Új építésű vagy újszerű lakást? Mi éri meg jobban?

Kétségtelen, hogy az új építésű lakásokat sokféle kedvezménnyel meg lehet vásárolni, ez azonban az árakon is meglátszik, így jobban megérheti újszerű lakást vásárolni – tudtuk meg a Balla Ingatlan szakértőitől. Az új építésű lakások áraiban ráadásul továbbra is drasztikus emelkedésre lehet számítani, ugyanakkor egy újszerű lakásra megvásárlása után gyakorlatilag egy fillért sem kell már rákölteni, azonnal költözhető, akárcsak egy új építésű ingatlan. Ennek apropóján gyűjtöttük össze a legszebb újszerű állapotú, eladó lakásokat, családi házakat az Ingatlantájoló kínálatából.

Mosonmagyaróvár új építésű lakóparkjában található ez a 4 szobás, 100 négyzetméteres családi ház. A 2008-ban épült ingatlanban étkezővel ellátott nappali, amerikai konyha, 3 hálószoba, fürdőszoba, mellékhelyiség és háztartási helyiség került kialakításra. A nappaliból és az étkezőből 3 ajtón keresztül léphetünk ki a 14 négyzetméteres fedett teraszra, ami remek helyszín lehet egy-egy baráti vagy családi összejövetel alkalmával. A dél-nyugati fekvésű házban a radiátorok és a padlófűtés mellett cserépkályha és hűtő-fűtő klíma is biztosíthatja számunkra a megfelelő hőmérsékletet. A szépen gondozott, 735 négyzetméteres telken egy két beállásos, padlástérrel rendelkező garázs és egy fatároló helyiség is van.

Budapest VI. kerületében, Terézvárosban található ez a 3 szobás, 92 négyzetméteres polgári lakás. Az első emeleti ingatlanban két fürdőszoba kapott helyet, az illemhelyek pedig külön helyiségben vannak. Emellett a lakásban 3 szoba, egy konyha és egy kamra került kialakításra. Nemrég felújításon esett át, így a leendő lakosoknak még ezzel sem kell foglalkozniuk, ide elég csak beköltözni. Az impozáns ingatlan remek helyen, pár perc sétatávolságra van az Andrássy úttól, a Nyugati tértől és az Oktogontól.

Debrecen Kerekestelep részén, egy 2009-ben átadásra került épületben helyezkedik el ez a 2 szobás, 48 négyzetméteres lakás. Az ingatlan egészét egy amerikai konyhás nappali, egy hálószoba és egy fürdőszoba alkotja. A nyugati fekvésű lakás a parkra néz, így igazán csendes és nyugodt. A nappaliba egy klíma is beszerelésre került, illetve egy látványkandalló is található itt, ami meleget is sugároz. Tartozik hozzá egy kis méretű, közös tároló is, a kert részen pedig filagória van, valamint gyerekek számára játszó részt is kialakítottak, ezért családok számára is jó választásnak bizonyul.

Szintén Mosonmagyaróváron épült ez az 5 szobás, 120 négyzetméteres családi ház. A 2011-ben elkészült ingatlan földszintjén egy nappali, 2 szoba, étkező, konyha, mosókonyha és fürdőszoba helyezkedik el. Az emeleten további 2 hálószoba, fürdőszoba és tároló kapott helyet. A nappaliból kiléphetünk a 25 négyzetméteres nyitott teraszra. A délnyugati fekvésű házba klíma és kandalló is beszerelésre került, a lakók biztonságáról pedig riasztórendszer gondoskodik. Az 529 négyzetméteres telken egy fedett terasz, egy könnyűszerkezetes ház és egy garázs is fellelhető.

Győr Pinnyéd városrészén, átmenő forgalomtól mentes zsákutcában található válogatásunk utolsó darabja. Ez a 4 szobás, 75 négyzetméteres lakás a társasház első emeletén került kialakításra. A 2018-ban épült ingatlanban egy amerikai konyhás nappali, étkező, 3 hálószoba, fürdőszoba és külön mellékhelyiség kapott helyet. A nappaliból egy 4,32 négyzetméteres erkély nyílik, amely a gondozott kertre néz. Az egész lakásban padlófűtés került kiépítésre, a nappaliban pedig egy hűtő-fűtő klíma található. A lakás mellett egy saját, zárható tároló van, a lakók biztonságáról pedig riasztórendszer gondoskodik.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

A parlament elér kerül a budapesti Dubaj megépítéséről szóló jogszabály.

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Majdnem 6 milliós megtakarítással szemben áll a 4,7 milliós tartozás.

Mely boltok lesznek nyitva a hosszú hétvégén?

Mely boltok lesznek nyitva a hosszú hétvégén?

Vannak kivételek.

Moszkva, Budapest, Brüsszel: a szőnyeg szélére küldhetik Magyarországot egy szakértő szerint

Moszkva, Budapest, Brüsszel: a szőnyeg szélére küldhetik Magyarországot egy szakértő szerint

Magyarországnak is rosszul jöhet az uniós szankciópolitika felerősödése.

© 2024 (v2.202102)