A Sisi kastélyon túl: gyönyörű ingatlanokat találhatunk Gödöllőn

Gödöllő kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, közel van a fővároshoz, de itt is rengeteg munka-, oktatási- és szórakozási lehetőség adott. A gyönyörű város többek közt a Grassalkovich-kastély miatt is nagyon népszerű turista célpont. Ilyen remek lokációjú városban egyre ritkább jó állapotú és megfelelő nagyságú családi házakat találni. Mai válogatásunkban Gödöllőn mutatunk csodaszép ingatlanokat.

Gödöllőn található ez a nádfedeles, 8 szobás családi ház. Az 574 négyzetméteres ingatlan 2000-ben épült, a földszintjén egy hatalmas nappali, 2 szoba, konyha, fürdőszoba, gardrób, 2 mellékhelyiség és egy kamra kapott helyet. Az itt található egyik hálószoba masszázs káddal és zuhanyzóval felszerelt saját fürdőszobával és gardróbbal rendelkezik. Az emeleten további 5 szoba, egy konyha, teakonyha, 2 fürdőszoba és mellékhelyiség került kialakításra, de még egy külön kis lakás is elhelyezkedik a házban.

A szobákban radiátorok, a többi helységben pedig padlófűtés szolgáltatja a meleget, de a nappaliban egy elektromos fűtésű fal is van. A meleg vizet napkollektorok biztosítják. A 2491 négyzetméteres telken fűtött medence, terasz, fűtött autóbeálló és garázs is fellelhető.

A város Rózsadombján épült 2005-ben ez a 340 négyzetméteres családi ház. Az ingatlan magas minőségű anyagokból készült és káprázatos panorámával rendelkezik. A háromszintes ház egészét egy nappali, 4 hálószoba, 3 fürdőszoba, konyha, kamra és gardrób alkotja, a szuterén szinten pedig garázs, mosókonyha, kamra és kazán található. A nappaliból egy 44 négyzetméteres teraszra léphetünk ki, amely tökéletes helyszínként szolgálhat baráti és családi összejövetelek számára. Mindhárom emeleti szobából erkély nyílik.

Haraszt városrészen, a központhoz közel helyezkedik el válogatásunk következő darabja. Ez a 213 négyzetméteres családi ház 2006-ban épült, és igazán tágas terek jellemzik. A földszinten egy 50 négyzetméteres nappali, 3 hálószoba, 2 fürdőszoba, konyha, kamra, mosókonyha és egy társalgó kapott helyet. Az emeleten egy nagyjából 30 négyzetméteres galéria került kialakításra, ahol egy négyszemélyes infraszauna is található. Amennyiben nagyobb élettérre vágyik, akkor az emeleten további lakrészt lehet kialakítani. A 20 négyzetméteres fedett teraszon egy jakuzzi is van, amely télen-nyáron használható. A 996 négyzetméteres telken egy kerti halastó és garázs is fellelhető.

A település kertvárosi részén található ez a 2016-ban épült ikerházfél. A 101 négyzetméteres ingatlanban amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba, fürdőszoba, külön mellékhelyiség és kamra került kialakításra. A házhoz csatlakozik egy fűtött garázs is, ahonnan szintén beléphetünk az otthonunkba. A nappaliból nyílik egy 18 négyzetméteres, fedett terasz, amelyen jakuzzi vagy szauna számára található kiállás. A ház az ikerfelével csupán a tárolónál érintkezik. Mivel az ingatlant eredetileg kétszintesre tervezték, ezért egy lépcsőfeljáró ki lett hagyva és azt gipszkarton fedi, valamint két ablak is beépítésre került az emeleten, így az tovább bővíthető.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

© 2024 (v2.202102)