Úszkáljon télen is! Csodaszép beltéri medencés ingatlanokra bukkantunk

Azért mert tél van, még nem kell, hogy megfosszuk magunkat a medencézés örömétől. Csodaszép ingatlanokra bukkantunk szerte az országban, amelyek beltéri medencével rendelkeznek, így a hideg időben és este is úszkálhatunk otthonunk kényelmében. Mai cikkünkben ilyen medencés ingatlanok közül válogattunk néhányat.

Balatonfüreden található ez a 360 négyzetméteres, 5 szobás luxus villa. A 360 négyzetméteres ingatlan 2004-ben épült, alsó szintjén egy medencéből, jakuzziból és fürdőszobából álló wellness részleget alakítottak ki jelenlegi tulajdonosai, így talán ki se akar majd mozdulni a házból. Ezen a szinten van még borospince és tároló egységek is. A középső szinten egy tágas nappali és étkezővel ellátott amerikai konyha kapott helyet, míg az emeleten egy tágas lakosztály került kialakításra. Az épületben egy vendég apartman is elhelyezkedik, a házba pedig központi porszívó, klíma és riasztó is beszerelésre került.

Kecskeméten, a Vacsiközben épült ez az 500 négyzetméteres családi ház. A nappali+6 szobás  ingatlan 150 négyzetméteres szuterén szintjén egy wellness részleg található, ami magába foglalja a szaunát, a jakuzzit és a beltéri medencét. A ház ezen része is csodaszép kialakítást kapott, a medencét kék oszlopok fogják körbe. A megfelelő hőmérsékletről padló- és falfűtés, valamint légkondicionáló gondoskodik, míg a biztonságról kamera- és riasztórendszer. A 4 fürdőszobás házhoz tartozik még egy 200 négyzetméteres terasz, dupla garázs, udvari beálló és egy feszített víztükrű, fűtött kültéri medence is, így nyáron a szabad ég alatt süttetheti magát a medence parton.

Budapest II. kerületében található a következő, nappali+7 hálószobás családi ház. Az 500 négyzetméteres ingatlan 2004-ben épült Erzsébetligeten, természetvédelmi terület határán.  A földszinten nappali, étkezővel ellátott konyha, 2 hálószoba, 2 fürdőszoba és egy mellékhelyiség kapott helyet. Az emeleten 4 hálószoba, 2 fürdőszoba és egy gardróbszoba van. Emellett egy mesés wellness szint is kialakításra került a házban, ahol egy feszített víztükrű medence, jakuzzi, finn- és infraszauna és egy társalgó található, melyeket télen-nyáron használhat. Az 1241 négyzetméteres telken egy háromállásos garázs is fellelhető.

Hajdúszoboszló belvárosában fekszik válogatásunk utolsó darabja, ez a nappali+6 hálószobás családi ház. Az 1995-ben épült ingatlan egészét egy nappali, étkező, konyha, kamra, 6 hálószoba, 3 fürdőszoba, mellékhelyiség, társalgó, teakonyha és egy padlás alkotja. Emellett egy beltéri uszoda és egy finn szauna is a lakók rendelkezésére áll, ahonnan rögtön ki is léphetnek a csodaszép kertbe. Még több kikapcsolódási lehetőség adott a pinceszinten, ahol egy borozó és egy konditerem kapott helyet. A gáz cirkó mellett a megfelelő hőmérsékletet 6 hűtő-fűtő klíma, és a nappaliban található cserépkályha is biztosítja. A 968 négyzetméteres telken filagória és kerti tároló is fellelhető.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) magyarországi képviseletének vezetőjével a Klasszis Klubban beszélgettünk.

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Február végén a gerincklinikán egy gerincműtéten esett át, utána újra kellett tanulnia járni.

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Nem akar alkotmánybíró lenni Trócsányi László.

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

Erről Káncz Csaba beszélt az ATV Start című műsorában a Bolsonaro-üggyel kapcsolatban.

© 2024 (v2.202102)