A XI. kerületi Budafoki úton épül a Metrodom és egyben a Duna-part ezen részének legújabb lakóparkja, melyet elhelyezkedése mellett prémium szolgáltatásai emelnek ki a fővárosi fejlesztések sorából. Mai cikkünkben a Metrodom River lakópark lakáskínálatát és a lakópark által nyújtott előnyöket mutatjuk be.

Újbuda ezen része a vízparti fekvésen túl, infrastrukturális szempontból is kiemelkedő. Ha a lakóparkból kilépve a belváros felé vesszük az irányt, máris bekapcsolódhatunk a nyüzsgő fővárosi életbe. A főbejárattól egy percre található a 133E jelzésű busz megállója, amivel átszállás nélkül megközelíthető a belváros, emellett az M4-es metró, az 1-es és a 41-es villamos is sétatávolságon belül van. A környéken élők általában az Újbuda Centert választják, ha bevásárlásról vagy a napi teendők elintézéséről van szó, itt minden szükséges szolgáltatás elérhető és csupán pár percre van a lakóparktól. 

A Metrodom River óriási előnye, hogy közvetlen kapcsolatot termet a Dunával. A 3 hektáron elterülő parkosított kertből indulva rögtön a folyóparton találjuk magunkat, ahol kizárólag gyalogosoknak és biciklizőknek kialakított sétány terül el. A sétányon haladva 10-12 perc alatt lehet majd eljutni a Kopaszi-gát déli bejáratához, a telekhatártól néhány méterre pedig egészen a közvetlen vízpartig is le lehet sétálni. 

A Metrodom River letisztult, elegáns épületeinek tetején gazdag növényzettel beültetett zöldtetők kerülnek kialakításra. A lakóépületek között alacsonyabbak és egészen magas, 9-13 emeletesek is lesznek. A különleges megjelenés azonban nem csak az épületek külsejére vonatkozik. A lakókat az épületek aljában 5 emelet magas, tágas és világos átrium várja, melynek két oldalfala és teteje is üvegből van, a lenyűgöző látványt pedig ezekben a tágas helyiségekben impozáns növényzettel fokozzák. 

A lakópark kínálatában mindenki megtalálja a számára ideális otthont, legyen szó bármilyen élethelyzetről. Ahogy azt a Metrodom lakóparkjaitól megszokhattuk, minden lakást okosotthon rendszerrel és a saját fejlesztésű Dual Eco hűtő-fűtő rendszerrel szerelnek fel, ami nem csak környezetkímélő, hanem rendkívül gazdaságos fenntartást is biztosít. 

Az épületek különlegességén és a vízparti lokáción túl, a lakópark által nyújtott szolgáltatásokról is érdemes szót ejteni. A családosok kényelmét szem előtt tartva a lakóparkon belül magánbölcsőde és óvoda működik majd, valamint több korosztályos játszótér, vizes elemekkel kiegészült játszótér és babajátszószoba várja a legkisebbeket. 

A lakók kikapcsolódását grill- és közösségi teraszok, kül- és beltéri edzőterem, jóga és tai chi terasz, valamint szauna biztosítja. Természetesen a Duna-part előnyeit kihasználva vízi sportolási lehetőség is rendelkezésre áll majd: a Metrodom Rivernek egyedülálló módon saját csónakháza is lesz, ahol 2 és 4 személyes túrakajakok, a szükséges evezőkkel és mentőmellényekkel együtt állnak majd a párok, illetve családok rendelkezésére.

A Metrodom River exkluzív otthonai is szerepelnek a Real Estate Awards 2022 versenyén, ahol a legkiemelkedőbb fejlesztőket és fejlesztéseket díjazzák. Támogasd szavazatoddal a Metrodomot!

 

A cikket a lakópark értékesítője a Metrodom támogatta. 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Tíz év után újra visszatérhet a kötvényalapok aranykora

Tíz év után újra visszatérhet a kötvényalapok aranykora

Egy lakás bérbeadása már nem biztos, hogy versenyképes a tíz éves fix állampapír 7,5 százalékos forinthozamával, ráadásul az ingatlanok ára is csökkenhet.

Újabb ukrán várost foglaltak el az oroszok, Moszkva ismét rakétát tesztel – A háború 94. napja

Újabb ukrán várost foglaltak el az oroszok, Moszkva ismét rakétát tesztel – A háború 94. napja

Szeverodonyeckben az ukránok szerint komoly harcok folynak, Putyin nyugati államfőkkel tárgyalt.

Az osztrák autóklubok kiakadtak az új magyar tankolási szabályokon

Az osztrák autóklubok kiakadtak az új magyar tankolási szabályokon

Nem tartják jogszerűnek a benzinturizmus ilyen jellegű megfékezését. 

Vendég lenne, csak séf meg felszolgáló nincs – Munkaerőpiaci helyzet a turizmusban és a vendéglátásban

Vendég lenne, csak séf meg felszolgáló nincs – Munkaerőpiaci helyzet a turizmusban és a vendéglátásban

Erről a témáról, pályázatokról és több kutatás eredményéről esett szó a VIMOSZ legutóbbi konferenciáján.

© 2022 (v2.202102)