Felújított lakást keres? Nézze meg ezt a mesés ingatlant a belváros szívében

Az Országház környékén nagyon nehéz jó kialakítású, megfelelő árú, felújított ingatlant találni, de érdemes keresgélni, hiszen néha találni lehet ilyen gyöngyszemeket. Ilyen a mai cikkünkben bemutatásra kerülő V. kerületi nagypolgári lakás is, ami minden igényt kielégítő tulajdonságokkal rendelkezik, ráadásul nem régen a jelenlegi tulajdonosai fel is újították. A Parlament környéke, ide értve a Kossuth teret és a Szabadság teret,  az utóbbi években látványos fejlődésen esett át, így ezek az ingatlanok még jobban felértékelődtek.

Ez a mesés lakás kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, hiszen az V. kerületi Vécsey utcában található. Csupán egy perc alatt megközelíthető a Kossuth Lajos téri metróállomás, több busz és villamosmegálló, így könnyen és gyorsan eljuthatunk Budapest több fontos csomópontjához is. Az épület környékén élelmiszerboltok, éttermek és kávézók vannak, az egyetemisták pedig egyszerűen eljuthatnak a suliba, mivel több felsőoktatási intézmény épülete is gyorsan elérhető a lakástól. A közelben van a Duna-part is, amely több kikapcsolódási lehetőséget is kínál.

Ez az Országház közelében fekvő nagypolgári lakás egy 5 szintes, liftes, frissen felújított homlokzatú épületben kapott helyet. A 117 négyzetméteres ingatlan a negyedik emeleten helyezkedik el, és 3 külön nyíló szoba került benne kialakításra. Emellett egy étkezővel ellátott konyha, kamra, fürdőszoba és külön mellékhelyiség is található benne.

A lakás nemrégiben felújításon esett át, így a leendő lakóknak nem kell ezzel foglalkozniuk, elég csupán a bútorokat és a bőröndjeiket magukkal hozniuk. A felújítás alkalmával új vezetékek, fal- és padlóburkolatok, valamint szaniterek kerültek a lakásba, de a konyha is teljes mértékben megújult. Az ingatlan fűtése házközponti.

A lakás a kiváló lokációja és kialakítása miatt párok és családok számára is ideális, de pont ezen tulajdonságainak köszönhetően befektetésnek is alkalmas. A nagyszerű tömegközlekedési lehetőségek miatt a fővároson belüli utazás is egyszerű, de a munkába, az iskolába és az egyetemre való eljutást is nagyon megkönnyíti. A lakás a belvárosi nyüzsgés szerelmeseiknek is garantáltan ideális lehet.

A cikk az ingatlan értékesítőjének támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Olyan találatot vihetett be Ukrajna, amilyet eddig még sosem

Péntek már az orosz-ukrán háború 786. napja volt. Esti hírösszefoglalónk.

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Megérkezett Pintér Sándorék következő csapása, retteghetnek a kórházakban

Ellenőrök érkezhetnek a magyar egészségügyi intézményekbe.

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ebben is első lett Orbán Viktor

Ez a hét is adott pár példát arra, hogy mennyire önjáró a miniszterelnök. A felelős szerkesztő jegyzete.

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Felvillanyozódik, ha meglátja, mit csinált a forint

Jó napja volt pénteken a forintnak.

© 2024 (v2.202102)