Tengerparti hangulat Magyarországon: nézze meg ezeket a mesés mediterrán stílusú házakat

Sokan vágynak arra, hogy a Földközi-tengernél legyen otthonuk vagy nyaralójuk, azonban ezt a meseszép mediterrán stílust hazánkba is elhozhatjuk. Saját otthonunkban is megtapasztalhatjuk a tengeri hangulatot, amennyiben olyan ingatlant választunk, amely a mediterrán stílus jegyében épült.

Békéscsabán épült ez a 160 négyzetméteres mediterrán hangulatú családi ház. Az ingatlanban egy amerikai konyhás nappali+étkező, 4 hálószoba, 2 fürdőszoba, gardrób, háztartási helyiség és kamra kapott helyet. A nappaliból egy gyönyörű teraszra léphetünk ki. Tartozik hozzá egy melléképület is, amiben kialakítottak egy szobát, fürdőszobát és tárolót, így külön lakótérként is használható, de maga a ház is alkalmas két generáció számára. A nyári forró napok alkalmával pedig klímával hűthetjük le otthonunkat.

 

Ráckeve városközpontjához közel található ez a 153 négyzetméteres mediterrán stílusú családi ház. Az ingatlan alsó szintjén étkezővel ellátott amerikai konyhás nappali, hálószoba, fürdőszoba és háztartási helyiség került kialakításra. Az emeleten 2 hálószoba, fürdőszoba és gardrób szoba helyezkedik el, valamint egy munkasarkot is kialakítottak itt. A konyhabútor felszerelve és gépesítve várja leendő tulajdonosát. A kandallós nappaliból egy hatalmas fedett terasz nyílik, ami remek helyszín családi vagy baráti találkozók számára. Az 1142 négyzetméteres telken egy fűtött garázs is fellelhető.

Derecske főutcájában helyezkedik el ez a 236 négyzetméteres mediterrán stílusú családi ház. A 2016-ban épült ingatlan egészét egy étkezővel ellátott amerikai konyhás nappali, 4 szoba, 3 fürdőszoba, gardrób, kamra, háztartási helyiség és iroda alkotja. A megfelelő hőmérsékletről hűtő-fűtő klímák és vízteres kandalló gondoskodik. Tartozik a házhoz egy nagy méretű tároló és garázs is. A 481 négyzetméteres telken egy eltolható fedéssel rendelkező medence is található.

Fót egyik lakóparkjában épült ez a 160 négyzetméteres mediterrán stílusú családi ház. Az ingatlanban egy tágas nappali, konyha, étkező, 3 hálószoba, 2 fürdőszoba, külön mellékhelyiség, gardrób és háztartási helyiség található. A 2008-ban készült ház konyhabútora a beépített gépekkel együtt a vételár részét képezi. A lakók biztonságáról riasztóberendezés és infra sorompó gondoskodik. A gyönyörű panorámával rendelkező ingatlanhoz tartozik egy nagy fedett terasz és egy 24 négyzetméteres garázs is.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Sulyok Tamás váratlan helyszínen tűnt fel, nem akárkivel futott össze

Sulyok Tamás váratlan helyszínen tűnt fel, nem akárkivel futott össze

Komoly hivatali látogatáson járt a köztársasági elnök.

Szijjártó Péter megint Brüsszelnek üzengetett

Szijjártó Péter megint Brüsszelnek üzengetett

Magyarország újabb forrásokat kíván bevonni az energiaellátásba, márpedig ez leginkább délkeleti irányból lehetséges.

Az orosz és ukrán készpénzes vevők után magához tér a prémium ingatlanok piaca

Az orosz és ukrán készpénzes vevők után magához tér a prémium ingatlanok piaca

A prémium lakások piaca is túllendülni látszik a mélyponton.

Hogy állunk megújuló energiával? A Klasszis Média konferenciáján erre is választ kaphat

Hogy állunk megújuló energiával? A Klasszis Média konferenciáján erre is választ kaphat

A Klasszis Média rendezvénye keretében vizsgáljuk a nemzetközi, de főleg a hazai energiakörképet.

© 2024 (v2.202102)