Filmbe illő idill Mosonmagyaróváron!

Madárcsicsergés, hangulatos folyópart, barátságos szomszédok, zöld pázsit és egy gyönyörű családi ház. Éppen ilyennek festik le a mozifilmek a tökéletes kertvárosi otthont, amiről olyan sokan álmodnak. A tökéletes családi idill azonban nem csak a filmvásznon, hanem a valóságban is létezik, méghozzá Mosonmagyaróváron! Máris mutatjuk…

Mosonmagyaróvár egyik legszebb családi házas övezetében, a Malom-ági Lajta és a Lajta folyó ölelésében van egy lakópark, ahova megérkezve csendes, idilli környezet fogad bennünket. A környék a lehető legbiztonságosabb a gyerekek az utcán játszhatnak. A gyönyörű zölddel teli kertvárosi hangulat ellenére a városközpont sincs messze, sőt a közelben bevásárlóközpont, óvoda és iskola is található. Itt a Lajta lakóparkban kínálnak eladásra egy gyönyörű családi otthont.

A családi ház egy 749 négyzetméteres telken fekszik, melyet automata garázskapun keresztül közelíthetünk meg. A házban amerikai konyhás nappali, konyha, étkező, két nagyméretű hálószoba, káddal és zuhanyzóval felszerelt fürdőszoba, valamint háztartási helyiség kapott helyet. A tágas konyha minden igényt kielégít, magas szinten gépesített, a kellemes hőmérsékletről klíma, padlófűtés és radiátorok gondoskodnak.


A házhoz egy 22 négyzetméteres fedett terasz kapcsolódik, ahova a nappaliból és az étkezőből is kiléphetünk. Az ingatlan padlásterének kihasználásával további bővítési lehetőség áll rendelkezésre, jelenleg ezt tárolásra használják.

A jelenlegi tulajdonosok kreativitását tükrözi az egyedi módon, izgalmasan kialakított kert, mely íves vonalvezetéseivel, harmonikusan elválasztja egymástól a konyhakertet, az örökzöldektől, dísznövényektől és a gyermekek játszóterétől. Itt egyébként egy szigetelt kis játszóház is várja a gyermekeket, valamint műhelynek vagy tárolónak használható épület is helyet kapott a kertben.
A növények öntözésére fúrt kút áll rendelkezésre, háromkörös öntözőrendszerrel.

Az ingatlant hirdető Lajta Home Ingatlan-tanácsadóiroda egy családi vállalkozás, akik főként Mosonmagyaróvár és környékén tevékenykednek, nagy hangsúlyt fektetve a minőségre. Ennek része a teljeskörű ügyfélkezelés, mely magában foglalja a profi fotókat és a teljes körű tanácsadást és támogatást, mind az eladók, mind pedig a vevők számára. Ahogy Ők fogalmaznak az ügyfelek élethelyzetében adódó változásokat segítenek a számukra lehető legkényelmesebb módon megoldani.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Mi történt az orosz-ukrán háború 790. napján? Keddi összefoglalónk. 

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

A 16. héten is nagyot dobott a TV2, folytatódott a nyerő széria.

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Erősödött a főbb devizákkal szemben.

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

Üzenve a propagandistáknak, a Tisza Párt alelnöke egy vidéki, lepusztult egészségügyi intézményről osztott meg néhány fotót.

© 2024 (v2.202102)