Álomotthonok vízközelben: lakások a természet közelében, mégis közel a központhoz

Nagyvárosokban nehéz olyan ingatlant találni, ahol a természet közelében lehetünk, és nem a betondzsungel sűrűjében tengetjük minden napunkat. Azonban szerencsére vannak olyan új építésű lakóparkok, amelyek vízközelben, a nyugtató zöld környezet mellett helyezkednek el. Mai válogatásunkban vízparthoz közeli lakásokat mutatunk, amelyek minden igényt kielégítenek, csendesek, de mégis közel vannak minden fontos szolgáltatóhoz és a központhoz.

A Buda Bright Óbuda szívében épül, csupán pár percre a Duna-parttól. A lakópark 26 négyzetméteres garzonoktól egészen 100 négyzetméteres, 3 szobás lakásokig kínál otthonokat. A felső emeleti lakások saját erkéllyel rendelkeznek, ahonnan a Budai hegyek és a város káprázatos panorámájában gyönyörködhetnek a leendő lakók. Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően percek alatt elérhető az M0-ás autópálya, Óbuda központja pedig 8 percnyire van. Autó mellett tömegközlekedési eszközökkel is egyszerűen utazhatunk, hiszen 15-20 perc alatt megközelíthető a központ. A szomszédban kanyargó Duna partja is rengeteg kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget biztosít. A lakópark közelében élelmiszerboltok, éttermek, iskola és óvoda is van, így családoknak is ideális választás.

Balatonföldvár igazán csábító környezetében, a Balaton partján húzódó, védett platánsorral szegélyezett Kvassay sétány közelében található a Bora Residence. A lakópark 58 új építésű luxuslakást foglal magába, melyek nagyon változatos kialakításúak. 2, 3,4 és 5 szobás lakások közül válogathatunk, így akár fiatal párok és nagy családok számára is tökéletes lehet, hiszen itt mindenki megtalálhatja azt, amit keres. Az épület földszintjén üzlethelyiségek, valamint az egész évben használható wellness és fitnesz szolgáltatások kaptak helyet. A leendő lakók pihenését és szórakozását szolgálja a hatalmas parkosított kert és a kültéri medence. Az ingatlanok mellé garázshelyek és tárolók is vásárolhatóak, melyek a pinceszinten és a kertben helyezkednek el. Minden mai elvárásnak eleget tesznek az energiatakarékos hőszivattyús fűtés- és hűtésrendszerrel ellátott lakások.

Ugyancsak a Balaton közelében, Balatonlellén található a Villa Liget. A csendes környezetben, három ütemben épülő villaparkban 3 lakóépület van, melyek mindegyikében 15 lakás kerül kialakításra. A lakások 2-4 szobásak, így egyedül élők, párok és családok is megtalálhatják a számukra tökéletes lakást. A beruházás csendes környéken, az eredeti növényzet megtartásával készül kis lakóközösségek számára. Az épületeket két utcáról is megközelíthető telken kapnak helyet. A fákkal körbevett területen szabadtéri szigetek és játszótér is lesz, ezért családok számára rendkívül ideális választás. Emellett elektromos autótöltők is helyet kapnak itt. A közelben bevásárlási- és kikapcsolódási lehetőségek, valamint éttermek is találhatóak, a Balaton-part pedig mindössze 3 perc sétatávolságra fekszik.

A Kék-Duna Rezidencia a XI. és a XXII. kerület határán található, közvetlenül a Duna mellett. A víz közelségét az épületbe is beleépítették, hiszen a homlokzatának mintája tükrözi azt. A négy tornyában összesen 276 lakás kap helyet, amelyek 2-5 szobásak, és nem csupán állandó otthonnak, de befektetésnek is alkalmasak. A lakók számára egy közösségi tér, egy családi napközi és egy edzőterem is a rendelkezésükre áll. A földszinten garázsok kerültek kialakításra, ezek felett egy-egy feltöltött rész van, amelyek kerti kialakítást kaptak. Ezáltal az első emeleti lakások mindegyike rendelkezik saját zöld területtel. Az épületek az Energetikai Tanúsítványok beszerzése során megkapták az „A+++” minősítést.

Budapest agglomerációjában, Biatorbágyon épült a Tópark lakópark. A komplexum “város a városban” jellegű kialakítása által percek alatt elérhető minden fontos szolgáltatás, mivel a lakások mellett üzletek, kávézók és éttermek is kialakítása kerültek, de bölcsőde  és óvoda is fellelhető itt. A Törökbálinti-tó mellett fekvő Tópark épületeiben összesen 296 lakás található, amely 1-4 szobás kialakításúak. A Tóparknál egy 25 hektárnyi területű park is található, amely több ezer fa ültetésével jöhet létre. Budapestre az M1-esen és az M0-áson keresztül is el lehet jutni, a BAH csomópont csupán 9 perc alatt elérhető.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Mi történt az orosz-ukrán háború 790. napján? Keddi összefoglalónk. 

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

A 16. héten is nagyot dobott a TV2, folytatódott a nyerő széria.

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Erősödött a főbb devizákkal szemben.

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

Üzenve a propagandistáknak, a Tisza Párt alelnöke egy vidéki, lepusztult egészségügyi intézményről osztott meg néhány fotót.

© 2024 (v2.202102)