Nagypolgári lakás új köntösben, Krisztinavárosban

A XII. kerület az egyik legnépszerűbb Budán, nagypolgári környék – különösen a II. kerülethez közelebb eső része, hiszen közel fekszik a budai belvároshoz, még sincs messze attól a rengeteg zöldfelülettől, ami Buda külső részeit határolja. A részben az I. kerületbe átnyúló, részben a XII. kerületben fekvő Krisztinaváros különösen kedvelt, előkelő környék, hangulatos utcákkal, régi polgári házakkal. Innen, a Királyhágó térhez közeli Márvány utcából hozunk ma egy gyönyörű nagypolgári lakást, amely igazán minőségi felújításon esett át, megőrizve az ingatlan eredeti hangulatát.

Ma már igazán nem könnyű olyan felújított lakást találni, amely nemcsak a 21. századi követelményeknek felel meg, de ahol az ingatlan klasszikus jellegét is megtartották. Ezért különösen szerencsés lehet az, aki megvásárolja ezt az álomszép 3 szobás lakást.

A tágas ingatlan egy liftes ház 4. emeletén helyezkedik el, így rendkívül világos, két nagyobb szobája a Márvány utcára néz és egy tágas étkező-konyhával is rendelkezik. A lakást Éltető Zsófia Junior Prima díjas építész tervei alapján, kizárólag, kiváló minőségű anyagokkal újították fel.

A 21. századi igényeknek megfelelően kialakítottak egy extra fürdőszobát, így a lakásban most egy kádas és egy épített zuhanyzós fürdőszoba is található, mindkettő minőségi olasz burkolatokat és csaptelepeket kapott. A konyhába minőségi gépekkel felszerelt konyhabútor került és klímával is felszerelték csakúgy, mint a szobákat.

A lakás teljes gépészete megújult, távolról vezérelhető fűtést, új burkolatokat és új, hőszigetelt külső nyílászárókat kapott, melyeket motoros redőnyökkel is felszereltek. A belső nyílászárókat ugyanakkor megtartották és felújították, hogy ezáltal is megőrizzék a lakás nagypolgári hangulatát.

Ha Ön egy igazán igényesen felújított lakást keres, olyan elegáns környéken, mint Krisztinaváros, ne habozzon. Hiszen ez az ingatlan saját célra és befektetésnek is kiváló, több villamos- és buszjárattal, illetve éjszakai buszjárattal is megközelíthető. Valamint a Déli-pályaudvar, oktatási- és egészségügyi intézmények, több egyetemi kar, bevásárlási lehetőségek, zöldövezet és parkok is megtalálhatóak a közelében. Az ingatlanról videó is készült, melyet itt tekinthet meg:


A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Tovább nőttek a kisvárdai csodakomplexum költségei

Tovább nőttek a kisvárdai csodakomplexum költségei

Úgy tűnik, a Kisvárdán épülő lórehabilitációs központ immár 2,3 milliárd forintba fog kerülni az adófizetőknek.

Már Marokkóval is versenyzünk,  egyébként nincs meglepetés – hangzott el a Német-Magyar Kamara sajtótájékoztatóján

Már Marokkóval is versenyzünk, egyébként nincs meglepetés – hangzott el a Német-Magyar Kamara sajtótájékoztatóján

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara idei felmérése szerint a tagvállalatok általában a tavalyihoz hasonlóan látják a helyzetet, de a részletekben számos újdonság van.

Ír divatlánc nyit üzletet Budapesten

Ír divatlánc nyit üzletet Budapesten

Május 28-án az Arena Mallban nyitja meg első magyarországi üzletét a Primark nemzetközi divatáruház 3100 négyzetméteren, közölte a társaság.

Orbán Viktor reménykedik:  "Alexandra jól halad, néztem a számokat"

Orbán Viktor reménykedik: "Alexandra jól halad, néztem a számokat"

A fővárosban folytatódott a Fidesz-elnök, kormányfő kampánykörútja.

© 2024 (v2.202102)